Data: 31.05.2006; 16:50 Mam dziewczyne, ktore znak zodiaku jest panna i mysle, ze to jeden z najdziwniejszych znakow ...ja jestem koziorozec i chyba zbytnio do siebie nie pasujemy...napiscie cos na ten temat prosze |
Data: 01.06.2006; 10:14 ..no..no...
|
Data: 01.06.2006; 10:27 Czy to pytanie ma jakiś głębszy sens ?. Sądzę, że nie... :> Czy "ludzie spod znaku panny" to jakaś jednomyślna, jednouczuciowa o jednolitym ciele grupa. A co dziewczyny to fakt, że nie pasujecie do siebie nie jest (chyba :> - ironia) spowodowany brakiem zbierzności znaku zodiaku... :>...
|
Data: 01.06.2006; 13:52 Mam 2 kumpli z pod tego znaku... przyznam ze skomplikowani ludzie...
|
Data: 01.06.2006; 22:29 z nam dwie panny (urodzone nawet tego samego dnia 1.09) i są krańcowo różne jedna beznadziejna egoistka o ograniczonych horyzontach a druga charyzmatyczna energiczna miła itp... chyba to nie jest ważne jaki mamy wpisany znak w swoje urodzenie ale jakim jesteśmy człowiekiem i to nie jest sprawa znaków zodiaku ale środowiska , rodziny w jakiej się wzrasta. |
Data: 02.06.2006; 18:26 Ja sama jestem spod znaku panna i myślę sobie że chyba faktycznie jestem troche zwariowana ale nieszkodliwa. A co do wiary w znaki zodiaku to musiałbyś poznać moją koleżankę która się tym interesuje i przekonałbyś się że tak naprawdę to znak wiele mówi o człowieku. |
Data: 09.06.2006; 17:03 Znam takiego jednego Tygryska...hehe :P
|
Data: 09.06.2006; 19:55 Z tymi zodiakami to różnie bywa. Można w nie wierzyć, albo nie. Jeśli o mnie chodzi, to z pannami nie mam zbyt miłych doświadczeń. Fałszywi ludzie... Może miałam pecha. Pewnie nie wszyscy tacy są... |
Data: 09.06.2006; 23:09 hmmm, jeżeli z "pannami" jest coś nie tak, to "koziorożce" należy poddać zbiorowej terapii...
|
Data: 11.06.2006; 21:47 Absolutnie do siebie nie pasujecie!!!! Dobrze że zapytałeś człowieku bo byłaby tragedia ....buahahahaha. Co za dylematy.......................... |
Data: 13.06.2006; 16:45 osobiście nie bardzo wierze w zodiaki, ale chyba coś w tym jest. ja jestem spod znaku barana i nigdy nie mogłam dogadać się z kolesiami spod znaku byka. dwa rogacze chyba nie mogą:) a co do panny, poznałam fajnego gościa spod tego znaku, wydawał się naprawdę wporzo ale szybko sie okazało jaki jest fałszywy i zakłamany. nie polecam. najlepszy znak to rak, tak jak moja psiapsióła i moje kochanie:)chociaż czasem rogi i szczypce się gryzą:) jesteśmy jak "włoskie małżeństwo" ale w tym urok:)panna odpada! |
Data: 14.06.2006; 13:52 Dlaczego nie Panna
|
Data: 23.06.2006; 08:05 dziewczyny z pod znaku panny zawsze wskakują chłopcom do wanny :) :) :) |
Data: 26.06.2006; 13:21 Panny mają trochę skomplikowany charakter, ale wiadomo,że każdy znak ma swoje wady i zalety, wynikające ni tylko z daty urodzenia, ale także z warunków w jakich ktoś się wychowywał, od środowiska, rówieśników.
|
Data: 26.06.2006; 22:28 przeciez nie tylko to, spod jakiego znaku zodiaku jestesmy decyduje o tym, jakim jestesmy czlowiekiem.........ja nie wierze w zadne horoskopy ani tym podobne sprawy, kazdy jest panem swego losu, a na charakter czlowieka sklada sie wiele czynnikow, a nie data urodzenia....
|