Data: 31.05.2006; 09:14 Mam dzieciątko, które za niedługo pójdzie do przedszkola.
|
Data: 31.05.2006; 15:55 hmm niemam jeszcze dzieci więc niewiem i ci nie pomoge :) ale to niejest problem wystarczy pujsc i zobaczyc co i jak i pogadac z osobami pacujacymi tam... |
Data: 31.05.2006; 16:22 mam dziecko w wieku 4 latek i do roku chodzi do przedzskola nr 8 na poligonie. jestem bardzo zadowolona przedszkole jest super. wiele sie tam dzieje, co chwile teatrzyki i przedstawienia dla dzieci, jest super ogrod z nowymi zabawkami. jestem bardzo zadowolona i moje dziecko uwielbia tam chodzic.naprawdę polecam:)
|
Data: 31.05.2006; 18:11 moje dziecko "przeszło" już przez trzy przedszkola:
|
Data: 31.05.2006; 18:55 Moje dziecko ( obecnie pełnoletnie) chodziło do przedszkola nr 3 na ul. Poniatowskiego. Niestety nie wiem, czy jeszcze ta placówka istnieje. Wtedy było to z pewnością najlepsze przedszkole - kameralne, mało dzieci, przemiła i kompetentna p. dyrektor Droździk no i wspaniałe wychowawczynie. Córka chodziła tam od 3-go roku życia i uważam, że to, czego ją tam nauczono miało bardzo duży, pozytywny wpływ na pierwsze lata nauki w szkole. |
Data: 31.05.2006; 21:19 Dużego wyboru to w Pszczynie niestety niema.Najlepsze przedszkole zostało zlikwidowane myślę o przedszkolu nr:6.
|
Data: 01.06.2006; 17:13 troszkę późno zabrałaś się za szukanie przedszkola; wg mnie najlepsze predszkole to nr 21; czysto, schludnie, dużo zabawek i miłe przedszkolanki i cały personel; dwóch moich maluszków tam chodzi i są zadowoleni; niestety tam zapisy zakonczyły się już dawno; nie wiem jak w innych przedszkolach - popytaj |
Data: 30.07.2006; 15:59 najlepsze jest przedszkole nr.8 na polgonie.fajne panie i duży plac zabaw , dobrze wyposażony.moje dwie pociechy przez niego przeszły i jestem zadowolona. |