Forum

Temat: co lepsze??

kolomotywka

.....

Data: 27.12.2009; 20:34

Witam chciałbym sie dowiedzieć od was co jest lepsze cyfrowy polsat czy cyfra + chce sie dowiedziec tego bo koncz mi sie NASZCZĘSCIE umowa z "N" ps. nie polecam!!!!! i chce wybrać pomiędzy tymi dwiema platformami, licze na wasza pomoć.
Pozdrawiam

Buziak

sps

Data: 27.12.2009; 20:50

To zależy jakie programy Cię interesują.
Chociaż jak dla mnie nie ma się co zastanawiać, Cyfra + jest zdecydowanie lepsza.
Sam ją posiadam i nie narzekam, a teraz promocja świąteczna Canal + przez cały okres trwania umowy 50% taniej.

mifodzo

PL

Data: 27.12.2009; 21:04

Tylko C+ ! .Z Canal+ płace 42 zł obecnie bo taka promocja. HBO nie potrzebuje bo i tak nie ma tam ciekawych filmów. Pozatym mój ulubiony kanał "kuchnia tv" albo kanał "History".Mam Canal+ od 10 lat i zawsze z początkiem roku Canal+ powtarza najlepsze filmy jakie puszczał .Polecam.

kojo74

goczałkowice zdroj

Data: 27.12.2009; 21:33

zastanów się dobrze ,przejrzyj oferty wszystkich troje dostawców ,i się zdziwisz ! N bije resztę na łeb ,tylko N ma wszystkie kanały HD za free,polszmat mami reklama a w C+
dopiero w najdroższych pakietach dostaniesz to co w N w podstawie .I nie żebym reklamował N bo całkiem niedawno chciałem zrezygnować ale opuściłem po porównaniu ofert ,jedno jest ważne ,NIE PRZEDŁUŻAĆ UMOWY TYLKO ZERWAĆ LUB ZAKOŃCZYĆ I PODPISAĆ NOWĄ,inaczej cie gruchną na abonamencie

kolomotywka

.....

Data: 27.12.2009; 22:12

I tak mnie ruchaja na rachunkach ja place co miesiac 64zl i praktycznie ogladam ino moze zeby nie sklamac 10 wszystkie discavery i camedy central i mtv itd. a reszta to badziewie i tyle kasy musze dawać a zeby te'n kanaly obejzeć, zeby miec tvn turbo musialem wykupic caly pakiet sportowy za 16 zl a z "n" jestem juz prawie 2 lata bo zeszlym roku taka pewna Pani zaprpoponowala mi pakiet HBO przez 3 miechy za 1zl miesiecznie ale zapomniala mi powiedziec ze jak biore ten pakiet to automatycznie musze zostac z nimi rok dluzej :/ i bylem bardzo wku..... na nich. Dziekuje za odpowiedz na moje pytanie, i chyba tak zrobie ze zakoncze przygode z "n" i przejde do cyfry+. Pozdrawiam

mnb

Pszczyna

Data: 27.12.2009; 22:14

no właśnie "n" mnie ruchneła zapomniałem że termin wypowiedzenia umowy to 1m-c przed końcem umowy i teraz muszę czekać 3m , dzwoniłem pytałem ale cwaniaki nie dadzą żadnej promocji tylko wciskają nowy dekoder na przedłużenie umowy. zobaczymy co teraz zrobią jak im wysłałem wypowiedzenie jak nie zaproponują czegoś konkretnego to idę do C+

Kafar

Jankowice

Data: 27.12.2009; 23:48

Cyfra.

spinka

Pszczyna

Data: 28.12.2009; 12:25

tez nie chce reklamowac nki ale jestem z nia od 3 lat, co roku nowa umowa aby sie na promocje zalapac; nie narzekam, przedewszystkim cieszy duzy wybor kanalow; ale rzeczywiscie jak trzeba bylo pakiety odmowic to troche trwalo zanim udalo mi sie dodzwonic :/ za to maja minus

a po za tym to zanim cos sie podpisuje to sie to czyta - nie tylko enka zapomina nas powiadomic o tym co jest napisane malym druczkiem, to tak na przyszlosc ;)

qr_d_ebalance

Pszczyna

Data: 28.12.2009; 13:43

a tak konkretnie to jakie zarzuty do "n" mają jej byli/obecni posiadacze? Chcę sobie wziąć właśnie "n" bo interesuje mnie jak najszerszy pakiet w full HD. Co jest z nimi nie tak?

tomek23

Czechowice

Data: 28.12.2009; 14:22

Telewizja jest passe.

mifodzo

PL

Data: 28.12.2009; 14:37

No mam C+ ale "N" też miałęm i zadzwoniła do mnie kiedys pani ,ze daje mi HBO za darmoche do konca roku i automaycznie wyłaczy po tym okresie.Nie wyłączyła a ze mam stałe zlecenie nie zauważyłem ,ze dług urusł mi przez pół roku o HBO.Zadzwoniłem zeby zrezygnować i najpierw usłyszałem ,ze musze uregulować zaległosci . Jak uregulowałem to usłyszałem ze teraz bedą to wyłanczac 3 miesiące. Udało mi sie uciec przypadkiem jak zmieniali regulamin poprostu sie z nim nie zgodziłem i wypowiedzenie miałem w 2 tygodnie ale telefon z ofertami nowymi sie urywał ale powiedziałęm NIe !
Alternatywa i to fajna to telewizja na Karte.Tania i wszystko jest nawet Liga Mistrzów.
Jestem z Cyfrą+ 10 lat i takich szopek u nich nigdy nie miałęm. Dzwonie np. ,ze chciał bym aby włączono mi knała Orange Sport a Pan w słuchawce pyta o ,której jest mecz? Mówie ,ze za dwie godz. Bedzie włączony słysze. I o to chodzi !!!

Polecam.

Ranking popularnosci platform.
http://laki.dvhk.pl/sonda/sonda.php?gosonda=wyniki

hallucinogen

Pszczyna

Data: 28.12.2009; 15:30

Mam N-ke ponad rok i mogę smiało polecić. Za 3 pakiety - informacja i rozrywka, hity filmowe, kultura nauka świat, sport i motoryzacja płacę 48 zł miesięcznie , w tym bez dodatkowych opłat, ktore są na innych platformach mam około 9 kanałów HD. Zastanawiałem się kiedyś czy nie przejść na Cyfrę ze względu na ligę hiszpańską i angielską, ale sobie policzyłem ile bede musiał płacić :) Podsumowując, enka jest najlepszym wyborem , a ci którzy narzekają nie potrafią czytać umów i zapominają o terminach.

jatutylkos...

Pszczyna

Data: 28.12.2009; 15:31

@mifodzo: "telewizja na Karte" masz na myśli to gówno które jest w kablu m. in. na os. Piastów? Toż to największy badziew jaki jest w ofercie w Pnie. No chyba że ktoś TVN nie ogląda - zawsze w najciekawszych momentach ten kanał wylatuje w kosmos i po chwili widać jak się uruchamia ta "telewizja na Karte".

Nowi klubowicze

Nenturia1

Pszczyna
w klubie od: 2025.04.22

adzka90

Miedźna
w klubie od: 2025.04.22

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul