Data: 06.09.2009; 10:18 Nie wiecie może gdzie w Pszczynie lub okolicach jest jakiś dobry dermatolog??? Szczególnie chodzi mi o okolice Pszczyny, ponieważ w Pszczynie byłem już u kilku i zero rezultatów. Jeśli ma ktoś jakieś namiary i informacje to byłbym wdzięczny. |
Data: 29.09.2009; 19:38 Gabinet Dermatologiczny Barbara Wacowska-Olesik Specjalista dermatolog
|
Data: 02.11.2009; 20:06 Podnoszę temat. Może ktoś już sprawdził tą pania dermatolog. Albo ktoś zna jakąś dermatolog-kosmetolog, która profesjonalnie wykonuje mikrodermabrazję albo peelingi usuwające przebarwienia...? |
Data: 04.11.2009; 09:50 Ja chodziłam do tej pani dermatolog... i hmmm... dla mnie była strasznie niemiła i każda wizyta u niej wiązała się z lekkim stresem. Na moje sugestie reagowała strasznie negatywnie i w zasadzie się do nich nie odnosiła. Jeżeli kolejny termin mojej kolejnej wizyty był opóźniony dosłownie o jeden, dwa dni, bo albo nie mogłam inaczej, albo pani doktor miała dużo pacjentów i nie mogłam się zapisać, albo jej po prostu nie było to słyszałam zdania w stylu "że skoro przychodzę nieregularnie to mam nie oczekiwać jakiejkolwiek poprawy" albo "jeśli mi nie pasuje niech zmienię lekarza" :/ Co dla mnie jest chore bo np. leki starczały mi na dłużej więc nie widzę różnicy w dniu opóźnienia. Generalnie nie była dla mnie zbyt uprzejma i sama z tego powodu zrezygnowałam. W każdym razie przejść się zawsze można. Może się zmieniła :p Co do skuteczności jej leczenia... hmmm... niby pomogło, ale na parę miesięcy. |
Data: 05.11.2009; 13:10 Jeśli chodzi o mikrodermabrazje diamentową polecam kosmetyczke w studiu fryzjerskim http://www.studiokrywult.pl/ Marzene...młoda dziewczyna ale zna się na pracy :) sama korzystam z jej usług jeśli chodzi o mikrodermabrazje i naprawde jestem zadowolona!! |
Data: 11.11.2009; 02:55 droga ta kosmetyczka jak nie wiem co. poza tym nie mam pewności czy nie zarazi mnie jakimś gronkowcem... |
Data: 11.11.2009; 13:23 hmmm mówisz droga? zabieg trwa do 2h i moge z całą pewnością powiedziec że na tą cene składają sie bardzo dobre środki kosmetczne ( kwasy...maseczki...algi itd)! a co do gronkowca to chyba lekka przesada...kosmetyczka ma rekawiczki i kiedy ma bezposredni kontakt ze skora dezynfekuje za kazdym razem rece i przyrzady ktorymi robi mikrodermabrazje...ja polecam...a kazdy zrobi jak uważa! |