Data: 15.02.2005; 23:28 co sądzicie o tej szkole boja uważam że jest popierdzielona |
Data: 15.02.2005; 23:30 ty sie ciesz ze nie chodzisz donajlepszego liceum w tychach...;o) |
Data: 15.02.2005; 23:36 co masz na mysli mowiac o tym ze ROLBUDA JEST POPIERDZIELONA?!
|
Data: 15.02.2005; 23:47 wiesz co ja tam chodze i nie powiedzial bym ze jest popie... na jakiej podstawie to swierdzasz???? uzasadnij to !! ciekaw jestem czy wogule chodzisz do tej szkoly i masz takie zdanie?? |
Data: 15.02.2005; 23:53 z samego faktu jak piszesz słowo "w ogóle" twierdze ze szkola jest popier... |
Data: 16.02.2005; 00:42 chodziłam do tej szkoły i jak spotykam dyre na mieście to mi nie dobrze sie robi a te toalety tam ta totalna lipa a nauczyciele do bani w szczegulności pani.ch. |
Data: 16.02.2005; 01:22 zalozony jest pewnie topic osoby z innej szkoly.. coz.Nie ingeruje w to jak jest naprawde. Pika pika mi to.Tyle.NARAZZZZZ... |
Data: 16.02.2005; 17:07 Jesli jestes ta Julita o ktorej mysle (a raczej sie nie myle...:) )to hmmm.. moze chodzilas do tamtej szkoly ale tylko ja pozwiedzac :) Jak dobrze pojdzie to tam za dwa lata pojdziesz.
|
Data: 16.02.2005; 20:16 chodzi ci o blad??? bueheheh no zdarza sie :D a o tej sprawie Julitki i zerwania z chlopakiem to tez wiem i tez mi sie tak wydaje ze to jest to. pozrdo :P |
Data: 16.02.2005; 20:58 toraczej zle wam sie wydaje nie chodzo o to ta szkoła to dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Data: 16.02.2005; 20:59 lulita, ty chyba nie byłas w ubikacjach w ekonomie:-) |
Data: 16.02.2005; 21:36 a wiec toalety i ich stan zaważyły na tym ze panna Lulita stwierdziła ze Rolbuda jest szkoła "popierdzielona", bardzo madry "argument"... ahh i jeszcze ta dyra, no i pani.ch...ale czy moglabys dac sensowniejszy ? czy raczej byłby to za wielki wysilek dla Ciebie... ? |
Data: 16.02.2005; 22:11 rolbuda - farmer colage "extra" szkoła też chciałby man przerwach pościgać sie traktorem z kolegą, przejechać kogoś kombajnem, czy chodować rabarbar szerokolistny za szkołą, basen jest super chyba tylko 4 razy sie złamał i wogóle wode to tam łopatą wymieniają o ile wymieniają, i mają idnetyfiakatory ?? pytanie poco chyab poto że jak lecą na petke to żeby wiedizeli od kogo mogą se skręta wziąść.. |
Data: 16.02.2005; 23:29 zajebisty oips jak wyżej widać nic dodaćnic ując |
Data: 17.02.2005; 08:24 A sprawdziliscie czy rzeczywiscie tak jest...czy było? :> aa i co z tymi sensownymi argumentami autorki tego wątku ??? czyzby to było zadanie do niewykonania... :> |
Data: 17.02.2005; 14:39 a Ty myślisz, że Rolbuda to jednyna szkoła, w której się chodzi na przerwach, jak to nazwałeś, na "skręta" ??
|
Data: 17.02.2005; 14:41 sorry za pomyłkę: nie na skreta, tylko "na petka po skreta"
|
Data: 17.02.2005; 15:12 Ne tylko w tamtej szkole(rolbudzie)sa poebani nauczyciele i straszne "ubikacje",ale jest bardzo bardzo duzo takich szkol:))))ale sa przeca wyjatki:d:d |
Data: 17.02.2005; 15:57 Heheh nie chodzi o blad :P Na plesiq jak Cie zlookam to Ci powiem :P Bo wiesz.. nie wiem czy o tym wiesz ale u mnie w domq jest wasze zdiecie klasowe... hehe mojego brata rzecz jasna :P Wiec chyba wiadomo skad Cie kojarze :P A to z tym chlopakiem to teraz juz nie ma watpliwosci kto nam sie probuje tu zamaskowac ;)) hehehe... WC z Ekonoma nie polecam odwiedzac... hehe nie przyjemny widok, juz nie mowiac o "zapachu" :P |
Data: 17.02.2005; 17:38 rolbuda to po prostu slaba szkola do ktorej przyjmuje sie wszystko i wszystkich. kiedys to technikum rolnicze bylo jednym z najlepszych w polsce. teraz juz tak nie jest. a mlodziez jest slaba ale to wina takze reformy szkolnictwa.
|
Data: 17.02.2005; 17:56 ej no, w rolbudza to nie tylko jezdzenie traktorem, chodowanie rabarbaru.Taka nazwa Ci duzo nie powie, pod nia kryja sie przerozne profile, takie jak tech.zywienia, lo.sportowe, angielskie, profilowane.A Chrobry masz tylko 'nazwe' reszta jest ta sama co w innych szkolach, nie ma sie czym szczycic, tyle wam powiem.W rolbudzie jest taka nazwa a nie inna, ale szkoly sie nie osada po NAZWIE, nie uczeszcza sie do niej... bo ma taka a nie inna nazwe. Jaki bez sens, gadac o lazieknach jakie tam sa, albo ze nosza identyfikatory(chyba dobrze nie? jakis zasady musza byc, ktore sie czesto lamie;) ), i nie mow mi panie.I LO rules ze u was nie wychodza na przerwie sobie zajarac, sciema, wszedzie to robia, tez nie tylko w tej szkole wlasnie maja identyfikaroty, widocznie sa potrzebne, przynajmniej osoby 'nie proszone' nie wejda.Np.Takie jak ty(chyba ze po znajomosci ;))...
|
Data: 17.02.2005; 18:02 A co do tych ubikacji w ekonomie to sie tez dolacze bo chodzilem tam przez 2 lata buehehehe tam sa naprawde w stanie krytycznym. aha na petka to sie chyba w kazdej szkole chodzi na przerwach bo sam chodzilem w ekonomie rowniez. teraz sie przenioslem do rolbudy:D i nienarzekam jest fajnie:D pozdro |
Data: 17.02.2005; 18:04 aha jeszcze zapomnialem jakiego brata?? bo jestem ciekawy :D
|
Data: 17.02.2005; 22:48 Rolbuda... buhaha... Nazwa wam nie pasuje... Ciekawe czy jakbym powiedzial ze chodze do IV L.O. w Pszczynie ile % z was by wiedzialo co to za szkola... A wracajac do chrobrego, to to kiedys byla elitarna szkola, lecz teraz jest to takie liceum jak kazde... Niczym sie nie wyroznia... Po prostu pozuje na takie... A nauczyciele zawyzaja poziom ocenami... Wiem bo sam tam chodzilem... Dla mnie to jest chora szkola...
|
Data: 18.02.2005; 10:20 jedno drobne pytanie, bo nie wiem czy mi sie nie przewidzialo :-]
|
Data: 18.02.2005; 13:15 jak to powiedział nam dyrektor Publicznego Gimnazjum nr3, niejaki Pan Chrobok: "Chrobry to normalna szkola srednia, tylko ze tradycjami, jeżeli wysoko mierzycie polecam szkoly spoza Pszczyny" a wiec... nic dodac, nic ująć - ja sie z tym zgadzam |