Data: 18.03.2009; 07:38 Mam pytanie.. Mam do wyrzucenia stare meble nie nadające się do użytku i pare jeszcze innych rzeczy takie jak stare płytki ceramiczne. Może wie ktoś gdzie mogłabym to oddać??? |
Data: 18.03.2009; 07:45 Jeżeli chcesz za darmo wyrzucić te meble to musisz się wstrzymać i oddać w czasie zbiórki odpadów wielkogabarytowych, która odbywa się na wiosne i jesień. Mozesz zadzwonić do urzędu miasta i zapytać o termin. A co do gruzu to zadzwoń do Remondisu, pewnie będziesz mogła to zostawić w ich bazie pod kominem WZD za naprawde małą opłatą :) (waży się samochód przy wjezdzie i wyjezdzie). Zostawiasz co chcesz i płacisz za roznice w masie.
|
Data: 18.03.2009; 13:50 spróbuj na gratyzchaty.pl tam meble rozchodza sie szybko:) |
Data: 18.03.2009; 14:17 Meble wystarczy postawić koło śmietnika,są biedni ludzie którzy biorą różne rzeczy które są przy śmietniku.Płytki tak samo,jeszcze tego brakowało żeby płacić za oddanie,paranoja!!!!!!!! |
Data: 18.03.2009; 18:41 mors: chciałbym Cię uświadomić że te graty to sprząta potem Spółdzielnia Mieszkaniowa na koszt wszystkich mieszkańców osiedli ... nie opowiadaj bzdur z tym wystawianiem wszystkiego koło śmietnika. Potem tak właśnie to wszystko wygląda że stoją kontenery a obok nich sterty różnych gratów i śmieci z domów. Trzeba zacząć myśleć ekologicznie i estetycznie! Przestawcie się na normalne myślenie. |
Data: 18.03.2009; 19:18 Yankee .polak i normalne myślenie ,weż sie rozejrzyj ,ja już odpuscilem bo tego narodu juz nic nie zmieni |
Data: 18.03.2009; 20:14 re: mors
|
Data: 18.03.2009; 20:28 Dzieki bardzo za odzew napewno skorzystam z waszych rad... Słyszałam że sa takie firmy które przywożą na prywatny plac kontener i tam sie wrzuca wszystko co sie chce i płaci sie od kontenera i oni sami to segreguja. Jest coś takiego czy to tylko plotki?? Jeszcze raz dziekuje bardzo |
Data: 19.03.2009; 19:12 Remondis - od teraz także wywóz gruzu i usługi kontenerowe. Tanio, solidnie i na czas.
|