Ćwiklice
W klubie od: 22.04.2005
Ilość komentarzy: 13
Ilość postów: 396
Ilość wyświetleń: 41715
Do;
gość Mobil
Nikt nie wymaga od kierowców tirów by hamowali na 5-ciu metrach.Bynajmniej nie na światłach.O każdych światłach wcześniej informują znaki,więc wystarczy zwolnić a nie rozpędzić się i liczyć na zielone światła.Jadąc wolniej na odcinku przed sygnalizacją swietlną gwarantuję że wyhamuje każdy tir,no chyba,ze nie chce,bo po co lepiej włączyć klakson i heja. Na drogach też można bezpieczniej gdyby tylko zachowali odległość a nie pchali się na centymetry na zderzak samochodu jadącego przed tirem.W takiej sytuacji no niestety nie da się już wyhamować.
Tylko nie popadajmy w skrajność i nie obwiniajmy wszystkich wokół.
Skoro tatuś zawinił to niech córeczka nie obarcza winą innych.Tak się składa,że dowody są wymieniane od kilku lat a nie tylko w grudniu.Tatuś nie wiedział o tym??Każdy miał kilka lat na zmiane dowodu więc Ci którzy czekali na ostatnie dni są osobami bardzo nieodpowiedzialnymi,i sami zafundowali sobie całe to zamieszanie.
Klub 40-tka to nic innego jak były lokal Belinda a mieści się w budynku biblioteki,a prościej to nad sklepem zwanym Nad Stawami.
Moim zdaniem najlepsze jedzenie serwują w Restauracji'Samanta' w Piasku i w Restauracji 'Nowa'na starej targowicy.U Mikołajca równiez można dobrze zjeść,ale trochę drożej.
re.niula
'ja też czekałam aż ktoś to powie,bo nie chce być TA ZŁA...... NIECHCE BYĆ NIEMIŁA..ble,ble,robi się niedobrze.
Ludzie dajcie spokój z tą przesadną zazdrością i poczuciem niesprawiedliwości.Dlaczego za decyzje administratora obarczacie teraz wyróżnionych?Taka była decyzja admin.i jego prawo i wola.Wyróżnieni przecież nie wiedzieli o tym,ze w taki oto sposób zostaną wyróżnieni,a mimo to dyskutowali na forum w przeciwieństwie do innych,którzy to teraz robią wielki raban o nic.Pytam-dlaczego przedtem każdy chętnie dyskutował z opą czy zozolka a teraz nagła zmiana i za decyzje podjętą nie przez nich samych a admin.musza zwłaszcza zozolka wysłuchiwać czyichś żałosnych pretensji??Jesteście dwulicowi i żałośni.Kto zabrania wam dołączyć do grona weteranów?To nie zaden tytuł szlachecki ani nagroda w wysokości miliona by robić o to taki raban.
Moja opinia na temat tego lokalu jest taka,że to super lokal,jedzenie bardzo dobre,obsłudze nic nie mozna zarzucić.Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to najlepiej w wolnej chwili tam zajrzeć.
Ciekawa jestem od czego jeszcze będziemy płacić podatki.Czy nie wystarczy,ze osoby,które kupują prezenty kupuja je za swoje już opodatkowane pieniądze dodatkowo kazdy towar obciażony już jest pewnego rodzaju podatkiem,no i prosze obdarowany powinien jeszcze raz odprowadzić podatek?Paranoja.Podatki od podatków jeszcze tylko tego nam brakuje.Moze goście weselni także powinni odprowadzić podatek od konsumpcji powyżej pewnej kwoty?