Pszczyna
W klubie od: 12.12.2006
Ilość komentarzy: 9
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1195
Do misiu.
Brak oznakowania !!???
Jechałeś tam kiedykolwiek człowieku ? Te znaki widzą Babcie po 80 ale zawsze znajda się tępaki co za nic mają przepisy i znaki. Bardziej oznaczonego miejsca w Pszczynie chyba nie ma !! Więc nie mówcie że oznakowania brakuje, bo to jawna Kpina jest.
Niektórzy nie powinni mieć w ogóle Prawka.
Pozdro All.
Taaa od razu basen. Dobrze że nie którzy nie są przy władzy bo normalnie to w Pszczynie same baseny by były. Skoro w okolicach jest pełno basenów to jaki sens jest budować u nas ? Troszkę na to za późno. Lepiej niech się nieroby stanem dróg zajmą, bo to zakrawa o pomstę do nieba. A lekarze w Pszczyńskim szpitalu najpierw niech zaczną leczyć a potem niech proszą o podwyżki, bo to co się dzieje to aż strach słuchać, zresztą sam się przekonałem jak to jest w naszym szpitalu. Tak więc podziękuje !!
I tak jak pisał mój przedmówca lepiej niech się w końcu zabiorą za ten nasz słynny wiadukt. Bo jak widać po ostatnim razie debili wciąż nie brakuje którzy nie zwracają uwagi na znaki.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich Pszczyniaków :)
Mój Ostatni Rok :D
Nauka tylko do 25 kwietnia a potem wakacje :P
Z Maturka jakoś będzie :)
Kolejne Getto powstanie w Pszczynie, tak jak w Pg1 tak będzie też w "Chrobku".
Już współczuje tym którzy sie tam uczą.
Tak wszyscy się czepiacie i robicie Raban, a dałbym sobie rękę uciąć ze jeździli byście na motocyklach tak samo jak jeżdżą ci na których tak teraz nadajecie.
Wiec jeśli nie macie jakiegoś pomysłu żeby to zmienić to lepiej w ogóle się nie odzywać !!
Szkoda życia tego człowieka ale samym gadaniem nic nie zmienimy, nie łudźmy się :/
Pozdrawiam.
A żeby było śmieszniej to Polacy budowali w Iraku drogi gdzie jak wiemy temperatura przekracza w dzień ponad 50 stopni, i jakoś tam nie maja problemów żeby jeździć samochodami ciężarowymi, a my we własnym kraju nie potrafimy zbudować ani jednej normalnej drogi żeby nie były z nią jakieś problemy :/
ŻENADA !!
Ehh :(
Szkoda kolejnego straconego życia ;(
Niech spoczywa w pokoju [*]
Już dawno nie było aż tak komentowanego tematu.
Pozdro dla wszystkich =)