Prezentacja klubowicza

KlAuDuS__

pless

W klubie od: 18.11.2006
Ilość komentarzy: 69
Ilość postów: 47
Ilość wyświetleń: 12667

Formularz kontaktowy

Komentarze (69)

KlAuDuS__

Tyle ciepłych myśli z Tobą...
Będzie dobrze - Ty tylko walcz...
Nie poddawaj się...

zobacz komentowany news »

KlAuDuS__

A kto biegał za tą podhalanka?? :)
Ktoś tu ma bardzo przeterminowane informacje :)
Była wycofana i nie było szans na "złapanie Jej''.
Aktualnie mieszka u naszego kolegi i ma się fantastycznie.
I tak - koczowała tam pół roku - bo przez dokładnie tyle dwa razy dziennie Ją dokarmiałam.
Wielokronie próbowaliśmy ją z Zielenią Miejską złapać.
Godzinami wysiadywałam i walczyłam,żeby zaufania nabrała do mnie.
POMÓWIENIA i tyle.
A budę kto Jej załatwił??
Warto dodać że NIE BYŁO WTEDY FUNDACJ - BYŁAM OSOBĄ PRYWATNĄ MAJĄCĄ SERCE NA MIEJSCU.
Jak jesteś tak dobrze poinformowany/na, dlaczego nie napiszesz o Jej właścicielu??
Który podjechał i bez problemu Ją zabrał,ale uciekła??
Dlaczego sąsiedzi Jej pseudo właściciela nie pinformowali Cię,że była bita i dlatego stała się wycofana??

''Szczera osobo'' - masz rację nie wiem kim jesteś i nie obchodzi mnie to prawdę mówiąc.
Aaaa... Jeszcze jedno - jak zajmujesz się adopcją od ok.60 lat (suma naszych wiosen ;)) to skąd tu jest tyle bezdomnych zwierząt??
Skąd tyle krzywdy??
Dlaczego gdzie nie kopniesz jest bezdomny kot??
Z takim stażem, umiejętnościami i zaangażowaniem - wszystkie zwierzęta powinny być już wysterylizowane :)
A gdzie jesteś jak od lat odbieramy psy katowane przez właścicii?
- bo nie przyponam sobie ,żebyś nas w tym wyręczała.

I masz rację - na takim poziomie nie będziemy rozmawiać.
Bo zwyczajnie nie mam na to ochoty.
Ale mimo to pozdrawiam serdecznie - dużo wytrwałości w dalszym pomaganiu.
Bo to ciężka i odpowiedzialna praca.

KlAuDuS__

"Szczera osobo"...
Oczywiście zapewne Ty poprawnie, odpowiedzialnie i sensownie zajmujesz się adopcją zwierząt ;)
Bo przecież na pewno nie jesteś osobą,która tylko i wyłącznie zajume się oczernianiem ludzi ;)
Zapewne kieruję swoje słowa do 'profesjonalisty'.
Hmm...
Tylko dlaczego o Twoich zacnych osiągnięciach nie słychać? :o
Bo zapewnie robisz to tak profesjonalnie,że aż niewidocznie :)

KlAuDuS__

Tfu! "Droga" miało być ;)

KlAuDuS__

Dora "Lenko" - widzę,że Twoja świadomość w temacie 'wydawania' zwierząt do nowych domów jest niesamowicie uboga... ;)
Ale cóż - nie będę się tu w tym temacie rozpisywać ;)
Czy My czasem nie znamy się z innego forum?? ;)
To nieprofesjonalne podejście i pretensjonalny ton chyba właśnie o tym świadczy... :)
Albo raczej o Tobie? - Hmm... :)

KlAuDuS__

W Punkcie i na terenie Pszczyny (i nie tylko) pomagamy już od kilku lat.

KlAuDuS__

Pendrajw - nawiązuj znajomości i uśmiechaj się szeroko - żebyś ładnie w TV wypadł ;)

KlAuDuS__

Lukas1107 - widziałeś kiedyś targ zwierzęcy??
Byłeś kiedyś na targu końskim??
Jakbyś miał o tym jakiekolwiek pojęcie takich głupot byś nie wypisywał...
http://www.dziennikzachodni.pl/rybnik/444902,targ-konski-w-kleszczowie-trzeba-zamknac-drastyczne-zdjecia,3,4,id,t,sm,sg.html#galeria-material

http://www.tvn24.pl/2219144,12690,0,1,1,nieludzko-traktowane,wideo.html

http://www.tvn24.pl/2226849,12690,0,0,1,wideo.html

Gdzie się tylko da - zamykają takie targi - ale nie - Pszczyna się chce szczycić - zobaczymy jaką fajną opinią zasłyniemy ;)
Weźcie i rozpędźcie się porządnie - ściana Was sama znajdzie.
Za chwilkę na plessie będą ciekawe filmiki z tym co się tam z czasem zacznie dziać (dopilnuję tego) - zobaczymy czy wtedy też będziecie tacy zadowoleni.
Bo już pominę,że warunków na to nie ma Pszczyna.
Chcą zarabiać na cierpieniu zwierząt?
- jaja sobie robią.
Pszczyna mogłaby się zająć czymś godnym uwagi,a nie czymś podobnym.
Tymczasem zapraszam na godne uwagi filmiki :)
Oglądajcie - przecież trzeba się przyzwyczaić do takich widoków.

KlAuDuS__

Jaka Katowicka?
Dworcowa...
Ty masz słabe info...

KlAuDuS__

Na wizerunek Pszczyńskiego dworca ma wpływ nie tylko wygląd zewnętrzny, ale także to co znajduje się wewnątrz - mam na myśli Panie w kasach :]
Nieuprzejme, niekompetentne, niedoinformowane, zmieniające w trakcie rozmowy kilkakrotnie zdanie ;]
A chyba powinno być ciut inaczej ;]

KlAuDuS__

Rebeliantka... Wielokrotnie czytając Twoje komentarze uświadamiałam sobie jaki z Ciebie głąb. Ale teraz teraz to już poleciałaś. Z Twojego opisu widać,że kręcą Cię takie akcje... Ale nie musisz się z Nami tym dzielić. Odszedł młody człowiek - to raczej czas na chwilę zadumy... Refleksji... A Ciebie idiotko to kręci...

Ps. A łatwiej niż machać telefonem byłoby załączyć 'awaryjne światła' w samochodzie... [i tu znowu wychodzi ten straszny niedobór mózgu...]
Kretynka...

Borys... [*] ...

KlAuDuS__

kojo74 pragnę Cię poinformować, iż na ulicy szkolnej jest bar. I wcale nie jest to Makuś.

KlAuDuS__

Rebeliantka ja mam do Ciebie takie przesłanie...
Weź i się rozpędź, a ściana Cię sama znajdzie...
Chciałam jeszcze dodać,iż wydaje mi się,że Twój mózg ma niemal identyczne tatuaże jak Oni oboje [z Twojej bajki] i również wyjechał na wakacje...

KlAuDuS__

12 lat?? Hahahahaha! Kpina...
Niech Go wogóle może nie zamykają...

KlAuDuS__

Jak już to komin był regularnie czyszczony...
Jak zwykle wypowiadają się najmądrzejsi...

KlAuDuS__

Kamila widzę,że Ty się pojawiasz wszędzie tam gdzie nie powinnaś. Z Twojego sposobu wypowiadania się [publicznie :o] wnioskuję,że tak do końca to Ty normalna nie jesteś...

KlAuDuS__

Polskie prawo... Śmiech na sali...

KlAuDuS__

Kamila... Kamila... Ojj widzę,że Ty w większości komentarzy pokazujesz jak wybitnie inteligentna jesteś...
Popieram zarówno pless1 jak i piotr_q-a bardzo ładnie Cię podsumowali... ;)

KlAuDuS__

No i jeszcze Chucky...
A wiesz czego ja bym nie chciała?
Żeby kolejną ofiarą tego popaprańca było jakieś dziecko,czyjaś matka,ojciec,Brat,Siostra,albo Ty...
Bo jak taki psychol w podobny sposób rozładowuje swoje emocje to nie wiadomo co ciekawego przeczytamy kolejnym razem...
Jak już ktoś wcześniej napisał... "pomyśl... to nie boli" Chucky... :)

KlAuDuS__

Samo zdarzenie jest przerażające i sprawia,że powinniśmy się zastanawiać kogo mijamy na ulicy... Bo osoby,które to zrobiły to mają nieźle zwichrowaną psyche...
Ale czytając niektóre komentarze zastanawiam się czy z osobami piszącymi wszystko chociaż w miare w porządku...
Na samym początku podpiszę się pod mądrą wypowiedzią 'gościa' skierowaną do sancho_pansy...
Ja też spotkałam się z kilkoma przypadkami gdzie pies,kot bądź człowiek będąc pod działaniem [jakiejś] presjii popełnia samobójstwo,po czym pośmiertnie ćwiartuje swoje zwłoki i umieszcza je w np. workach.
Następnie kamila_69... Widzę,że nie lubisz 'bezpańskich kundelków' otóż pragnę Cię uświadomić,że są One zarówno kundelkami jak i bezpańskimi tylko i wyłącznie przez nieodpowiedzialność człowieka. Ale zapewniam,że nie są One gorsze. Hmm... Masz taką super ekstra PUDELKĘ PINIĘ noszoną w torebce ;o tak? A powyżej zauważyłam,że przeszkadzają Ci psie odchody... Więc mam nadzieję,że jak tak sobie spacerujesz z tą Twoją odlotową PUDELKOM po Pszczyńskim Ryneczku to,że za Nią sprzątasz,bo chyba nie załatywia Ci się do torebeczki w której Ją nosisz... I jeszcze tak z ciekawości wytłumacz mi jak Ci te biedne psy jedzenie podkradają? Dorobiły sobie klucze z Twojego mieszkania? :o [i tutaj znowu przypominam,że głodne i bez dachu nad głową są przez ludzką nieodpowiedzialność]
No i jeszcze borys100... Może to Ty jesteś nawiedzony? dziewczyna nie napisała nic 'chorego' co mogłoby rzucić cień podejrzenia o Jej wybrakowanej psychice... [a w tym co napisała miała sporo racjii ;]
I to tyle by było ;)

KlAuDuS__

Re: Buziak...
Masz rację... W każdy inny dzień też można iść na cmentarz i zapalić świeczkę... Ale to właśnie ten dzień 1.11 / 2.11 co roku sprawia,że cmętarz wygląda jak w żaden inny dzień w roku... To ten dzień mobilizuje do "przypomnienia" sobie o bliskich,którzy odeszli...

KlAuDuS__

Re: xxx
Nawet nie pomyślałabym o tym, że mogłaby ich polcja zatrzymać... Nie mają czasu i radiowozów do takich celów ;]

KlAuDuS__

No to Komenda już ładnie odnowiona... Teraz tylko wysłać wszystkich policjantów na jakiś porządny kurs "ludzkiego zachowania" i możliwe, że Pszczyńska Komenda byłaby "ładnie" postrzegana nie tylko z zewnątrz...
Wiem wiem - niewykonalne... ;]

KlAuDuS__

No i znowu idzie się dopatrzeć idiotycznych komentarzy... Debilizm z powikłaniami...
Mariusz... [*] ...

KlAuDuS__

Re Webster : Mi się nie zdarzyło zasnąć na kocu - tym bardziej jak mam pod opieką dziecko... Więc wiesz...
A co do tego gdzie utopiło się maleństwo to chyba nie ma się co dogadywać odnośnie tego szczegółu... Bo w tym momencie jest to najmniej istotna kwestia...
Aniołek [*] ...

KlAuDuS__

Widzę,że małolaty znajdują sobie coraz ciekawsze "zajęcia".
Poprostu nieporozumienie...

KlAuDuS__

Co oznacza zdanie "Motorowerzysta najechał w samochód?" ;>

KlAuDuS__

Hmm... Bezmyślność to mało powiedziane... Ale teraz nie ma co "gdybać" i "obwiniać"... Życia to nikomu nie wróci... Ani nie doda "innym" więcej rozumu... Stała się tragedia... Zginął człowiek... Młody człowiek... Pozostaje jedynie współczuć Rodzinie [*]

KlAuDuS__

Frix... Mówiłam,żebyś nie biegał po Grancie z nożem,bo "ktoś" się nadzieje... To Ty swoje... I masz... :P:P:P

Powrót

Nowi klubowicze

Nenturia1

Pszczyna
w klubie od: 2025.04.22

adzka90

Miedźna
w klubie od: 2025.04.22

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18