Piasek
W klubie od: 07.11.2006
Ilość komentarzy: 127
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 4315
"Wszystkie zwierzęta są równe, ale ŚWINIE SĄ RÓWNIEJSZE OD INNYCH ZWIERZĄT. Tylko one mają prawo do rządzenia, są bowiem ŚWINIAMI" - fajny cytat :) heh
Zdrowych Świąt udanego Sylwestra i oby w nowym roku omijały nas kontuzje :)
Zdrowych Świąt udanego Sylwestra i oby w nowym roku omijały nas kontuzje :)
Cicinio mój przyjacielu, Ty grasz w Japikach ??!! Jak to tak :( jak mogłeś :/ Przestoń, trza było godać to bym Cie przyjął od razu ;)
na temat klubu z Piasku to szkoda gadać. Bo kiedyś w zarządzie ludzie chcieli coś zrobić i zrobili. Zrobili fajne boisko i za to chwała. Lecz kiedyś każdy mógł sobie iść pokopać a teraz ?? Teraz jak się pójdzie na to tzw. rezerwowe a według mnie na ten step gdzie mozna kostki powykręcać (bo o głównym nie mówię gdyz mozna zrozumieć ze byle łapańce jak ja nie moga tam iść pobiegać) , to przyjedzie wIELKI pAN pREZES i sie zapyta "kto wam pozwolił grać" (na tym rezerwowym) , a moze byście coś dociepali jakies 5zł ??!! No sorry. Ten teren nie jest tego prezesa tylko należy pod Miasto. Dobrze że chociaz ktoś zrobił nam orlika i jest gdzie pograć. Ale co zrobili z drużyną ?? Ilu obecnie chłopaków z Piasku gra w tej drużynie ?? Kto zgadnie ?? Według mnie moze jeden na rezerwie a reszta to zbieranina z całego powiatu i narazie grają ale ja tak myślę że minie rok i odejdą a w klubie będą tylko myszy. Bo chłopaki z Piasku grają w Studzienicach, Czarkowie i w PALP-ie. Ale jak jest mecz to 2 kasjerów co za bilety 5zł kasuje lecz jak ktoś chce przejsć obok boiska chodnikiem to przejdzie ale na kolanach bo w klubie nie wiedzą ze te wierzby tzreba czasem przyciąć ale spoko no nie ma ludzi do tego...
Do xvr - Piasek nikomu nic nie zabrał, to władze pszczyny chyba załatwiły (pewnie dlatego zeby miasto miało więcej kasy) a ze lokalizacje jest w Piasku to chyba logiczne bo (jest to zlokalizowane przy lesie, najlepszy dojazd bo przy Dk1) ale tacy zazdrośnicy zawsze będą buczeć. Gdzie to mieli wystawić w Pszczyńskim parku ?? czy na starej targowicy. hehe
Jak dla mnie jak to już było tyle lat w tym Kobiórze to mogło se tam być ale władze chciały inaczej. Lepiej dla Piasku.
uwielbiam tą zawiść ze strony pewnych osób tylko ja nawet nie napisałem twojego imienia osiołku tylko jedną z ksywek. A co do mojego imienia to jest ono chyba wszystkim wiadome i ja się nie czaję pod dziwnymi nickami tylko mam jeden oczywisty. Jak ktoś ma zamiar obrażać kogokolwiek to niech chociaż to zrobi oficjalnie a nie jak baba ;)
kurde Cycu a jo takij fanki nimom ;) ehhhhhh Ty to jesteś HERO ;P hah
ale ty wojtt mosz trocha racji, dzięki za radę, powalczymy ;) :)
Profików w tym sezonie nie dogonimy ale jako im cudno bramka dzisio dupnąłem z piętki, ehhhhhh stadiony świata , szkoda ze to ino sparing w okrojonym składzie , hihi
tedi bez obrażania kolegów proszę. bo niektórzy to się w przeciwieństwie do Ciebei potrafią jeszcze ruszać :) , nie pozdrawiam ;P
Do shreku : haha oj żartownisiu :P spokojnie nie mogę na razie bo dopiero co Małych odchodzi i kibice by drugiego tak szybkiego zakończenia kariery nie przeżyli ;) pozdro
noooo :) i jadymy ;P :P
kurde ino ze jo dalij jak ronaldo z nadwagą ale co klasa to klasa ;) haha
pozdro
RE: Gość: pytanie
To teraz synek bydziesz jeździł bezpiecznie do teściowej i bydziesz mógł jeździć częściej :D ona na pewno bydzie się cieszyła - haha
jaka haja się zrobiła :) hahaha
Niech każdy patrzy swojego grania a wyniki zweryfikujemy na koniec ligi albo choicaz po jesieni
zazdrośnicy :P
nam się w głowie akurat nie poprzewracało. To że nasz zawdnik jest w czołówce strzelców to na razie nic, bo gdzie tam do końca. My wiedzieliśmy ze mecze z Jakubami.Profi,Ełką naprawdę pokażą na co nas stać bo z nimi nam się zawsze najrudniej grało i jak narazie są najlepsi. Co meczu z Jakubami to byli lepsi i wynik sprawiedliwy my może trochę liczyliśmy na jakieś punkty. Ale już Profi to było wiadomo że jak zdobędziemy jakiś punkt to będzie sukces ale takiego pogromu sam się nie spodziewałem gdyż na wiosne ze mną w bramce dopiero w końcówce dostaliśmy 4 bramki. Więc mogłem liczyć ze będzie trochę lepiej a tu zonk :) Tylko ze to są drużyny które grają ze sobą lata i są zgrane. U nas połowa składu jest od jesieni więc dużo pracy przed nami. Ale i tak powalczymy o pierwszą 4-kę ;) :P haha
RE: Gość: wszystko jasne
Obyś się nie przeliczył w tych Twoich typach gwiazdo ...
Ty "rozczarowany" jak masz żal że cię nie ma zdjęciach to spokojnie zapytaj organizatorów (może jest niefotogeniczny) a nie pyskuj i obrażaj Sew-Met bo drużyna nie była w finałach ale swoje małe finały miała i tam też walczyła więc o ci chodzi.
Lolo Boski jest tylko jeden nawet żeśmy gadali na turnieju na Daszyńskiego i się dowiedziałem ze moze ci paru chłopaków odpaść.Nie strzeliłeś karnego tak jak ja :) haha
Dobra nie przejmuj się nie było tematu.
JAPI też ma podobno ciekawe transfery ;) :p na derby zaś byda mioł ciężko :)
Krzychu i co burzysz :P ja ci niczego nie zazdroszczę życzę wam jak najwyższej lokaty. Napisałem tylko o mega transferach czy w ogóle o transferach po informacjach których mi sam udzieliłeś na zakończeniu ligi przy szpaczku :P hahaha. Zresztą i tak na was mamy pecha bo zazwyczaj nas lejecie hehe.
pozdro
oj Lolo Lolo Ty to żartowniś jesteś. To ze robisz mega transfery jak Cycek przed każdym sezonem to nie znaczy że będziecie aż tak wysoko, chociaż możliwe i wielce prawdopodobne że będzie dużo lepiej niż w zeszłym sezonie. Sew-Met też mierzy co najmniej w pudło ;P hehe pozdro
za tą trzeźwość umysłu to już sam wpis powinien być nagrodę dla naszego ligowego Cicinio ;) hah
pozdro :P