Ćwiklice
W klubie od: 05.11.2006
Ilość komentarzy: 21
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 3329
do "uszanowanie" i innych głaskających policję po biednych główkach:
przede wszystkim tytuł artykułu powinien brzmieć "policja pozwala uciec złodziejowi", po drugie piszecie że Fiatem ducato nie da się szybko zawrócić i ruszyć w pościg a powiem Wam że jeździłem takim 4 lata i to nie 160cio konną wersją jaką ma policja tylko słabszą 120 i autem tym spokojnie można było nadążyć za osobówkami jeśli umie się jeździć. A jeśli Panowie nie potraficie jeździć to po co nasze pięniądze idą na nowe auta, jeździjcie dalej nyskami i polonezami. Cała sprawa zaczyna mocno śmierdzieć i coraz gorzej wyglądać.
P.S. Dwa dni temu dostaliśmy pismo w sprawie umorzenia postępowania o skradzionym mi spod bloku Ducato ze złymi danymi firmy... ot taka ciekawostka :/
Gratulacje! już wcześniej czytałem o sukcesach i dziwiłem się że pless nic nie pisze.
Rajdowy talent, a mistrz polski w wyścigach? wyścigi i rajdy to 2 różne dyscypliny więc nie używajcie tych terminów zamiennie. Rajdowcy pozdrawiają wyścigowców ;)
kalendarz jest na oficjalnej stronie Mistrzostw Śląska www.rsmsl.pl, a wszystkie informacje o naszych startach nie tylko w tym cyklu i ich zapowiedzi można znaleźć na facebook.com/LesiakRallyTeam
to chciałbym w takim razie zapytać po jakim dachowaniu można znaleźć sponsorów? gdybyśmy dachowali przy 120 km/h i totalnie zdemolowali samochód byłoby łatwiej? chyba że znasz szybkich kierowców, którzy nie mają wypadków wogóle? To był nasz pierwszy od 3 lat startów.
wszyscy popełniają błędy w tym i każdym innym sporcie.
Tak przyznaje był to głupi błąd ale pozwól, że przytocze 2 przykłady z "szpicy" WRC:
Dani Sordo (kierowca Citroena, teraz w Mini) przestrzelił skrzyżowanie i skasował samochód podczas wolnego przejazdu na rajdzie Cypru 2006
Jarri Matti Latvala (Ford) urwał koło na beczce na ostatnim odcinku Rajdu Polski 2009 (jechał po pewne II miejsce i dublet dla Forda)
pozdrawiam
trochę idiotyczne jest nazywanie (nawet w cudzysłowie) kretyna jeżdżącego po pijaku rajdowcem..
ja mam zachowac klase?? ukrywanie sie pod ambitnym nickiem to moze jest klasa co...
i czytaj uwaznie jesli chcesz rozmawiac (chociaz tego rozmowa nazwac nie mozna)
napisz moze co w zyciu zrobiles oprocz skonczenia jakiejs szkoly i znalezienia pracy a potem krytykuj inicjatywe innych.
jestes widze dobrze poinformowany jesli chodzi o moja osobe i klub..
a i w rajdach juz zaczalem startowac, ale na rowerze bede jezdzil dalej bo to swietny sport i nie trzeba wygrywac zeby bylo fajnie.
chcesz mi cos wiecej przekazac to kontakt jest na stronie klubu.
relacji z maratonów (ktorych bylo tyle samo co z dh chyba) nie pisze ja tylko jarek wiec nie do mnie pretensje.
"Jedyna pochwała jaka może ci sie należeć to zarządzanie teamem, nic więcej. " [zbulwersowany]
za nic innego tez pochwaly mi sie nie naleza, zreszta od dluszego czasu mowie ze zawodnik swiatowej klasy to ze mnie nie bedzie.
a citroenem sie bawie dobrze;)
acha i byloby milo gdybyscie sie wszyscy podpisywali
nie boj sie umiem przegrywac "tato",. ciekawe jakbys zjechal niecale 2 miechy po zlamaniu kostki specjalisto od zjazdu. acha i 17 miejse to bynajmniej nie koniec stawki, a wrecz przeciwnie;) a sie dalem wypuscic:/
"Jeśli mają talent mogą go rozwijać, od tego są kluby do których się zapisuje i tam się uczy"
z kąd niby klub miałby wziąźć kasę na wybudowanie sk8 parku?? a poza tym skatepark nie bedzie budowany dla 2 chlopaków, jesli będzie porządny (ciekawszy niz w pszczynie) będą tam przyjeżdżać ludzie z całej okolicy i nie tylko, będzie można zorganizować zawody (w tym już klub może pomóc) i tym sposobem promować rejon:)
chciałbym zauważyć że bracia Godziek nie są "skejterami" tylko bikerami prezentującymi wysoki poziom. To dzieki nim zaczęło się mówić o skateparku w Suszcu i miejmy nadzieje, że nie zobaczą (tak jak na sk8 w pszczynie) informacji, że park nie jest dla rowerzystów. pozdrower:)
www.mtbmaraton.com
www.bikemaraton.com
to strony dwóch cykli maratonów
do krytyków:
ludzie uspokójcie się przecież nikt nie mówi, że są najlepsi
liczy się to, że zajmują się tym co lubią i na to poświęcają wolny czas, a nie spożywają alkoholu w wieku i miejscach niedozwolonych;)
brawa za odwage i chęć pokazania sie publiczności na pless.pl
p.s. jeszcze dojdzie to tego że pszczyna za nieglugo stanie się śląską mekką sportów ekstremalnych:D
co do chorzowa to sie tak nie przejmujmy bo jak przed chwila na tvn 24 powiedzieli jeszcze nie wiadomo czy nie bedzie tam meczy, w krakowie tez, wiec trzymajmy kciuki dalej zeby na śląsku tez sie działo:)
zaden team nie powstal od tak od razu osiagajac podium na kazdych zawodach aby osiagac wyniki w scislej czolowce trzeba lat jazdy,treningow silowych i kondycyjnych.
tak jak juz mowilem wczesniej na tych zawodach jest szansa na wysokie miejsca naszej ekipy z racj podobienstwa trasy w krakowie do bazantarni.
dopiero w myslenicach zacznie sie prawdziwy downhill na stromych stokach po kamieniach, na trawersach z korzeniami i innymi przeszkodami a tam wierzcie zjada sie WSZYSCY zjazdowcy z polski i miejsca w pierwszej 20 beda naprawde sukcesem
pozdrawiam wszystkich "znawcow" tematu i niedowiarków ;)
Nie nazywajcie kierowcy gnojkiem bo jest porządnym gościem i na pewno przezywa teraz dramat taki sam jak rodzina zmarłego a dokońca życia będzie mu się snił ten wypadek
Komentarze typu "maluchy dla młodych kierowców" są smieszne bo gdyby na plessie napisali np "mlody kierowca prowadzący fiata 126p zginął uderzając w słup,kierowca zjechał z drogi aby uniknąć potrącenia pieszego, który wtargnął na jezdnię..." pewno napisal bys kierowco golfa ze powinno sie zezłomowac wszystkie maluchy bo to niebezpieczne puszki na kołach.
Kto z was jeździ tą drogą 40 km/h?? bo juz dawno nikogo takiego na tej ulicy nie spotkałem. :/
Poza tym żaden samochód z tej prędkości nie zatrzymuje się nagle w miejscu gdy pieszy wyjdzie zaraz przed pojazd
Apropo usa, tam ludzie mają prawko od 16-tego roku życia i jeżdżą autami z v8 pod maska, nie jakimis tam beemkami 2.0, a wypadkow jest mniej... Nie tylko brawura i popisówka są powodami wypadków lecz często poprostu chwila nieuwagi.
Niech POLICJA znajdzie winnego, my się tym nie zajmujmy.
Wyrazy współczucia dla rodzin potrąconego i kierowcy jak i jego samego.
do jk
ekstremalne odmiany kolarstwa narodziły sie w latach 90 i ludzie którzy to zapoczątkowali zarabiają teraz ogromne pieniądze jeżdżąc na rowerach wiec jesli ty robiles to wcześniej a o tobie nie slychać to bardzo mi przykro że mamy taki zmarnowany talent sportów ekstremalnych w pszczynie;)
takich umiejętności sie nie zapomina wiec zapraszam na jazdę z nami moze sie czegoś nauczymy:P
spoko filmik;)
widze czołg że nie rzucałeś słów na wiatr pisząc że bedzie "battle na filmy"
a osoby, które sie nie znają na jezdzeniu proszone są o nie komentowanie techniki jazdy;P
zobaczymy kolesiu od bmxa czy ty bys wogole dirty za skate na moim klocku przeskoczył, kazdy jezdzi na swoim rowerze i to ze nie skoczy gdzies na bmxie to nie znaczy ze jezdzic nie umie
a dirt i dh czy fr to zupelnie inne bajki i patrząc jak jeden jedzie miedzy drzewami w dół a potem drugi skacze,robi tricki nie da sie porównać ich umiejętności
to świetnie że wygrał już w pierwszej turze bo druga to byłyby kolejne zmarnowane miejskie pieniądze
gratulacje:)
kiedy rozbudowywujemy skatepark ??? ;)