pszczyna
W klubie od: 12.10.2006
Ilość komentarzy: 7
Ilość postów: 58
Ilość wyświetleń: 11342
Najlepiej zagłosować na karierowicza który nic nie zrobił , ktoś tu napisał że dzięki paniu S wybudowano tunel , hale , może jeszcze kanalizacje zrobił , bruk dzięki niemu został położony na ul.Chrobrego , On raczej nic nie zrobił poza paradowanie podczas powodzi w stroju strażackim i gumiakach , a takie inwestycje jak Tunel , droga , kanalizacja , same załatwianie , pozwolenia , przetargi trwają wiele lat , a że pan S jest człowiekem P.Szostaka który przyszedł na "gotowe" po poprzednim burmistrzu , teraz będzie tak samo , osobiście nie jestem zwolennikiem Po , wręcz przeciwnie ale wyjścia nie mam i wole oddać głos na p. Krausa ; )
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 18-09-2010 godz. 11:41 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1
|
Ciekawe co klubowicz "cobra" w taką ulewe na trójkącie robił ;>
II temat wydaje sie lekki łatwy i bardziej przyjemny niż "jedyneczka" tekst na zrozumienie tez spoko, ja miałem kapuścińskiego jakiś esej :<
II temat wydaje sie lekki łatwy i bardziej przyjemny niż "jedyneczka" tekst na zrozumienie tez spoko, ja miałem kapuścińskiego jakiś esej :<