Pszczyna
W klubie od: 21.09.2006
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 23
Ilość wyświetleń: 10239
Kto zna ten Wie:P
Szcześliwego Nowego Roku udanego i szcześliwszego niż poprzedni!!Pozdrawiam:*
Wspaniały pomysł..Następnym razem może kogoś zabije bo będzie brakowac mu 50 gr do wina!
Współczucia :(Wiadomo już gdzie można składac rzeczy dla poszkodowanych??
Re;Kamila
Nie mogę poprostu Szkoda słow mi na Ciebie dziewczyno..Nie wiem czy jesteś tak głupia czy tylko udajesz ale Szkoda mi Ciebie dziewczyno!!Współczuje Twojej rodzinie..
Apropo co do Sylwestra to spędzam go W tym roku w Zakopanym ze znajmomymi:)Podobno jest Super:)Wszystkim plesowiczą życze szcześliwego nowego Roku:*Pozdrawiam
Powinni umiescic twarze tych ludzi!!! -
KAmilo wiem że sie zblizaja świeta-moze ja ci kupie tych parenascie kilo mandarynek jeżeli Cie nie stac..Bo nie miesci mi sie w głowie ze można sie posunac do takiego czynu!
;/Komu przeszkadzal ten biedny piesek...Tacy ludzie powinni byc takze karani-Kto wie do czego taki człowiek jest jeszcze zdolny-Moze nastepnym razem zabic czlowieka !Bo bedzie mu przeszkadzał idac ulica..Okrutne do czego ten Świat zmierza..
Klaudus popieram -Mamy bardzo inteligena dziewczyne która we wszystkich swoich komentarzach pokazuje nam że ma rozum 3 latka!Przepraszam mój Syn jest mądrzejszy od Ciebie!
Bezszczelnośc Wstyd Hańba...Ładna Wizytówka Pszczyny Na interii.."Ludzie hieny" -..W głowie mi się nie mieści jacy ludzie potrafią byc bezczelni..
A swoja drogą było już piwo były ciasteczka ,mandarynki ciekawa jestem co teraz Pszczynie przyniesie nieszczeście..
Wyrazy Współczucia Dla Rodziny[*][*]
jak dostane ta karte to pojde do fryzjera i zrobie dredy>>>>>>>>>>>>>>hih pozdrowki