Pszczyna
W klubie od: 03.09.2006
Ilość komentarzy: 6
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1126
hejheh nio naprawde jaja ciekawe kiedy statek kosmiczny strąci bramki!!??
Współczuje mieszkańcom mieszkającym w tych regionach. To musi być prawdziwa udręka! Ja mieszkam niedaleko oczyszczalni ścieków i także często wlatują do mojego mieszkanaia różne smrody:) Jednak trzeba coś z tym zrobić!!
Także chodzę do szkoły. Narazie do podstawojej, ale uważam że to doskonała metoda. SZkoła jest przyjazna dla ucznia! Pomaga mu i motywuje do nauki. Taka szkoła to prawdziwa szkoła z klasą!
To świetny pomysł. Napewno powstrzyma to wielu kierowcó którzy mają choć trochę wstydu. Jednak wiadomno, że nie wszyscy choćby tacy co znają konsekwencje przestaną jeździć po pijanemu. Tacy ludzie są poprostu nie odpowiedzialni nie mogą odpowiadać za siebie a co dopoero za swoją rodzinę!! Jednak te ujawnianie danych na zakładce internetowej wyroki sądowe to świetny pomysł.
Moim zdaniem do lepszy pomysł niż chować się i czychać na pirata drogowego. Każde auto na widok policjantów zwolni będzie jechało wolniej, a co da policjant schowany za krzakiem? Nic.
Dzisiaj rozpoczął się rok szkolny, a ja mam już dość szkoły. Cóż jednak zrobić? Jakoś przeżyje te dziesięć miesięcy...