Pszczyna
W klubie od: 22.08.2006
Ilość komentarzy: 23
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2763
Nie kolega tylko koleżanka;-) a kto powiedział, że zdjęcie ma być z tego roku? Akurat dodałam z tamtego, z prostego powodu, że zdjęcia aktualnej choinki nie mam.
Pan Pisak bardzo lubi być w centrum uwagi. Ciekawe czemu nie poszedł na prawo skoro tak bardzo lubi sądy i podszywa się pod pseudo adwokata i nie wiadomo kogo jeszcze.
Czyli jak znaleźć tanią siłę roboczą ;-)
Przepraszam, bezpłatną.
Zagrał w 2006 r w składzie Que-Passa, jako basista zespołu Skorpion.
Już wiem po co ludzie rozsiewają plotki..... Żeby kłócić się o swoje na forum...
Tak jak ktoś wspomniał poniżej to co będzie tam, to będzie - niezależnie od Waszej opinii. I zapewniam Was że na pewno nie będzie KFC na rynku. Jest możliwość, że bd w Pszczynie bliżej DK1 ale na pewno nie na rynku, wiec nie macie się o co kłócić i rzucać pomidorami.
Dziękuję.
Andy_ nie wiem czy ty piszesz te nic nie wnoszące sensu Twoje komentarze tylko po to aby być w podium na rankingu?! To może tylko kropeczki wstawiaj. Będzie prościej. Albo nc.
Bardzo zdolna dziewczyna :) Ma dużo zapału i energii do organizowania koncertów i innych spotkań oraz pomagania innym w ramach wolontariatu (m.in pomoc w znalezieniu chętnych jako dawcy szpiku kostnego ;-) ).
Dobrze że w Pszczynie jest dużo takich ludzi, mimo, że o wszyskich się nie pisze:)
A morał z tej bajki cały że mimo to że większość narzekała to i tak na Dniach Pszczyny się bawiła....
Gość: Ecik- właśnie przez takich jak ty nie doczekaliśmy się autonomii. Wszyscy tacy sami... Dbają o swoje cztery litery i ciepłą posadkę... A nie pamiętacie jak Tusk walczył? Ojj walczył o pełną autonomii Pomorza i Kaszub. I co? Ciekawe czemu teraz gdy ma częściowo władze w rękach nie walczy? Ciekawe...
- Kto ty jesteś?
- Ślązak mały
- Jaki znak twój?
- Orzeł biały
- Gdzie ty mieszkasz?
- Między swemi.
- W jakim kraju?
- W polskiej ziemi.
- Czem ta ziemia?
- Mą Ojczyzną.
- Czem zdobyta?
- Krwią i blizną.
- Czy ją kochasz?
- Kocham szczerze.
- A w co wierzysz?
- W autonomię wierzę!
Swietnie:) Nie spodzialismy sie tak duzego zaangazowania :) Dziekujemy wszyskim dawcom bardzo serdecznie :) Dzisiaj zglosiło sie 555 osób :D
I kto wypłaci w tym przypadku odszkodowanie? :) Jestem ciekawa jak akcja dalej sie potoczy... Mi także jakiś tydzien temu na ul. Bielskiej pomiędzy stacja benzynową a apteką wyskoczyła sarna. Na szczęscie mam mniejsze uszkodzenia biorąc pod uwagę ze było ograniczenie 40 km/ godzine. Najgorsze jest to że nikt nie chce brac odpowiedzialosc za takie zdarzenia.
Tylko narzekac potraficie, nic sie nie dzieje a jak juz sa imprezy to szukacie dziury w całym. Byłam, zobaczyłam i było bardzo fajnie :) Co do Saimon95 impreza odbyła w Goczałkowicach nad Zaporem i dobrze tez pisze Żeglarz.
Nie wiecie ile było pracy z przygotowaniem tego wiec nie krytykujcie, bo łatwo jest siedziec w domu i narzekac na czyjas prace samemu nic nie robiąc.
Ja szczerze mówiąc wolałam starego plessa:) Łatwiejszy byl w "obsłudze" i bardziej przejrzysty niż ten co jest teraz. No cóż trzeba się przyzwyczaić trudno....
Polska i Polacy to Wielcy Ludzie
Jest jednośc i solidarnosc...
Razem łączymy się w żałobie i smutku [*]
Scenariusz powstał na podstawie "Zapisków młodego lekarza" Michaiła Bułhakowa.
taak odśnieżają odśniezaja;D
Widzialam wczoraj 12 odśnieżarek :D W tym dwie odgraniały....
Gość: Wojtek Data: 28.01.2010; 14:06
Kierowca zobaczył fotoradar !!! przyhamował a ten drugi w niego wjechał.
Wina jest po stronie fotoradaru, powinni wyciągnąć konsekwencje i ukarać tego kto go tam postawił.
Jasne i może on ma ponieść za ten wypadek konsekwencje. Moze weź i zastanów się co piszesz. Dobrze wiem jak samochody ciezarowe oraz tiry jezdza po odcinku Bielsko _ Katowice. Pedzą prawie 100 km/h i to tak jakby ich nie obowiazywaly przepisy ruchu co do swiatel sygnalizacyjnych. Nieraz sie zdarzylo ze auto ciezarowe rozpedzone przejechalo na czerwonym swietle bo nie zdolalo wychamowac. Ten wypadek to jest kolejna przestroga dla kierowcow, tylko szkoda ze Polacy madrzy po szkodzie.
REBELIANTKA: ty poprostu chcesz by w centrum uwagi, nie zważając na to czy ranisz kogoś czy nie, to może zrób coś dobrego wtedy Ci się uda zdobyc slawe? Bo jak zauwazylam w prawie kazdym komenatzru na calym plessie musisz cos dowalic. Twoja inteligencja jest rowna zeru skoro uwazasz ze pierwszej pomoc powinni udzielac bardziej doswiadczeni od Ciebie. Chyba jest nazwane PIERWSZA POMOC zanim nie przyjedzie karetka.
[*][*][*] Szkoda ze zginal taki mlody chlopak:(
W 1995 roku reaktywował SMUGGLERS-ów.
Odp. Ten zespół to SMUGGLERS
Ludzie?! a co te psy mają być łagodne jak baranek które do każdego z merdającym ogonkiem przylecą? One były szkolone na stróżów więc oczywiste że wydają sie niebezpieczne. Lecz jakby wydostały się na zewnątrz nie czują sie odopowiedzialne ze ten teren i nie są agresywne. I w dziennku zachodzim było zdjęcie tych psów z włascicielką!