pszczyna
W klubie od: 17.08.2006
Ilość komentarzy: 27
Ilość postów: 3
Ilość wyświetleń: 2434
W cywilizowanych krajach ludzie się szanują na drogach i poza nimi... wystarczy pojechać do Niemiec na które tak wszyscy sklinają... zobaczycie jak tam sie jezdzi. w przeciwieństwie do Polski w której panuje chamstwo na drogach i w waszych żałosnych,nieludzkich komentarzach... Proponuje zamknąć ryje biedaki intelektualne
NO może po poście MOTOCYKLISTY garbaty debil wkoncu zamknie ten zryty ryj???! to jest właśnie samo sedno sprawy... tylko że niektórzy czytając to i tak tego nie zrozumią lub nie będą chcieli zrozumieć... bo taka ich mentalność. po prostu czują się lepiej kiedy zrównają kogoś z ziemią... taki jest właśnie garbaty_anioł... ciesz się ze moderator usunął mojego posta zanim go zdązyłeś przeczytać bo byś zaś płakoł 2 dni!!!
RE: garbaty_aniol
stary jesli myślisz że by cie ktoś chciał, to napewno wierzysz też w garbate aniołki...
otwórz buzie i Łykej!!!
Pale na tobie Lacza.
Do pozostałych wypowiadających się:
tak przyznam racje ten sport jest niebezpieczny, każdy ryzykuje narażając życie swoje bądz innych. To jest kwestia zamiłowania i gustu, to twoja osobowość. Każdy kierowca wsiadający za kierownice motocykla lub samochodu jest potencjalnym zabójcą bądz też ofiarą. nie tylko wśród motocyklistów są szalency więc ludzie odpie...cie sie od riderów i niech mi tu jakiś garbaty_korki nie rzuca dawcami bo mnie to po prostu wkur...ia
RE: garbaty_aniol
garbaty może przeczytaj mój post jeszcze raz i zauważ że nie napisałem że chcę sie zabić. strune sobie poszukej w pampersie i naucz się czytać ze zrozumieniem. :*
Garbaty czytając to co napisałeś stwierdzam że jesteś idiota !
wyobraż sobie że nazywając nas dawcami, obrażasz nas!!! Gdzie logika???!
Ludzie twierdzą ze wszyscy motocykliści to samobójcy...pytam wiec, po co riderzy wydają niemałe pieniądze na stroje, kombinezony, drogie dobre kaski, buty itd.... wydaje mi sie że nie dla szpanu tylko dla swojego bezpieczeństwa kretynie!!! Gdyby chcieli sie zabić od szczała to by w samych majtach jezdzili!!! motocykle to adrenalina i po prostu hobby. jeśli ktos nie lubi adrenaliny to w moich oczach jest ciotą!!! PA
Co za Debile!!! Słyszałem już o tych niecnych planach. Po co komu tunel na Poligonie!!????
"Mieszkańcy Pszczyny mogą spodziewać się rozpoczęcia budowy przejścia pod torami kolejowymi biegnącymi wzdłuż drogi do Bielska-Białej"
Chodzi tu o tunel na ulicy katowickiej która leci do piasku.
Historia bedzie taka sama jak z kładką na ulicy górnośląskiej (DK1) przez którą przechodzi 10 osób dziennie!!! chciało by sie wylać tu cały słownik Łaciński ale cenzura nie pozwala!!! wiec nie ma sensu ubliżać kretynom. Tyle!!!
__== Smoq ==__ świrze :P Gdyby ci gra w lotki szła ze mną tak dobrze jak przepychanie aut... :P FABIOZORD :D:D Pozdro :>
__== Smoq ==__ świrze :P Gdyby ci gra w lotki szła ze mną tak dobrze jak przepychanie aut... :P FABIOZORD :D:D Pozdro :>
Mądry wybór. Jestem bardzo szczęśliwy!!!! Powiem tak:
Kaczki trzeba rozliczyc. POprostu wygnać!!!Niech staną się zagrożonym gatunkiem, a co do Leppera to... Do pracy panie Lepper!!! Niech się pan zaszyje w swojej stodole i porozmawia ze swoimi krowami!!! Trza przekiprować troszku gnoja, a wiec do pracy!!!! :D:D:D
Mądry wybór. Jestem bardzo szczęśliwy!!!! Powiem tak:
Kaczki trzeba rozliczyc. POprostu wygnać!!!Niech staną się zagrożonym gatunkiem, a co do Leppera to... Do pracy panie Lepper!!! Niech się pan zaszyje w swojej stodole i porozmawia ze swoimi krowami!!! Trza przekiprować troszku gnoja, a wiec do pracy!!!! :D:D:D
Bramka znowu leży :D:D:D:D:D:D:D:D Dzisiaj rano jechalem przez wiadukcik to jeszcze szkło leżało!!! Po 7 dniach Pszczyna znów puściła gola!!! :D:D:D:D:D:D:D
nie ma się już sensu denerwować tym faktem... pozostaje tylko jedno:
HA HA HA HA HA
Ogólnie koncerty mnie nie interesowaly... dla mnie byly tylko tłem do świetnej zabawy wśród znajomych....:D POZDRO GTW :P lecz pokaz ogni sztucznych nie mogł ujść mojej uwadze... ciekawiło mnie czy ponownie nasi organizatorzy wymyślą pokazik wśród wysokich drzew.... naszczeście bylo znów na ice i rewelacyjnie się prezentowaly... tylko z tymi laserami była kapa.... gdyby Laserki były umiejscowione w tym samym miejscu gdzie fajerwerki to zapewniam was że prezentowały by się o wiele lepiej... szczególnie ze sporo nadymiły ogniki :D:D.....
Ale bzdury na tym plessie piszą!!!.... A wiec powiem wam jak to było.... kierowca BMW był pijany to fakt!!! zachcialo mu sie depnać na gaz...Wyjeżdzał od strony WEEKENDU...Jak kretyn nie patrzac sie w lewo ni w prawo... co go zgubilo.....
Przy predkosci ok 45-60 na godzinę wyjechal prosto pod koła nadjezdzającego od strony Pawłowic fiata Punto!!! Punciak wjechal z impetem w jego tylne LEWE!!!... drzwi co zpowodowalo ze Buma sie zwyrtła o 360 stopni.... dopiero po udezeniu punciaka nabrala konkretnego szwungu i
po tym oto piruecie wjechala na chodnik taranując boguducha winnego przechodnia komponując go w drzewko... zmiazdzyla go doszczetnie.... odbila sie 2 metry od drzewka.... pomyslcie jakia musiala byc moc tego udezenia..... :/ Buma odbyla lekkii lifting nadwozia... punto rowniez........ wspulczuje ludziom z punto jak i pasazerom Bmw...we fiacie jechala rodzina.... dwoje dzieci i 3 doroslych.... a buma nie jechal jej wlasciciel tylko..... eee to juz pozostawie dla siebie... kto tam był ten wie o kogo chodzi... poprostu ją pozyczyl.... a tak wogule to na temat kar dla pijanych kierowcow sie nie wypowiadam..... jak zobaczylem tego 55-65 letniego dziadka a raczej jego ręke wystającą spod czarnego wora to mi sie nogi z waty zrobily.... odechcialo mi sie wrzystkiego.....wielka tragedia!!! Swiec panie boze nad jego duszą!!!
A ja sobie trochę ponarzekam... wszyscy cwaniaki. w telewizji trąbią o tym, wszedzie glosno!!! bedą autostrady,stadiony, lepsze koleje... bo polska musi sie pokazac na euro!!! pod publike...wielkie wydazenie!!! chca dogodzic obcokrajowcom aby nie bylo problemow z dojazdem na stadiony zeby nas nie obgadali... kuzwa tylko powiedzcie mi ...czemu nie potrafili dogodzic swoim rodakom kilka lat temu?????! przez dziesiec lat sie z autostradami pier.....li i teraz maja w 5 lat tyle wybudowac...HEH! żalosne, zobaczymy jak sie bedą spieszyc...i
nie piszcie ze teraz sa na to ogromne dotacje z unii, dotacje byly od dawna tylko ze te żłoby z warszawy i innych miast kasowaly do swojej smierdzacej kieszeni, a teraz na miejscu sponsorow rozliczalbym tych .... niepowiem co, z kazdego złamanego grosza... Lecz jakby nie patrzec, z drógiej strony to dobrze bo cos sie w tym kraju nareszcie ruszy!!!
Acha i jeszcze jedno... kto to widzial zeby nad morzem stadion budowac... przeciez na polnocy polski jest male zaludnienie. ten stdion "Baltik Arena" bedzie stal pusty po mistrzostwach... najwiecej ludnosci,kibicow i najlepszych zespołow pilkarskich jest wlasnie na sląsku, a porzadnego stadionu nima... by stadion w chorzowie zaangazowali do tych inwestyjci jakie mają sie dziac przez najblizsze lata...ale nam rodakom przyszlo tylko gadac... tak jest od zawsze i tak pozostanie!!!! PA :/
KE !!! wyjdą za 5 lat i będą życ jak króle ......... ja na to : KE!! :D
Tak Laila :D Jestes dobrze poinformowana dzialkowiczka :D przez Kólko dzialkowych plotkarek :P hehe. wogule nie wiem o co burzysh??!~Kazdy wyraża swoje opinie w sposob wolny. Mozna gadac o czym sie chce, jak sie chce, oraz gdzie i kiedy sie chce!!!!a wiec troche jeszcze "poplotkuje"... Jestem pewny ze to byl wybuch bo slyszalem... a co wybuchlo to nie wiem, zapewne butla... może ktos bombe podlozyl!?? albo se szczelali petardami na ganku... mowie może bo nie jestem pewny. Nie musish wierzyc mi na słowo!
BOSHE!!! :D:D:D:D
Ja jestem przekonany ze to była butla z gazem... albo i dwie! O 2.15 nastąpiły dwa wybuchy, w odstępach 2 min. siedziałem sobie przy piecu, a tu nagle błysk... a potem bahhh. jak pierdykło to się zdało że babka z laczków wyskoczy :D:D a tak bez jojków... to szkoda mi właścicieli tego domku... nie będą mieli wesołych świąt :/
Lokal będzie przyjmował gości od września 2007 r , jak narazie nic nie zdradzamy, Ma to być niespodzianka. :D:D:D Pozdrawiamy!!!
Dom przyjęć "Złota podkowa" i "Gospoda pod złotą podkową" Właściciele dziękują za uznanie! :D Potrawy serwowane na przyjęciach w domu przyjęć "Złota podkowa" będą powiązane z potrawami "Gospody pod złotą podkową" Restauracja również organizuje wesela, stypy oraz przyjęcia okolicznościowe . Zapraszamy do restauracji w Porębie, aby zdegustować i ocenić potrawy. Pozdrawiamy i życzymy SMACZNEGO !
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 30-03-2007 godz. 14:28 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §4
|
parking na starej targowicy tez by sie zdalo wyremontowac.... idzie krapyje polamac... o zawieszeniu naszych wechikulow juz nie wspomne....to wola o pomste do nieba!!! przeciez tam są pol metrowe dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wogule miasto ma czelnosc żądac oplaty za parkowanie w tym miejscu!!!? wstydzcie sie!!!!
hehe...... Dom przyjec.... fajna sciema tym dzinnikarzą wcis ten własciciel.... buhahaha!!!! wy w to wierzycie?.... ja wam powiem co tam bedzie :D:D:D po prostu dom schadzek dla samotnych lub znudzonych swoimi kobietami panów... a w dni powszednie dom przyjec... tylko ze jak wam wystawi rachunek za wesele to bedziecie musieli pomyslec o tym zeby zagrac w totka i uszczelic 6 :P:P:P
Wspaniale.... poprostu wspaniale, narazie mam przerwe w jezdzie samochodem, ale gdy juz będe jezdzil to zapewne będe sie wkur....iał na nasze pszczyńskie władze, jak wszyscy kierowcy naszego powiatu!!! czy tu nie moze byc niczego odrazu, tylko wrzystko musi byc odwlekane na ostatnią chwilę???!!! musialo by sie stac tak ze podczas przejazdu jakies samochody spadly by na tory, a nastepnie przejechal po nich pociag... jakby tego bylo mało by sie pociag wykoleił i następne ofiary by si naliczylo... wtedy to by sie oczy otwarły naszym władzą..... czy aby troche nie zapóżno???
Ja myśle że wrzystko co tu jest zaprezentowane nadaje się do kasacji!!! jestem za opcją poszerzenia-wydłużenia rynku i dodaniem wiekszej ilości zieleni, ale w taki sposób żeby pozostal pierwotny klimat rynku tj. ten sam uklad nawierzchni rynku ktory jest obecnie.
Ku.wa po prostu go odrestałrujcie!!! nie niszczcie starej zabytkowej architektury z czasow książecych, inaczej rynek wyzionie ducha!!!
Nie wiem jak wy, ale gdyby mnie to spotkalo,i by mi bezczelnie chcieli ukrasc moja ziemie, dom, i garaż... to wierzcie mi, ze przed wyprowadzeniem sie do slumsow zaminowalbym caly plac, a w garazu schowalbym mojego milusiego tyranozaura, przetrwal udezenie asteroidy to pole minowe tez przetrwa.gorzej z robotnikami, bylaby niezla jazda:D:D:D
pewnie kaczynski by sie zjawil na miejscu tragedii ze swoim klonem a wtedy grzecznie siedzac na drzewie w pobliskim lesie przy pomocy bazooki zdjalbym ich szpetne mordy z tego swiata... :D:D:D bloooooooood!!!!
jesli to czytacie to zdazyl sie cud !!! nie doszlo do cenzury, takie komentarze z reguly zregulu sa przenoszone do kosza... bo to "wolny" kraj!!! wolny , a raczej wolniejszy.. wrecz cofajacy sie do tylu.to zaczyna byc kraj w ktorym z biegiem czasu wrzystko zostanie ocenzurowane!!! myslalem ze nigdy nie doswiadcze tego czego moi rodzice gdy bylem malutki i siedzialem jeszcze w beciku, ale chyba sie myle...wiem to z opowiadan rodziny i z filmow o historii prl... i oby tylko filmy pozostaly nam po tych czasach!!!chociaz zaczynam w to wątpić. Bardzo szybko Polska zaczyna staczac sie w szpony komuny, ja tego nie chce przezyc. jeszcze przetrwam te 1.5 roku nauki i stad wypieprzam!!! chocby na hulajnodze!!!! wam tez to radze!!! pozdro