Pszczyna
W klubie od: 13.08.2006
Ilość komentarzy: 44
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1892
Najważniejsze że się ktoś nachapał kasy. I wyżerka za państwową kasę. Ta opuchlizna na twarzach to nie z głodu.
Ja tylko nie pojmuję, jak 100 metrów drogi można robić przez pół roku? Skąd ONI wzięli te firmy. Może przy następnym wyborze samorządowców warto będzie zagłosować na innych ludzi.
Zaparkować obok tego młotka porawidłowo auta, zablokować z dwóch stron. I można też powiedzieć parafrazująć KIEROWCE " mam gdzieś głąba któremu się śpieszyło, ja zaparkowałem prawidłowo i robię zakupy. Mam dużo czasu, to sobie poczekaj"
Pozdrawiam półgłówku
Taki burdel jaki jest w Pszczynie to rekord Guinesa w cywilizowanym świecie. Ja pier......le.
Już nie mogę parzeć na ten syf i dziury jadna na drugiej, błoto, kałuże aż szlag trafia. Jak wracam do Pszczyny to mnie krew zalewa. Tu jakiś film wojenny kręcą? Jak patrzę na Discowery to tak wyglądało w czasie wojny na ruskim froncie, gdzie się cały Wermacht utopił. Dziury zasypują żużlem z hałd a potem woda robi z tego glinę. Co za debile. Tutaj już nawet na spacer nie idzie wyjść żeby nie dostać szału. Pięć kroków do auta, a buty uwalne jakbym z wykopu wyszedł. Ciekawe kto mi odda za wybite zawieszenie.
Już te grosze na końcu kwoty by sobie podarowali. No chyba że przebili kogoś dzięki takim groszom. A to rozumię. To wtedy jest O.K. No to znaczy że my wszyscy mamy wtedy ten tunel taniej o bagatela np. 99 groszy. Szkoda by jednak było, żeby przez te grosze, woda się zbierała, tunel zalewało i co deszcz będzie wyłączony z ruchu a jakiś wytrawny kierowca z GPS wjedzie i już nie wyjedzie. A my pojedziemy na szlabany.
Ja bym zinfiltrował "internautę" i "czytelnika" czy mają alibi, bo coś i tak za dużo mimo lakonicznych informacji wiedzą. :)
Ale czadersko!!! Jak szybko wszystko załatwiają. Wiadukt dopiero cztery miesiące nie istnieje a oni tak błyskawicznie się uwijają. Kurcze, muszę się śpieszć z tym staniem w korkach, bo mi się rozładują już za kilka lat, a nie chcę stracić takiej wspaniałej okazji do stania w miłym towarzystwie innych życzliwych kierowców.
Ooo!!! To dajcie taką kamerkę przy klubie osiedlowym na Bednorza "Taneczna 40-stka" czy jakoś tak. Będzie na co popatrzeć a ważne żeby sobie fonię podłączyli :)
Kiedy czytam te komentarze to zastanawiam się czy ktoś słyszał o moralności i przyzwoitości.
A niech by zgniły. Znaleźli się z GreenPeace, ale gdyby to były śmieci do posprzątania nie było by nikogo.
Znaleźli sobie usprawiedliwienie.
Żałosne.
Ktoś wie, czy też zna zarys planu jak ta obwodnica ma przebiegać? Ewentualnie gdzie tego poszukać.
Powinni gościowi Policaje wpie...ol spuścić jak za komuny, żeby na dupie nie usiagł a z bulu się zesrał w gacie, toby mu ze łba wybili głupie pomysły a i może chłop by przemyslał i się naprostował.
Jestem za. Pszczyna ma bardzo drogie paliwa, jak i zresztą wszelkie inne zakupy wychodzą zawsze drożej.
Powinno zostać wprowadzone ograniczenie mocy i pojemności pojazdów w zależności od wieku kierowcy.
Koty nie mają wyobraźni.
Proponuję RONDO DOOKOŁA PSZCZYNY czyli obwodnicę. Tylko że wtedy przechlapane. W Pszczynie będzie blank pusto no i luft się poprawi, ale tu ryzyko że się we łbach mieszkańcom poprzewraca.
Wiadukt + Nowy Market, dziwny zbieg okoliczności że ci zamykają a tamci otwierają. Idealna sytuacja żeby sporo sprzedać już na początku, bo komu się chce dymać za tory przez miasto. Ile taki zbieg okoliczności kosztuje?
Wiadukt zamknięty bo może za chwilę otwarcie NOWEGO MARKETU i się dogadali pod stołem?
Namierzyć gościa i mu dopieprzyć. Skoro się zdarzyło to trudno, trzeba było zostawić numer telefonu za wycieraczką i tyle. A potem spisać szkodę, po to jest OC.
Ale objazd. Dziękujemy za wskazówki. Sam bym nie wpadł jak wyjechać na DK1. My z tej strony Pszczyny będziemy teraz lasami jeździć żeby było szybciej. A może rozwiązaniem byłby pociąg z lawetami coby nas z Pszczyny wywoził. Będzie szybciej niż wydostanie sie objazdem.
Dziekuję władzom Pszczyny za przygotowanie się do tego przedsięwzięcia. Niech was chudy byk...
Skoro się nie zlustrowali, znaczy że następna kadencja ich nie interesuje. Zapewne jacyś patologiczni. Jeżeli są czyści to jaki problem poddać się lustracji i mieć to z głowy. Nie było by tych komentarzy!
Nie czytałem komentarzy, ale zastanawia mnie tekst artykułu, że to motorowerzysta doprowadził do wypadku. A jadącemu za nim zabrakło wyobraźni czy był ślepy?
Ogarnia mnie trwoga że mało kto myśli za kierownicą. Nie martwią się o pieszych, rowerzystów czy nawet o motocyklistów.
Pamiętajmy że my w samochodach nie dajemy im szansy przeżycia jeżeli nie pomyślimy za nich i za siebie.
Jasne. Wszyscy by chcieli pod siebie, żeby im dawać i żeby im tylko było dobrze. Ta polska tłuszcza nigdy się nie dogada. Przecierz "wolność Tomku w swoim domku". Za pysk jak za cara trza wziąć, z tą różnicą że należy ich spłacić godziwie. Dotyczy to każdego bez wyjątku bo "pro bublico bono" najważniejsze.
No nie mogę... następny inteligient i doświadczony wieloletni kierowca... No chyba że ma klonowego liścia to wszystko jasne.
...wszyscy z tego pokolenia kapowali co stołki teraz mają. A teraz to juz tylko chodzi o kasę.