Pszczyna
W klubie od: 12.08.2006
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 20
Ilość wyświetleń: 4174
fajnie sie pisze.....tylko jak on jedzie takim tirem to nie jest jak w osobowce hop i zahamowane.....przeciezn caly ciezar go pcha do przodu.....ludzie skonczcie takie glupoty wypisywac.....KONDOLENCJE DLA RODZINY [*]
laczanie zdecydujcie sie w koncu czy wylecial w 12 min. czy w 20 min.bo ja juz nie wiem aha no i jak zwyke wy biedni zawsze pokrzywdzeni laczanie kurde czy was juz to nie nudzi "sedzia zle sedziowal" wedlug was przewaznie jak przegrywacie sedzia zle sedziuje a jezeli zawodnik wylecial z boiska z czerwona kartka to widocznie sedzia mial powod zeby ja dac....
brawo Iskra pokazcie wszystkim na co was stac!!! hehe pozdro dla wszystkich kibicow no i pilkarzy:D:D....:)
wow piasek dzis wygral ale z taka gra to dlugo nie pociagna....pozdro dla wszystkiech kibicow:)
LUdzie kurde wezcie i skonczcie pisac te glupie komentarze bo to nie ma sensu wiadome ze kazdy pojdzie za swoja druzyna a nie za przeciwnikami ktorzy wedlug nich kupuja mecze...przeciez skoro Iskra mialaby kase na kupowanie meczy to czy spadli by z okregowki??? no wiadomo ze nie wiec po co te beznadziejne komentarze?? wy chyba za duzo czasu wolnego macie!! wiec sie le[iej czym innym zajmijcie a nie ocenianiem czy ktos kupil mecz czy nie....pozdro:)