Goczałkowice
W klubie od: 09.08.2006
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 6
Ilość wyświetleń: 2865
Biedok łoni płacom podatki jak każdy inny ino, że trocha inaczyj. My bulymy 22% a łoni jakiyś 10% bo to som artysty.
Było świetnie. Dobry koncert, dzięki wszystkim
P.S. Podatniku żałuj że Cię nie było:-)
"Sędzią we własnej sprawie" - oczywiście!!! Bo mam na tyle ikry że nie zasłaniam się anonimowością internetu jak bez wyjątku wszyscy krzykacze tutaj i jedynie tak możemy sobie pisać i pisać o tym bez końca bo normalnie na ulicy nie powiedziałbyś mi tego prosto w twarz. Taki jest właśnie internet.
Życząc miłego dnia pozdrawiam
Bartosz Góra
P.S. Jeśli tak naprawdę nie potrafisz znieść faktu bądź dopatrujesz się jakiegoś przekrętu związanego z odkupieniam praw chętnie prześlę Ci na mail potwierdzenie przelewu.
Drogi głupiutki,niedoinformowany i nie umiejący czytać ze zrozumieniem Podatniku;-). Jako jeden z członków zespołu który śpiewa o gorzołce, pragnę Cię z ogromną przyjemnością poinformować że grubo ponad 3 a jeśli nie 4 miesiące temu zespół odkupił prawa autorskie do tego klipu tym samym pokrywając całkowity koszt jego produkcji. Szkoda że dowiadujesz się o tym dopiero teraz;-). Cóż niektórzy potrzebują trochę więcej czasu na przyswajanie pewnych informacji... Co do tych wszystkich bzdur o komisjach rewizyjnych i prokuraturach o których piszesz. Weź stary zawiadom prokuraturę śmiało - już jeden taki był co straszył, straszył i się sam przestraszył;-). Powodzenia.
Do Gość: Abstynent
Abstynencie poczytaj najpierw wszystkie artykuły dotyczące tego klipu a potem wygłaszaj żenujące komentarze że to za publiczne pieniądze. Gdybyś nauczył się czytać, a raczej czytać ze zrozumieniem Twoja głowa zrozumiała by że teledysk, nie został zrobiony za pieniądze z miasta tylko zespół wyłożył za nie pieniądze. Także tego.
Do: gość xxx
Jak to skąd?
Najpierw zaprosili żeńską część zespołu do nagrania partii wokalnych na płytę. Dziewczyny bez problemu się zgodziły:-). Potem jak piosenka była gotowa, zrobili wycieczkę do siedziby Zespołu Regionalnego Pszczyna i pożyczyli od nich stroje. Problemu z tym nie było. Cało mecyja:-)
Do : Wyborca
Jeśli powstanie droga od Ronda przy DK1 w stronę wodociągów pomiędzy Pszczyną a Goczałkowicami( a powinna powstać - no chyba, że dalej 10 radnych będzie podejmować super decyzje:-) ) to problem zniknie. Poprostu wystarczy spojrzeć w plany zagospodarowania przestrzeni. Ja spojrzałem i wiem:-)
Do : Wyborca
Jeśli powstanie droga od Ronda przy DK1 w stronę wodociągów pomiędzy Pszczyną a Goczałkowicami( a powinna powstać - no chyba, że dalej 10 radnych będzie podejmować super decyzje:-) ) to problem zniknie. Poprostu wystarczy spojrzeć w plany zagospodarowania przestrzeni. Ja spojrzałem i wiem:-)
To wszystkko nic!!! Najlepsze jest to, że radni gminy Goczałkowice-Zdrój w stosunku głosów 8 do 5 ( zwykle jest 10 do 5 - dwóch było nieobecnych) podjęli decyzję że rondo będzie się nazywało :"RONDO POD BOCIANEM" - banda dekli bez mózgu :-) Jednym z argumentów było to , że nieopodal dawno dawno temu było gniazdo bociana i wszystkim starszym ludziom się to miejsce właśnie z tym bocianem i jego gniazdem kojarzy. A po co mi starsi ludzie? nie lepiej nazwać to Rondo RONDEM ZDROJOWYM? - Wszystkim i tym młodszym i tym starszym, zawsze, bez względu na wiek i inne takie będzie się kojarzyło z uzdrowiskiem. Paranoja
A ja napiszę o innym remoncie - rondzie na bieruńskiej i katowickiej. Właśnie skumałem jakim cholernym utrudnieniem tak naprawdę będzie to rondo dla ludzi chcących jechać katowicką z miasta na "poligon". Wszystkie znaki na niebie wskazują na to, że aby dostać się z miasta na poligon trzeba będzie dwa razy ustąpić pierwszeństwa : 1) w momencie wjazdu na rondo (to jest całkowicie normalne:-)) 2) w momencie zjadu z ronda na ulicę katowicką i to nie jest normalne bo z tego ronda trzeba będzie zjechać najpierw na bieruńską (w prawo), a potem dopiero ustępować pojazdom jadącym z naprzeciwka do ronda - gdyż chcemy skręcić w lewo. Jeśli nie do końca dobrze to wyjaśniłem to trudno, ale chciałbym uścisnąć dłoń tej osobie , która to zaprojektowała i temu gronu ludzi , którzy to zatwierdzili. Brawo dekle!!!