brak
W klubie od: 04.01.2005
Ilość komentarzy: 133
Ilość postów: 205
Ilość wyświetleń: 68655
Mam Cię w dupie :)
Tiry? TIRY to były w latach 90tych... Co za tępak pisze takie teksty? Drugi Fakt czy WP? A swoją drogą remonty i komunikacja w Pszczynie (powiat) to kompromitacja na całej linii. Ten kto planuje te remonty czy przebudowy to czysty debil i bezmyślny kmiot (PZD jak mniemam lub UM) bo przez to zasrane miasto by przejechać bez straty nerwów i kilku godzin trzba o 2giej w nocy jechać... Baranie łby - takie Żory sobie radzą a wy? Żal.pl i wstyyyyd.
Widzę, że ktoś podejmuje rękawice ;) . Dla niewiedzących o co mi chodzi - wujek google i poszukać sobie coś o systemach wyrównanych liniowo, coś o realizacji dźwięku na tych systemach (oprocesorowaniu, planowaniu, symulacjach i pomiarach) i na deser o budowie samych paczek (konkretnie falowodów) a potem proszę psioczyć i dyskutować :) . System pewno był okej - ciała dali realizatorzy i głowny technik sceny (zwijcie go szefem, szeryfem, majstrem czy nawet alfonsem ;) ).
Szacunek dla innych? W dzisiejszych czasach gdzie człowiek się nie obróci "wszyscy najwaźniejsi" to i ja nie będe inny.
Mnie też to ciśnienie podnosi gdy tylko kwk to, kwk tamto - ale nasza okolica na węglu stoi więc i wielu tam pracuje ale to nie tłumaczy dlaczego zacny pless.pl tak faworyzuje tę część przemysłu. Człowiek pracujący na kominie czy w magazynie sklepowym jest tak samo ważny a tu się go pomija. Dziwne...
Heloł znawcy sprzętu audio (i zresztą bando gimbazo i debili) - nagłośnienie było jak najbardziej okej (riderowe klamoty, solidny stolik na froncie i moje ukochane rozwiązanie z flajem gron na budowlanych layerkach :) ) - to ktoś kto procesorował system dał "dupy" i tyle. Impreza leżała dzięki dźwiękowcowi firmy która je stawiała. A i jeszcze jedno - dla was ciemna maso - mogli by tylko sam bas postawić - tylko to się dla was koty teraz tylko liczy :) . Taaak - stary hejter eddie znowu brusi.
@Francuzik - umiecie walczyć? Nie bądź śmieszny - dajecie się okradać przez związkowych i rzesze niepotrzebnych w administracji. Nie ma to jak żona sztygara, pani planistka która zarabia sobie ze staweczką dołową, barbóreczka, węgielek. Raz sobie na dół zjedzie (na papierku) to i szkodliwe dostanie :) . A rylek z dołu o tym wie a siedzi cicho bo się boi. A boi się o stratę miejsca pracy bo gdzie tyle dostanie? Albo go na górę wywalą a tam trzeba pełne 8h zaganiać za 1/3 dołowej... Waleczni w gębie i tyle.
Gość: ekolog - Jak widzisz rolnisctwo (to małe) jest średnio opłacalne więc poparcie regionu na szansę rozwoju będzie a i Ty z przywiązywania się do drzew i obrnonie praw obywatelskich bobrów nie wyżyjesz.
Od kiedy Silesia została sprzedana czeskiemu koncernowi EPH to się ciesze bo nagle wraca rentowność zakładu wydobywczego. Czemu? Bo państwo nie karmi już masy pseudo-górniczej bohaterskiej darmozjadki. I co da się? A no da :) . JSW już trzęsie portami :) .
Umiecie tylko obrażać? :) Barocco to fajny lokal ale biednie dopieszczony technicznie. I tak się składa, buce jedne głuche że słuch męczyć to ja sobie mogę iść wszędzie a tu się chwalą tym i owym a gówno mają. A druga sprawa - popatrz sobie na mój awatar. Z pozdrowieniami...
Gość: Papa SMurf - Miej odwagę nie być tu anonimowym gościnnym loginem i wtedy podyskutujemy oki?
Dresik? Gdzie Ty tam dresik widzisz? I pomyśleć, że takie niedoroby społeczne będą mnie pouczać... Czego to człowiek dożył.
Jak mam możliwość to jak najbardziej oddać, ale jak telefon już nie działa i nie masz możliwości namierzenia właściciela to wywal do kosza, zjedz, spal ale nie noś na komisariat, chyba że masz cały dzień wolnego i święte nerwy.
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 10-02-2011 godz. 15:40 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1
|
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 10-02-2011 godz. 15:40 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1
|
@Gość: jaskinia - o to prawda. Jak słyszę czy widzę coś o Smoleńsku to muszę do wc właśnie...
emi_ głupiaś jak takie adidaski...
Klub wynosi się pod niebiosa a zaplecze sprzętowe jak w barze u Freda. Mnie by było wstyd. Myślą, że ludzie się nie znają? :)
Miałem nadzieję, że za nowego burmistrza coś już na starcie się zmieni ale nie... Co rano wszystkich psczyniaków boli tyłek. Wyruchani po raz kolejny systemem "rączka rączke głaszcze"...
Jak to mówią - znalezione, nie kradzione. Durna policja i prokurator wlepi im wyrok za znelezienie telefonu? Chory na raka kraj sra sobie do jedzenia takimi przykładnymi obywatelami jak Ci którzy się tym bzdetem zajmują. Tu każdy niewinny jest winny. Ludzie, znajdziecie telefon-jak nie wiecie czyj to zmiana nr seryjnego i jest wasz. Dokumenty - owszem oddać, klucze - oddać. Ale nie cierpmy za ciamajdę który zgubił sobie telefonik a potem przez niego ktoś ma kłopoty...
Hahaha:D, taki drogi klub (wręcz elita) a na ścianie paczki z DBS (dibejzi).
Tauzen za latryne? Chyba mam pomysł na biznes...
Drogi pless.pl, czy Wy nie macie już o czym pisać?!
Czym się różni rzeka od Szostaka? To pierwsze prościej oderwać od koryta...
A co wy sobie myślicie? Że to niby interwencja plessu ma wpływ na poprawę jakości tej drogi? Buahahha!:D. Radni mają to w głębokim... Umiecie tylko biadolić na sieci jak to źle, jak to niebezpiecznie a ilu z was wysłało skarge pisemną?
Gość: bobo - za "moich" czasów nie było gimnazjum a i sam też nie szwędałem się nieletni na pijaka po wszystkich dyskotekach i imprezach w okolicy.
Do tej drogi (jej zniszczeń) dokłada się transport węgla z KWK Krupiński. Niech teraz dopłacą do remontu. Podatek w paliwie karmi nienajedzone mordy od ratuszy po belweder. Od Żor coś jeszcze się dzieje - choć troszeczkę poklejone, nowe odcinki a od Pszczyny to kpina na skalę kontynentu!
Wydaje mi się, że będzie nawet lepiej. Zniknie prywata na szpitalnym sprzęcie a co z tym idzie zmniejszą się kolejki do zabiegów czy diagnostyki. No i darmozjady pójdą won :) .
@Gość: sąsiad
Czytam gazety, oglądam TV i ciągle trąbią o problemach w górnictwie. Skąś te wnioski jednak biorę. A co do strajków pielęgniarek i marketowców to co ich łączy z górnikami? Ano związki zawodowe, które siłą rzeczy muszą się w to mieszać. Kolejna banda wyciągająca pieniądze za nic.
@Gość: hmmmmm ficek - milcz wieśniaku bo nie wiesz o co chodzi. I nie wzruszają mnie Twoje dziecinne wywody. Ale kiedyś doszukasz się guza i nie będzie mi Cię żal.
@Gość: hmmmmm ficek - wmieszaj w to jeszcze moją babcie i kota. Ale będzie impreza :) .
@Waski
I zapytam Cię o coś - czy wdowa po piekarzu czy stolarzu będzie cierpiała mniej? Wszędzie jest ryzyko, a czasem dużo go więcej niż w górnictwie.