far far away
W klubie od: 30.07.2006
Ilość komentarzy: 13
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1265
poprostu nie znasz nikogo kto jezdzi na moto i temu tak gadasz albo poprostu boli cie to ze ty nie smigasz !!
energymaker czy jak ci tam chetnie bym cie w lep trzasnol pajacu chce cie widziec ta piepszona puszka jak tam 50 jedziesz nikt tam 50 nie smiga nie ma pierdół macie glupie podejscie !!! a motocyklisci z innych krajow jezdza tak samo tylko kierowcy samochodow na nich bardziej uwazaja a nie jak tu krol szosy jedzie i w dupie ma ... tyle z mojej strony
laski do 21 maja za darmo a potem 5 zł a faceci caly czas 5 zł tak to zroumiałem ja:P
wakacje a siedzenie codziennie przed komputerem i pisanie ze sie nie ma co robic to co innego nie ?? a na wakacje nie jeździsz co miesiac chyba ?? czasami trzeba gdzies wyjsc nawet w tej małej p-nie ...a stodoła jest jednym z lokali gdzie mozna sie pobawic ...
pinak ale nie kazdy lubi sie zadowalac sam w domu jak ty, wiekszość ludzi woli spotkac sie ze znajomymi i takich pozdrawiam a tym co wola bawic sie samemu jak ty hmm... współczuje ...
pinak ale nie kazdy lubi sie zadowalac sam w domu jak ty, wiekszość ludzi woli spotkac sie ze znajomymi i takich pozdrawiam a tym co wola bawic sie samemu jak ty hmm... współczuje ...
skąd tys sie wzioł/wzieła ... zrób tak idź do ksiegarni i kup sobie :
1. słownik języka polskiego
2.słownik wyrazów obcych
3. i najlepiej jakąś encyklopedie
gdzie znajdziesz takie słowa jak repertuar , wiecej czy nawet robicie
ŻYCZE POWODZENIA...
to jest chyba logiczne !! jak nie masz dowodu to dobranocka i spać
rowerzysta nie sadze zeby to bylo przez motocykl wszyscy tam szybko jezdza .
a wypadek hmm no tak juz jest ile jest wypadków na rowerach a wszyscy tylko o motocyklach pomysl !!!
co ci da patrzenie w lusterka jak gosc jedzie 200km/h kiedy popatrzysz nawet dokladnie nie zobaczysz go bo bedzie daleko a za kilka sekund kolo ciebie !!
a druga kwestia jest taka ze kierowcy samochodów faktycznie probója uprzykszyc zycie motocyklistom a nie mysla o tym ze motocykl jest szybszy i ze jak przejedzie i tak nie bedzie nam przeszkadzał!! ja sam poruszam sie na codzien samochodem ale ułatwiam motocyklistom jak moge !! sam chce wskoczyc za jakis czas na motor !!
pozdrawiam