Prezentacja klubowicza

speed744

Pszczyna

W klubie od: 30.07.2006
Ilość komentarzy: 3
Ilość postów: 9
Ilość wyświetleń: 3556

Formularz kontaktowy

Komentarze (3)

speed744

male sprostowanie do artykulu:
To nie policja zlapala zlodzieja tylko ja i paru chlopakow ktorzy stali obok mnie zauwazylismy chlopaka uciekajacego z grantu, a po chwili dziewczyne ktora krzyczala ze ukradl jej torebke, wiec zaczelismy go gonic, niestety po chwili nam zniknal z oczu wiec wsiedlismy w auto i zaczelismy go szukac. mielismy tyle szczescia, ze zlodziej okazal sie na tyle glupi ze wrocil w okolice grantu i sobie spokojnie stal. nie zwrocil uwagi na auto i go dopadlismy... a wtedy nagle podszedl Pan i wyciagnal odznake pytajac co sie dzieje... porzucona torebke tez my znalezlismy jak poszlismy jej szukac z latarkami porzyczonymi z grantu...
to by bylo na tyle... takie male sprosotowanie do tej "brawurowej" akcji policji...
Pozdrawiam...

zobacz komentowany news »

speed744

Tonek... Tylko z tego co tu pisze to nie bedzie akcja "przeciwko" pieszym i rowerzystom tylko przeciwko kierowca... BZDURA... powinni zabrac sie za wszystkich bezmyslnych rowerzystow i pieszych bo najwieksze zagrozenie to oni sami sobie stwarzaja!!! dzisiaj mialem doskonaly przyklad :| jade sobie spokojnie przez Pszczyne (przepisowo - nie spieszylo mi sie wogole a wrecz przeciwnie...) z naprzeciwka jechal sobie bialy Bus... a tu nagle NIESPODZIANKA zza Busa wysakuje jakas baba i mi wbiega pod auto... moment w ktorym ja zauwazylem -> jak byla na moim pasie (bus mi ja zaslonil bo wybiegla zaraz za nim) gdyby nie dobre hamulce, oponki i troche refleksu mialbym Szanowna Kaskaderke na masce... kobieta w wieku 40-50 lat wiec powinna chyba troche wiedziec o zyciu...

PS. nie musze chyba dodawac ze oczywiscie przebiegla w nieoznakowanym miejscu gdzie nie miala prawa wejsc na ulice...

i to kierowcy stwarzaja niebezpieczenstwo pieszym i rowerzystom... ehhhh...

speed744

Pan Krystian Szostak 63,7%

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska