KRYRY
W klubie od: 26.07.2006
Ilość komentarzy: 23
Ilość postów: 65
Ilość wyświetleń: 15753
I am the worst thing which happened to good people.
"Siedem osób jechało w niedzielę nocą w jednym samochodzie marki VW Passat w Jankowicach. Byli nietrzeźwi."
To 6 czy 7? Wszyscy pijany czy szofer trzeźwy?
moglibyście skończyć z tym foto dnia, że bramka leży.. to już jest nudne...
haha krowa rasy dzersej xD to mie powalilo :D sie jeszczo roz oboczy :D
ozesz.. juz sie wystraszylem ze to "Gorzko" na koncu to o mnie... serce mi do teraz wali...
no z tego co slyszalem mamy przechlapane... chociaz moze kartoteka czysta bedzie ;D zmiany nie zawsze wychodza na dobre ;/
eeee tam Fill bedzie :D:D "koles wyglada jak Kazik, rusza sie jak Kazik i spiewa jak Kazik... ale to nie jest Kazik" haha Invi xD
przejść Baldur's Gate... calego... wszystkie czesci... wszystkie dodatkowe bajery.. wszystko na 100%
no fajnie fajnie.... robili tak mniej wiecej jakies 5 miesiecy ;] i przynajmij juz kostka na srodku nie lezy i idzie spokojnie przejechac i sie nei musza martwic ze zas nie zauwaza kupki bruku na srodku chodznika a kolega Gelymb nie walnie w znak ;]
no co za idioci... no niektore zrozumia ze nie wolno, ale zeby w barach?? to jest chore!! w koncu czlowiek palacy jest osoba chora bo jest w nalogu a wszyscy trabia ze nalog to choroba. to powinno sie im pomagac ale nie az tak drastycznie. gdzie teraz bede mogl sobie zapalic spokojnie co? banda skretynialych idiotow
w Kryrach zachmurzenie umiarkowane nie pada swieci slonce... moze dzis co z tego bydzie ;] a co do "meteorytow" to zwracam honor ;]
kurde... caluski tydzien byla piekna pogoda, bezchmurne niebo, pelnia ksiezyca... az tu nagle jak Gorzki se chce poogladac meteoryty to musi walic deszczem... jeszcze zostaje niedziela na szczescie...
kurde... 2 kilo... a miec 2 kilo i nie miec 2 kilo to razem 4... czyli 4 kilo... czymze to jest? to je jak kropla w oceanie.. :/ ale 7 miejsce mial!!!! BRAWO KUBA BRAWO!!!!!!!!!
no ale przeciez mamy Morze Goczałkowickie i Ocean Łącki :D czego chciec wiecej?
tez mam jego ksiazke - dostalem od niego na wycieczce klasowej i mam nawet jego autograf!! serio mowie
a ja mam zabytkowego kompa ktory moze wystrzelic pewnego razu bez okazji... i o tym nikt nie napisze??