Pszczyna
W klubie od: 15.07.2006
Ilość komentarzy: 50
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 3845
Taa informacje o koncertach... Niech zaczną od informacji, że nie ma już biletów na Mozila ;/
Tak jak w zeszłym roku:
ulgowy: 3 zł
normalny: 5 zł
wyp. łyżew: 4 zł
No dobra, po co artykuł od razu robić?! Ale czy ten artykuł napisała Danka?
A co zazdrościcie, że to wy nie zrobiliście takiego zdjęcia, i że to nie wasz nick widnieje pod zdjęciem?! Danka a co innego w czasie burzy robić nie? Zająć się pasją i robić zdjęcia! Pozdrowienia!
A co zazdrościcie, że to wy nie zrobiliście takiego zdjęcia, i że to nie wasz nick widnieje pod zdjęciem?! Danka a co innego w czasie burzy robić nie? Zająć się pasją i robić zdjęcia! Pozdrowienia!
HA! HA! HA! Kolejno Biedronka w Pszczynie :D Mamuśka sie ucieszy :PP
Może i nie umie się pięknie wysławiać, ale jest dobrym człowiekiem i wcześniej dużo dla Pszczyny zrobił! A co do tej komisji to akurat zgadzam się, że jej powinno w ogóle nie być!
Złotówka to nie dużo za 45 minut, ale czekanie w nieskonczenie długiej kolejce?! Zła organiazcja, ja mam swoje łyżwy i musze czekać na bilet wstepu czasem nawet do godziny!
Już od jutra płatny wstęp?! Zawsze w grudniu było za darmo dopiero w Styczniu się płaciło! A 2 lata temu (jak pierwszy raz było otwarte lodowisko) caly czas było za darmo. Szkoda ;(
Witam!
A czy ktoś wie czy wstęp będzie płatny, jak tak to ile? I czy można mieć swoje łyżwy?
No jasne Mysza (enika), że bydymy szaleć i to na całego! Do 6 Grudnia już nie tak daleko!
Bomba! Cieszę się niezmiernie, tylko na rynku może być taka atmosfera jeżdżąc na lodowisku!
Nie wiem, czy ci kierowcy są tacy tępi, że nie wiedzą o tym że sie nie zmieszczą pod bramka! Może pijani, albo ślepi?!
Zdjęcia ktore posiadaja date w tle to wiadomo ze byly zrobione w wakacje a nie sciagniete z neta ;/
Ja popieram Yankee poniewaz to prawda, że nie tylko w Niemczech sa sklepy "ALDI" bo ja np. spotkalem taki sklep w Irlandii ;/ Powinnismy sie cieszyc ze jest coraz wiecej sklepow, bo zarazem jest wiecej pracy! A w takich supermarketach jest fajna robota... Pozdrawiam!
Może i u "Mikołajca" długo się czeka na jedzenie ale warto czekać! Mają dobrą kuchnie, a w szeczególności mi smakuje ich pstrąg (najlepiej z frytkami) nieżle go podawają!
Fajnieee zamierzam sie tam zjawić! Tylko mam nadzieje, że nie będzie podobnych zmian jak ostatnio... czyli: Mandaryna zamiast Maanam!
Do jekaterina: Myślełem nad tym wcześniej, ale do tego trzeba mieć skaner! Mam więc inny pomysł: poprosze fotografa, żeby mi zdjęcia z kliszy przeniósł na płytę, ale dzięki za pomoc i pozdrawiam!