Goczałkowice Zdrój/Wisła
W klubie od: 23.06.2006
Ilość komentarzy: 17
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 2909
nie wymieniam nicków, bo najzwyczajniej mi się nie chce - ale czytając poniektóre komentarze, myślę, że niektórzy powinni jeszcze raz zobaczyć ten film.
kierowca matiza zagapił się, bądź przestały mu działać hamulce, tylko dzięki jego trzeźwemu myśleniu nie doszło do tragedi!! manewr wykonał jaknajbardziej prawidłowo - o ile można to tak nazwać. może inaczej- wyrządził najmniej strat. chyba lepiej zjechać na pas jadących z naprzeciwka niż uderzyć w samochód przed sobą, który przesunąłby się potrącając wózek! aa, no i prędkość nie przekroczyła dozwolonego 50km/h.
kierowco matiza, przez nieuwagę doszłoby do tragedii, ale i tak Ci gratuluję, że tak to rozwiązałeś! :)
pozdrawiam.
widzę, że zespół wyprzedził czasoprzestrzeń ;)
(te z wydanej w 21006r płyty „Równoległe” )
fajnie się zapowiadało, ale przez tą pogodę znów będzie mało ludzi...
proponuję aby P. Kapias zrobili coś z samochodami parkującymi po obu stronach ul. świętej anny! ledwo sm ię taskuter mieści a co dopiero osobówka... mimo tego, że jest tam znak zakaz zatrzymywania się i postoju samochody zwiedzających ogrody dalej tam parkują!
bałbym się pływać tam kajakiem/rowerkiem wodnym... jeszcze wypadne do tej pływającej kupy i zarażę się nie wiadomo czym ;
porównajmy ceny z lokalem naprzeciwko "alkazji" bodajże "promenada" czy coś w tym stylu. ceny?! połowe tańsze. co do jakosci jedzenia do tu i tu pysznie! :)
na dżemie bylo bardzo duzo ludzi pełne trubuny bierznia... ale i tak bylo super, szczególnie kiedy stalo sie w 5 rzędzie od sceny! :))
ja mieszkam niedaleko kościoła i też mojego domu nie ma na zdjęciach. Czekam na drugą część zdjęć, myśle ze na niej bedzie więcej niż 1/3 goczałkowic...