Prezentacja klubowicza

rafflo117

Frydek

W klubie od: 16.06.2006
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 11
Ilość wyświetleń: 9507

Formularz kontaktowy

Komentarze (19)

rafflo117

poraz kolejny portal pless.pl udwowodnil ze ich zdjecia to totalna amatorszczyzna.

zobacz komentowany news »

rafflo117

jestem jednym z uczniow ZSE i po dzisiejszym wuefie na hali mozna smialo powiedziec ze hala nadaje sie co najwyzej na organizowanie lekcji wuefu. Pierwsze co razi w oczy to wys hali, jest za niska. Jesli nasze siatkarki maja tam rozgyrwac ligowe mecze to tj nie lada problem. Hala rozwiazana dziwnie logistycznie i te trybuny obok bramek. Prawie to samo co hala obok kosciola tylko ze w nowszej bardziej rozbudowanej wersji.

rafflo117

Austria, Szwecja, Niemcy, Polska

rafflo117

Austria, Szwecja, Niemcy, Polska

rafflo117

Oczywiście są to plotki. Tak się składa że jestem uczniem ZSE i wczoraj byliśmy w SEJMIE RP na spotkaniu z Panem Tomczykiewieczem. Zapytany o to czy będzie pełnił jakąś poważną funkcję w nowo toworzonym rządzie powiedział że raczej nie ma takiej możliwości.

rafflo117

Oczywiście są to plotki. Tak się składa że jestem uczniem ZSE i wczoraj byliśmy w SEJMIE RP na spotkaniu z Panem Tomczykiewieczem. Zapytany o to czy będzie pełnił jakąś poważną funkcję w nowo toworzonym rządzie powiedział że raczej nie ma takiej możliwości.

rafflo117

Jesli kogoś stac na laptopa to i na Internet. Swoja droga co za kretyn bedzie latal z lapotopem pod urzad gimny;/ ZA DARMO PIENIADZE WIELI MOJE PIENIADZE!!

rafflo117

Jesli kogoś stac na laptopa to i na Internet. Swoja droga co za kretyn bedzie latal z lapotopem pod urzad gimny;/ ZA DARMO PIENIADZE WIELI MOJE PIENIADZE!!

rafflo117

niektórzy wypowiadający krytykują zespoły mające uświetnić tego roczne dni Pszczyny. Jestem przekonany że na koncercie KOMBI będzie ogrom ludzi zarówno tych starszych jak i młodszych. Co do frekwencji młodych na VooVOO mam pewne wątpliwości bo jak wszyscy doskonale wiedzą w Grant obchodzi swoje 15 ste urodziny i gościem specjalnym tej imprezy będzie dj z najwyższej światowej półki DR MOTTE :)

rafflo117

niektórzy wypowiadający krytykują zespoły mające uświetnić tego roczne dni Pszczyny. Jestem przekonany że na koncercie KOMBI będzie ogrom ludzi zarówno tych starszych jak i młodszych. Co do frekwencji młodych na VooVOO mam pewne wątpliwości bo jak wszyscy doskonale wiedzą w Grant obchodzi swoje 15 ste urodziny i gościem specjalnym tej imprezy będzie dj z najwyższej światowej półki DR MOTTE :)

rafflo117

reportaż TVN jest po prostu skandalem. Mogli pokazać jeszcze Warszowickie imprezy :). Szkoda słów. Jeśli chodzi o disco polo to jezdząc do Grantu od 3 lat ani razu nie słyszałem takich klimatów. SKANDAL!!!

rafflo117

reportaż TVN jest po prostu skandalem. Mogli pokazać jeszcze Warszowickie imprezy :). Szkoda słów. Jeśli chodzi o disco polo to jezdząc do Grantu od 3 lat ani razu nie słyszałem takich klimatów. SKANDAL!!!

rafflo117

zamowilem karte ponad miesiac temu do dzis jej nie dostalem. Kazali tylko podac dane. ciekawe po co ?? jak karty do dzis dnia nie ma. Czyżby to byl chwyt na handel danymi osobowymi??

rafflo117

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/pijany-kierowca-bmw-wjechal-w-fiata,948323

rafflo117

Do kolegi No no Sun ( czy jakos tak ). Jesli o nick o chodzi to nie miej zastrzerzeń, bo to kazdy moze miec co chce , ja mam 117 :D a mam 19 lat:)
Oczywiscie w daleszej czesci twojego postu zgadzam sie z TOba w zupelnosci

rafflo117

Pszczyna niech weznie przykład np. Z Wodzisławia gdzie na scenie wystąpiła prawdziwa gwiazda Kate Rayan (nie wiem czy tak sie pisze), a nie artystke z Polski która taniec myli ze spiewem. Jak wiemy sa to dwie rozne rzeczy:).

rafflo117

prace moze sie i zaczly ale na etapie w ktoorym wogole narazie nie ma nic wspolnego z Gimna Miedźna, zobaczymy co jutro bedzie na zebraniu :) . Wspolczuja panu prowadzącemu.

rafflo117

niektorzy chyba nie zrozumieli mojego ironicznego komentarza.
Filor a ty glupio nie myslisz !! mozesz nawet miec racje w tej kwestii.

rafflo117

Jest tez wariant aby autostrada biegla obok gminy,,, ale problemy stwarzają ekolodzy którzy boją sie o jakieś tam zwierzęta, czy torche lasu.
ALE PRZECIEZ ZWIERZETA SĄ WAZNIEJSZE NIZ LUDZIE RZECZ JASNA.
Słuszne stwerdzenie : Polska to jednak jedyny kraj w Europie gdzie wszystko kręci sie wokół absurdu.

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul