Frydek
W klubie od: 16.06.2006
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 11
Ilość wyświetleń: 9507
poraz kolejny portal pless.pl udwowodnil ze ich zdjecia to totalna amatorszczyzna.
jestem jednym z uczniow ZSE i po dzisiejszym wuefie na hali mozna smialo powiedziec ze hala nadaje sie co najwyzej na organizowanie lekcji wuefu. Pierwsze co razi w oczy to wys hali, jest za niska. Jesli nasze siatkarki maja tam rozgyrwac ligowe mecze to tj nie lada problem. Hala rozwiazana dziwnie logistycznie i te trybuny obok bramek. Prawie to samo co hala obok kosciola tylko ze w nowszej bardziej rozbudowanej wersji.
Oczywiście są to plotki. Tak się składa że jestem uczniem ZSE i wczoraj byliśmy w SEJMIE RP na spotkaniu z Panem Tomczykiewieczem. Zapytany o to czy będzie pełnił jakąś poważną funkcję w nowo toworzonym rządzie powiedział że raczej nie ma takiej możliwości.
Oczywiście są to plotki. Tak się składa że jestem uczniem ZSE i wczoraj byliśmy w SEJMIE RP na spotkaniu z Panem Tomczykiewieczem. Zapytany o to czy będzie pełnił jakąś poważną funkcję w nowo toworzonym rządzie powiedział że raczej nie ma takiej możliwości.
Jesli kogoś stac na laptopa to i na Internet. Swoja droga co za kretyn bedzie latal z lapotopem pod urzad gimny;/ ZA DARMO PIENIADZE WIELI MOJE PIENIADZE!!
Jesli kogoś stac na laptopa to i na Internet. Swoja droga co za kretyn bedzie latal z lapotopem pod urzad gimny;/ ZA DARMO PIENIADZE WIELI MOJE PIENIADZE!!
niektórzy wypowiadający krytykują zespoły mające uświetnić tego roczne dni Pszczyny. Jestem przekonany że na koncercie KOMBI będzie ogrom ludzi zarówno tych starszych jak i młodszych. Co do frekwencji młodych na VooVOO mam pewne wątpliwości bo jak wszyscy doskonale wiedzą w Grant obchodzi swoje 15 ste urodziny i gościem specjalnym tej imprezy będzie dj z najwyższej światowej półki DR MOTTE :)
niektórzy wypowiadający krytykują zespoły mające uświetnić tego roczne dni Pszczyny. Jestem przekonany że na koncercie KOMBI będzie ogrom ludzi zarówno tych starszych jak i młodszych. Co do frekwencji młodych na VooVOO mam pewne wątpliwości bo jak wszyscy doskonale wiedzą w Grant obchodzi swoje 15 ste urodziny i gościem specjalnym tej imprezy będzie dj z najwyższej światowej półki DR MOTTE :)
reportaż TVN jest po prostu skandalem. Mogli pokazać jeszcze Warszowickie imprezy :). Szkoda słów. Jeśli chodzi o disco polo to jezdząc do Grantu od 3 lat ani razu nie słyszałem takich klimatów. SKANDAL!!!
reportaż TVN jest po prostu skandalem. Mogli pokazać jeszcze Warszowickie imprezy :). Szkoda słów. Jeśli chodzi o disco polo to jezdząc do Grantu od 3 lat ani razu nie słyszałem takich klimatów. SKANDAL!!!
zamowilem karte ponad miesiac temu do dzis jej nie dostalem. Kazali tylko podac dane. ciekawe po co ?? jak karty do dzis dnia nie ma. Czyżby to byl chwyt na handel danymi osobowymi??
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/pijany-kierowca-bmw-wjechal-w-fiata,948323
Do kolegi No no Sun ( czy jakos tak ). Jesli o nick o chodzi to nie miej zastrzerzeń, bo to kazdy moze miec co chce , ja mam 117 :D a mam 19 lat:)
Oczywiscie w daleszej czesci twojego postu zgadzam sie z TOba w zupelnosci
Pszczyna niech weznie przykład np. Z Wodzisławia gdzie na scenie wystąpiła prawdziwa gwiazda Kate Rayan (nie wiem czy tak sie pisze), a nie artystke z Polski która taniec myli ze spiewem. Jak wiemy sa to dwie rozne rzeczy:).
prace moze sie i zaczly ale na etapie w ktoorym wogole narazie nie ma nic wspolnego z Gimna Miedźna, zobaczymy co jutro bedzie na zebraniu :) . Wspolczuja panu prowadzącemu.
niektorzy chyba nie zrozumieli mojego ironicznego komentarza.
Filor a ty glupio nie myslisz !! mozesz nawet miec racje w tej kwestii.
Jest tez wariant aby autostrada biegla obok gminy,,, ale problemy stwarzają ekolodzy którzy boją sie o jakieś tam zwierzęta, czy torche lasu.
ALE PRZECIEZ ZWIERZETA SĄ WAZNIEJSZE NIZ LUDZIE RZECZ JASNA.
Słuszne stwerdzenie : Polska to jednak jedyny kraj w Europie gdzie wszystko kręci sie wokół absurdu.