Pszczyna
W klubie od: 15.06.2006
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 3860
a co tu duzo mowic to wystarczy
Dokladnie jak kolega nizej w przyszlym roku zaprosic Roberta M !! moze byc i Mike Candys :D
Ale Robert M na 100 %
1.
Klaus Meine
Matthias Jabs
Rudolf Schenker
James Kottak
Paweł Mąciwoda
Rebeliantka...
Nam znowu zal takich ludzi jak ty.
PS. Po ostatniej naszej rozmowie powiedzialas ze ja jestem lapaczem pkt. i ze po 960 wejsciach mam tyle pkt.
A ty weszlas juz 1363 razy. i masz ledwo 2 pkt. to kto tutaj jest lapaczem pkt. na nastepny raz mysl co piszesz bo inteligencja nie grzeszysz.
Pozdrawiam Wszystkich Anty Rebeliantki.
Posluchaj "rebeliankto" po twoich bredniach ktore tu wypisujesz ktore wkurzaja nie tylko mnie a wszystkich co tutaj sie wypowiadaja to raczej inteligencja nie grzeszysz.
Idz lepiej do swojego "bogatego" chlopaka ktoremu musialas isc na darmowa zupe na rynek bo ci sie gotowac nie chcialo.
Chociaz oni rozdawali ta zupe dla biednych ale jezeli ty tam poszlas tzn. ze jestes biedna.
Ps. Nie bede cie pozdrawial bo cie nie lubie.
I nie wchodze po to zeby pkt. dostac do twojej wiadomosci.
Rebeliantka ty wez sie juz nie ponizaj..
Ty sama powinnas miec takie testy bo masz cos z głowa co 5 klepka ci sie przestawila czy co..
Czy piszesz tylko te bzdury zeby dostac pare pkt.
hahaha bym sie smial jak ja bym zalicytowal 1500 zl co by wtedy zrobila napewno by nie przelicytowala zby to 400 zl zaplacila musi kredyt wziasc hahah
Pszczyna jest bardzo fajna lecz slyszalem juz rok temu albo nawet wiecej ze maja zamiast wiaduktu zrobic tunel od tego czasu mowa o tunelu wygasla tunelu nie robia.
Zamiast tych hipermarketów robic tyle w tej Pszczynie to zrobili by ten tunel tam jak w Pszczynie sa : Kaufland,Lidl,Biedronka itd. nie liczac tych malych sklepow zamiast budowac tyle tych hipermarketow postarali by sie i zrobili by ten tunel a jak sie jezdzi tym wiaduktem to ma sie takie wrazenie ze on sie zaraz rozwali
Jak narazie z punktami mi idzie marnie na kapelusik jak nie dostane wiecej punktow to jeszcze z 5 lat bede musial czekac na niego albo wiecej dajcie co miesiac 5 punktow bo tak to ile trzeba bedzie czekac na jakas nagrode
fajna jest ta polowka ja zbieram na ten kapelusik brakuje mi jeszcze 194 punkty tylko ma jedna wade jest dla Bab kobit feee
fajna jest ta polowka ja zbieram na ten kapelusik brakuje mi jeszcze 194 punkty
ten t-shirt jest fajny ale bardziej sie oplaca zbierac na kapelusz jest o wiele tanszy
chcialbym dostac ten kapelusz i jak bede mial 200 punktow to napewno zaminie punkty na ten kapelusz narazie z punktami u mnie jest marnie bo dopiero mam 6 punktow jeszcze musze uzbierac na kapelusz 194 punkty jakos pojdzie
chcialbym wygrac ten kapelusz pless tylko ze mi to narazie marnie idzie bo mam 2 punkty jeszcze brakuje mi 198 punktow i bede mial kapelusz ten kapelusz jest cool
ja tez startuje ale narazie mam 19 punktow a jestem 92 a moj bracik jak startowal to jak mial 19 punktow to byl juz 45