Prezentacja klubowicza

shreku

Pszczyna

W klubie od: 11.06.2006
Ilość komentarzy: 13
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 3317

Formularz kontaktowy

Komentarze (13)

shreku

Do boski: Ronaldo zakończył karierę, więc może warto dalej podążać tą drogą ;D

zobacz komentowany news »

shreku

Cycek, to ty się zdecyduj co do wersji wydarzeń. Raz mówisz, że tak, drugi raz inaczej.

shreku

ketchoop słaba prowokacja, bo chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Cycek przyznał się, że trafił Kędziora w nogę, a nie w piłkę.

shreku

A może klasyfikację kanadyjską + asysty prowadziłyby drużyny. tzn. kapitan każdej drużyny oddaje po meczu taką klasyfikację wypisaną gdzieś "na kolanie" (rzetelnie i bez żadnych przekrętów), pomysł jest naprawdę bardzo fajny, ale Andrzej na pewno sam tego zrealizować nie będzie w stanie. Oczywiście jest jeszcze pytanie czy Endriu będzie chciał taką klasyfikację wprowadzić i aktualizować po każdej kolejce, bo jest to napewno czasochłonne i czy wszystkie drużyny są taką dodatkową "pracą" zainteresowane.
Pozdrawiam.

shreku

Do KRISS: Następnym razem zanim zaczniesz takie bzdury pisać to poczytaj z uwagą ze dwa razy komentarz do którego się odnosisz i dopiero zajmij się odpowiedzią. Bo nikt nikomu sądem nie grozi, a przytoczenie tego przepisu miało na celu jedno. Uświadomienie, że pomówienie jest karane i tego typu komentarze że mecz został ustawiony, powinny być przez autora przemyślane i wydaje mi się, że przyniosło to jakiś efekt, bo słowo korupcja :-), już się nie pojawiło. To dla przestrogi, bo nieznajomość prawa szkodzi.
Ale jeśli uważasz że jestem śmieszny to Twoja sprawa.
Pozdrawiam.

shreku

Do wierny kibic i LOL: To ty chyba czegoś nie jarzysz. Jakie ma znaczenie termin rozgrywania tych obu meczy. Na trawie (jak nas wcześniej ktoś określił) jesteśmy cienkie bolki więc o co tyle krzyku. Choćbyśmy na uszach staneli to z Jakubem nie wygralibyśmy - byli od nas lepszyi ot cała tajemnica. A jeśli zarzucasz nam że nie walczyliśmy tylko chodziliśmy po boisku to twoja sprawa. Może oszczędzaliśmy siły a może walczyliśmy tylko według Ciebie za mało bo CC nie zdobyło mistrzostwa.
A co do twojego ostatniego zdania to: "Zniesławienie - zagrożone karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do lat 2 jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. K.k.)".

shreku

Do Olo: Sam jesteś buraczany placek. Trzeba było grac od poczatku, a nie w ostatniej kolejce liczyć na cud, że wygramy z Jakubem. Bo dziwie się, że zaskoczeniem jest że przegraliśmy wczoraj z ATS-em. Jeżeli uważnie obserwowałes nasz wczorajszy mecz to zauważyłbyś że dopóki mieliśmy siły to staraliśmy się powalczyć z nimi, później było jak było.
Jakub przegrał z nami na asfalcie, ale pewnie Ciebie tam nie było i meczu nie oglądałeś, a na podstawie samego wyniku snujesz przypuszczenia, że dogadalismy się co do obu rezultatów.
Jakubowi gratuluję mistrzowskiego tytułu na trawie bo chłopaki równą grą przes cały sezon zasłuzyli na ten tytuł.

shreku

A ja stawiam na mecz: <b>ATS Jakub - Profi M-Tec</b>!?
Jak trafiłem, to Macku przynajmniej pifko na jutro musi być <lol> Pozdrawiam.

shreku

A ja od siebie dodam, ze zawodnik Halmaxu był obecny przy wypisywaniu protokołu, ale interesowało go tylko czy aby na pewno dobrze wpisaliśmy 3 bramki przez niego strzelone.

shreku

Dlaczego nie ma w tym roku „Zapowiedz kolejki”?
Już się tłumaczę, chociaż na początku uważałem to za zbyteczne, ale pewnie zaraz zaczną się w moim kierunku obelgi i wyzwiska od najgorszych - jak to macie w zwyczaju.

A więc tak...
W związku z narastającą liczbą obowiązków w moim życiu prywatnym (zainteresowani wiedzą o co chodzi, a na forum nie mam zamiaru się spowiadać z tego), trudno będzie znaleźć mi czas na redagowanie tych artykułów.
Już niebawem moja obecność na boisku, zarówno jako gracza (nad czym bardzo ubolewam), a także „obserwatora-redaktora” zostanie zredukowana prawie do minimum, a prognozowanie spotkań na podstawie tylko i wyłącznie suchych informacji statystycznych i tabel nie ma sensu. Na „Zapowiedzi” składała się też obserwacja drużyn, ich gra, umiejętności, zrozumienie zawodników itp., itd., a czego niestety ja nie będę miał okazji podglądać.

Ale propozycja Andrzejka na pewno jest dalej aktualna:
„(...)Ale jak masz ochotę to zapraszam do redagowania działu "zapowiedzi" ;-) (...)"

Mam nadzieję, że wystarczająca wyjaśniłem absencję w tym sezonie tych artykułów.

Pozdrawiam.

shreku

No faktycznie dostaliśmy takie lanie że hoho!!
Na pewno długo jeszcze będziemy tę KLĘSKĘ wspominać ;-)

shreku

Jeśli ktoś jest w stanie dostarczyć mi komplet wyników z sezonu 1998/99, to takie przedstawienie historii jak w meczu Mieszko - Imperium byłoby możliwe.

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul