Pszczyna
W klubie od: 11.06.2006
Ilość komentarzy: 39
Ilość postów: 3
Ilość wyświetleń: 3781
Ludzie czy wy nie wiecie, że już dawno nie odpowiada się w komentarzach. Pytanie i 3 warianty odpowiedzi pojawiają się w miejscu gdzie jest informacje kiedy pytanie ma się ukazać.
Widzę, że dla was liczy się tylko to, że Pan Jarek kiedyś użył słów "zakamuflowana opcja niemiecka". Większość z was nie ma konta na pless, pisze anonimowo, podburza innych, wcale nie zna się na aktualnej sytuacji jaka panuje w Polsce. Nie potraficie komuś odpuścić takich słów ale potraficie zaakceptować, że codziennie taki jeden rudy robi was w balona coraz bardziej pogrążając nasz kraj.
"charger:
Widzę,że ktoś pozazdrościł inicjatywy Kongresu Nowej Prawicy i kopiuje pomysły."
Nikt nie kopiuje pomysłów. Takiego spotkania nie da się zorganizować z dnia na dzień. Wszystko było już wcześniej zaplanowane.
Bardzo dobrze, że Pan Kaczyński będzie w Pszczynie. Sam wybieram się na spotkanie i zachęcam innych.
Widzę, że tutaj jest dużo krzykaczy którzy tylko potrafią narzekać a przecież "krowa która dużo ryczy, mało mleka daje". Tak jest z połową ludzi na tym forum.
Ukradziono Opla Astrę III i straty wyceniono na 5 tys. złotych. To chyba koła i całe wyposażenie złodziej zostawił :/
Widać pomyliłem się, ale w na różnych stronach są różne daty otwarcia. Na jednych jest to rok 2006 a na innych 2009 i nawet jeśli kierujemy się datą podaną na stronie zamku, to według tej strony Nowa zbrojownia powstała w 2006 roku a Zbrojownia w 1984. Zastanawiam się czy nie zadzwonić i zapytać się w zamku.
Dobrze odpowiedziałem, admin dodał jedną literkę za dużo. Program nazywał się Zwyczajni niezwyczajni. Yankee wprowadzasz zamieszanie, a wystarczyłoby jakbyś poszukał w necie.
Dzień wolny w pracy przysługuje po oddaniu krwi i pracodawca musi to zaakceptować. Zenek34 spytaj dokładnie, bo ja myślałem podobnie jak Ty a teraz wiem, że muszę dostać wolne w pracy, oczywiście muszę wcześniej to zgłosić, że mnie nie będzie.
Do w: Co do tego wszystkiego ma matura. Większość ludzi bez matury więcej zrobi niż wszyscy po studiach. Prezentujesz jakieś dno społeczne jeśli ustawiasz sobie ludzi ze względu na wykształcenie.
Regulaminu nie potrzeba, każdy ma takie same szanse, tylko jedni siedzą cały czas na necie a inni od święta. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to niech też oczekuje. Sam wygrałem chyba z 4 razy i jutro jak będę miał możliwość to będę czekał na pytanie.
Do dość !: jaki z Ciebie prymitywny człek, ks. Marek nic do tego nie ma, dom powstanie przy kościele ale to nie jest inicjatywa księdza i nie ksiądz będzie budował
Do naoczny: w Pszczynie jest sporo bezdomnych, jakbyś się zainteresował to byś wiedział.
No jak z Pszczyny do Suszca jest 4,25 km no to zostawiam całą resztę bez komentarza.
Do: parafianka
Cmentarza koło kościoła nie będzie, poza tym tak na przyszłość - proboszczowi nie zależało już żeby obok kościoła był cmentarz, ostatni raz co sprawa była nagłośniona to tylko i wyłącznie za sprawą dwóch radnych PiS-u, skończcie wreszcie narzekać na proboszcza.
Przyznam się, że od rana wyczekiwałem i odświeżałem stronę żeby wygrać :P
1. Czy te oczy mogą kłamać
2. Ballada dla okruszka
3. Oczy tej małej
No tak, rodzice słono płacą za korepetycje. Nie dziwię się bo do Chrobrego chodzą nie najlepsi tylko najbogatsi, a to nie jest to samo!!!
To jakaś kpina. Na dzień dzisiejszy, zresztą już od dobrych kilku lat, najlepszym liceum w Pszczynie jest III LO na osiedlu Piastów, a najlepszym w powiecie - LO w Gilowicach.
Do wszystkich kandydatów: W jaki sposób chcecie zająć się rozwojem sportu w regionie, nie tylko piłki nożnej czy siatkówki ale także mniej znanych takich jak szachy, badminton, kolarstwo czy curling?
Jeśli ktoś nie ma gdzie mieszkać to z pewnością nie ma też jak zadzwonić. O tym nasze polskie władze nie wiedzą niestety.
jak szybko musiał gościu jechać żeby przy uderzeniu w dzika tak auto rozwalić?