Prezentacja klubowicza

angeleszek

Pszczyna

W klubie od: 11.06.2006
Ilość komentarzy: 39
Ilość postów: 3
Ilość wyświetleń: 3781

Formularz kontaktowy

Komentarze (39)

angeleszek

Nie nam o tym decydować. Napisz do redakcji pless.pl

zobacz komentowany news »

angeleszek

Ludzie czy wy nie wiecie, że już dawno nie odpowiada się w komentarzach. Pytanie i 3 warianty odpowiedzi pojawiają się w miejscu gdzie jest informacje kiedy pytanie ma się ukazać.

angeleszek

Widzę, że dla was liczy się tylko to, że Pan Jarek kiedyś użył słów "zakamuflowana opcja niemiecka". Większość z was nie ma konta na pless, pisze anonimowo, podburza innych, wcale nie zna się na aktualnej sytuacji jaka panuje w Polsce. Nie potraficie komuś odpuścić takich słów ale potraficie zaakceptować, że codziennie taki jeden rudy robi was w balona coraz bardziej pogrążając nasz kraj.

angeleszek

"charger:

Widzę,że ktoś pozazdrościł inicjatywy Kongresu Nowej Prawicy i kopiuje pomysły."

Nikt nie kopiuje pomysłów. Takiego spotkania nie da się zorganizować z dnia na dzień. Wszystko było już wcześniej zaplanowane.

Bardzo dobrze, że Pan Kaczyński będzie w Pszczynie. Sam wybieram się na spotkanie i zachęcam innych.

Widzę, że tutaj jest dużo krzykaczy którzy tylko potrafią narzekać a przecież "krowa która dużo ryczy, mało mleka daje". Tak jest z połową ludzi na tym forum.

angeleszek

Ukradziono Opla Astrę III i straty wyceniono na 5 tys. złotych. To chyba koła i całe wyposażenie złodziej zostawił :/

angeleszek

Widać pomyliłem się, ale w na różnych stronach są różne daty otwarcia. Na jednych jest to rok 2006 a na innych 2009 i nawet jeśli kierujemy się datą podaną na stronie zamku, to według tej strony Nowa zbrojownia powstała w 2006 roku a Zbrojownia w 1984. Zastanawiam się czy nie zadzwonić i zapytać się w zamku.

angeleszek

Dobrze odpowiedziałem, admin dodał jedną literkę za dużo. Program nazywał się Zwyczajni niezwyczajni. Yankee wprowadzasz zamieszanie, a wystarczyłoby jakbyś poszukał w necie.

angeleszek

Zwyczajni niezwyczajni

angeleszek

Ewa i Aureliusz Goliński oraz Dymitr Olszewski

angeleszek

Dzień wolny w pracy przysługuje po oddaniu krwi i pracodawca musi to zaakceptować. Zenek34 spytaj dokładnie, bo ja myślałem podobnie jak Ty a teraz wiem, że muszę dostać wolne w pracy, oczywiście muszę wcześniej to zgłosić, że mnie nie będzie.

angeleszek

Do w: Co do tego wszystkiego ma matura. Większość ludzi bez matury więcej zrobi niż wszyscy po studiach. Prezentujesz jakieś dno społeczne jeśli ustawiasz sobie ludzi ze względu na wykształcenie.

angeleszek

W Wielopolu Skrzyńskim

angeleszek

Nie-bo, Que Pasa i Funk De Nite

angeleszek

Regulaminu nie potrzeba, każdy ma takie same szanse, tylko jedni siedzą cały czas na necie a inni od święta. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to niech też oczekuje. Sam wygrałem chyba z 4 razy i jutro jak będę miał możliwość to będę czekał na pytanie.

angeleszek

Do dość !: jaki z Ciebie prymitywny człek, ks. Marek nic do tego nie ma, dom powstanie przy kościele ale to nie jest inicjatywa księdza i nie ksiądz będzie budował

angeleszek

Do naoczny: w Pszczynie jest sporo bezdomnych, jakbyś się zainteresował to byś wiedział.

angeleszek

No jak z Pszczyny do Suszca jest 4,25 km no to zostawiam całą resztę bez komentarza.

angeleszek

Do: parafianka
Cmentarza koło kościoła nie będzie, poza tym tak na przyszłość - proboszczowi nie zależało już żeby obok kościoła był cmentarz, ostatni raz co sprawa była nagłośniona to tylko i wyłącznie za sprawą dwóch radnych PiS-u, skończcie wreszcie narzekać na proboszcza.

angeleszek

Zespół CARRANTUOHILL istnieje od 1987 roku

angeleszek

Przyznam się, że od rana wyczekiwałem i odświeżałem stronę żeby wygrać :P

angeleszek

1. Czy te oczy mogą kłamać
2. Ballada dla okruszka
3. Oczy tej małej

angeleszek

Będzie to trzecia zabawa tego typu :)

angeleszek

No tak, rodzice słono płacą za korepetycje. Nie dziwię się bo do Chrobrego chodzą nie najlepsi tylko najbogatsi, a to nie jest to samo!!!

angeleszek

To jakaś kpina. Na dzień dzisiejszy, zresztą już od dobrych kilku lat, najlepszym liceum w Pszczynie jest III LO na osiedlu Piastów, a najlepszym w powiecie - LO w Gilowicach.

angeleszek

"Cubamemucho" Cuban Salsa Congress

angeleszek

Do wszystkich kandydatów: W jaki sposób chcecie zająć się rozwojem sportu w regionie, nie tylko piłki nożnej czy siatkówki ale także mniej znanych takich jak szachy, badminton, kolarstwo czy curling?

angeleszek

Jeśli ktoś nie ma gdzie mieszkać to z pewnością nie ma też jak zadzwonić. O tym nasze polskie władze nie wiedzą niestety.

angeleszek

jak szybko musiał gościu jechać żeby przy uderzeniu w dzika tak auto rozwalić?

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul
w klubie od: 2025.04.13

adam756

pszczyna
w klubie od: 2025.03.29