Poręba
W klubie od: 01.06.2006
Ilość komentarzy: 7
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 2070
no ale czego się ludzie spodziewali, jak w dzisiejszym świecie w podstawówce słychać wulgaryzmy, a rodzice są zbulwersowani jak nauczyciel zwróci uwagę rodzicom, że ich pociecha przeklina. A tutaj 85% oglądających to byli dorośli faceci, którzy chcieli przy piwku dopingować drużynę narodową, więc jakie inne słowa mogły być wypowiadane, przy błędach w czasie meczu. niektórzy też oczywiście przesadzali np. z okrzykami "Grecja złodzieje", ale na tylu ludzi zawsze znajdzie się garstka idiotów, więc nie opisujcie, że ogólnie całokształt był do dupy, bo obrażacie tych którzy normalnie oglądali mecz czasami sobie przeklinając, ale to jeszcze nie jest przestępstwo. a tym co to przeszkadza, to pewnie w domu używają jako przecinka, bo tacy przeważnie mają najwięcej do powiedzenia, oby we wtorek i sobote również było tylu kibiców na rynku i aby był taki gorący doping
Wstdpol a Ty byłeś na rynku i dopingowałeś naszych, bo coś mi sie wydaje że nie, bo ja byłem i było wszystko dobrze widać, według mnie wspaniała atmosfera była w piątek, czemu Polacy to naród ciągle narzekający, jak się nic nie dzieje w Pszczynie to źle, bo nudno, jak się dzieje, to znowu telebim nie w tym miejscu, albo nie te zespoły na dniach Pszczyny, kurde ludzie zacznijcie być z czegoś zadowoleni, bo tylko narzekać umiecie, jak tacy mądrzy jesteście to sami coś zorganizujcie w tak idealny sposób.
Ja chce z powrotem MAANAM, Jackowska zdrowiej, co to za zart?? nikt inny nie byl wolny w tym terminie?? beda puszczac kawalki z playbacku a ona bedzie yno usta otwierac
filor uspij sie sam, pewnie jak bedziesz chcial psa to sobie kupisz,. a potem Ci sie znudzi za 2 miesiace to tez go pewnie oddasz do schroniska albo dasz go uspic.
a moze by tak najwyzszy czas zeby zajac sie tymi parkingami co przynosza takie duze dochody, jestem kierowcom od kilku lat i w zadnym innym miescie nie widzialem parkingow w takim stanie, to jest koszmar, gdy poleje deszcz przez 2 dni, to na tych bardzo dochodowych parkingach nie ma zadnej mozliwosci przejscia, za niedlugo to na te parkingi nie da sie wogole wiechac, bo dziury sie coraz bardziej powiekszaja i ludzie sobie auta pouszkadzaja. jeszcze sie samorzadowcy chwala ile to zarobili na tych parkingach, WSTYD!!!!!!!!!!!
Kasia: masz racje, lekarze i pielegniarki moze maja niebezpieczny zawod, ale to jest tak samo niebezpieczny jak kazdy inny zawod, pracownik w firmie budowlanej ma tak samo niebezpieczna prace, zawsze moze przez przypadek spasc z rusztowania(ale on nie moze strajkowac i chciec podwyzki, zeby godnie zyc, bo jak zastrajkuje to straci robote i wogole nie bedzie mial za co zyc, a te strajki w szpitalach to sie tylko na pacjentach odbijaja, jeden z moich znajomych spadl w pracy z kotla, ma uszkodzony kregoslup, czekal na zabieg 3 miesiace, a kiedy nadszedl termin na zabieg powiedzieli mu w szpitalu, ze oni strajkuja i ma sie zapisac na inny termin(ten czlowiek juz moze nigdy nie chodzic(chciałem sie w tym przypadku zapytac gdzie tu przysiega Hipokratesa), jak chca walczyc o podwyzszenie zarobkow top niech prowadza rozmowy z szefostwem, albo jakimis ministrami, a nie ze zawsze pokrzywdzeni sa niewinni.