Goczały.
W klubie od: 31.05.2006
Ilość komentarzy: 14
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 2224
Do granic powiatu...Ciekawe czy Czechowice zainteresują się dokończeniem tej inwestycji z ich strony bo tam akurat jest największa masakra
Hmm. bo jest problem tego typu ze wybieram sie ze znajomymi 30 czerwca do weekendu ale bynajmniej nie na ostrego tylko na normalne disco i chce sie dowiedzieć czy normalna impreza z powodu wystepu ostrego nie zostanie czasem odwołana??
Do małej Agi. o kogo konkretnie ci chodzi?? ja tez jestem z Goczałek i chciałbym wiedzieć interesuje mnie kradzież tego rowera. jesli nie chcesz napisac na forum to napisz na maila bart28@op.pl
MAM PYTANKO OSTRY ZAPEWNE BEDZIE WYSTEPOWAŁ NA GÓRZE ALE CZY W PIĄTEK DÓŁ TEŻ BEDZIE OTWARTY??
DO SMAKOSZA. MUSZE CIE ZMARTWIĆ NIESTETY NIE BYŁO TAM ŻADNEGO KUCHARZA OD PANA P. A CO DO GOTOWANIA ZUPY NA PROCHACH TO MÓGŁBYŚ SIE ZDZIWIĆ BO JEST AKURAT ZUPEŁNIE INACZEJ. I PROSZE BEZ TAKICH TEKSTÓW.
w niedziele było zajefajnie pozdro dla ekipy a przedewszystkim dla dzikiego !!!!!
Powiem wam jedno narzekać karzdy potrafi. Jesli nic nie robia to zle jak robią też zle. prosze was darujcie sobie takie komentarze.
Zobaczymy jak to bedzie zobaczymy oby transakcja sie powiodła z korzyścia dla wszystkich bo obecnego stanu dworca chyba nie trzeba nikomu przedstawiac jednym słowem tragedia. Życze gminie powodzenia.
Dobrze że sobote mam wolną bo nie być na wieś party to grzech hehe :D. Żeby tylko pogoda dopisała w co wątpie bo tradycyjnie rok w rok pada desz. Do zobaczenia na "Dniach ..." :)
Do "czytelnika" Po pierwsze to nie był żaden TIR tylko zwykly podwyższany BUS (chłodnia),a po drugie to jest dla mnie śmieszne może po wymianie kilkunastu bramek z kolei przyjdzie na myśl urzędnikom rozwiazanie tego problemu. Postawić wiadukt nad DK-1 dla rowerów za kosmiczne pieniądze sie udało ale bezpiecznego bezkolizyjnego przejazdu przez tory kolejowe w Pszczynie jak narazie nie ma i prawdopodobnie szybko nie bedzie beda tylko kolejne bramki, zreszta co władze obchodzi to ze bramki zostały zniszczone jeśli koszt naprawy pokrywa ten kto je zniszczył. Ech..