Pszczyna
W klubie od: 29.05.2006
Ilość komentarzy: 17
Ilość postów: 26
Ilość wyświetleń: 6821
tak, związali nas w całość i co chwila podnosi się opłatę. może wynik za małej konkurencji firm utylizujących odpady?
nie wiem czy "zwykła" współpraca gmin by wystarczyła. a poza tym trzeba było myśleć o światłowodzie w momencie rozkopywania Pszczyny przy okazji kanalizacji. ale ze względu znowuż na to - nie byłoby pieniędzy na światłowód, skoro wydaje się na kanalizację.
co do projektu za taką a nie inną kasę - chciałabym zobaczyć kosztorys. ciekawość.
położą nowy, przyjdzie zima, nowy asfalt popęka i tak w koło macieju...
ale to że mnie nie interesuje fakt zamążpójścia Ali nie jest złośliwością. jej sprawa, i po co to wrzucać jako njuz na plessa?
pensja prokuratora powinna być zależna od ilości spraw. ciekawe w ilu miejscach jeszcze są "przepracowani" i "przemęczeni" prokuratorzy na tyle żeby robić to samo co pszczyńscy.
srali muszki, bedzie wiosna. Zgadzam się z opinią grafika. Jeżeli już nie ma opcji zmiany, to niech chociaż to logo które wybrano będzie przerobione. Może zaproponować Pani która je wykonała aby uwzględniła błędy które popełniła (jak niekonsekwencja w grubości linii, czy nie uwzględnienie odległości optycznych, wspomnianych przez Pana Grafika). No i może rzeczywiście się do tego loga przyzwyczaimy...
@emi_: zgadzam się z Tobą w 100% co do tego że pewnie taka osoba wygooglowała "Pszczyna" spojrzała że zamek no i do dzieła. Logo Katowic imn takie średnie, ale Toruń - no świetne!
Tu potrzeba czegoś innego. Jakie Kraków ma logo? Myśli ktoś że jest na nim Wawel albo smok, albo kościół Mariacki? Nie,bo to za bardzo nawiązywałoby do jednego miejsca. Spójrzcie jaki ciekawy pomysł : http://silesiatv.magnify.net/media/site/BK5V1JWQFWP1Y6WY/uploads/logo-krakow.jpg Oczywiście nie każdy zna Kraków, więc podpowiem że jest to "zarys" rynku z lotu ptaka. I logo jak się patrzy, niesamowicie proste, a jakie wymowne.
Oj gratulacje! ;) Nic dziwnego - talent niesamowity... !!
w samochodzie nie tylko lepiej nie zostawiać nawigacji, telefonu czy komórki. nawet wpół zdezelowanej torby (w której nic ni ma) nie można zostawić, bo tylko szybę wybiją, szkód dodatkowych narobią, torbę wezmą, a ty jeździj później to wszystko naprawiać - tylko po co? także zgadzam się, że kierowcy sami się o to proszą zostawiając w samochodzie coś takiego.
"nadawała się do wymiany" Zapewne lepiej późno niż w cale;]
Szkoda tylko że wybierają taki moment kiedy połowa Pszczyny jest niedostępna, są niebywałe utrudnienia.
Mam nadzieję że nie wyremontują go tak jak remontowali wiadukt - szczerze nie wiem, czy ostatecznie zostało tam coś zmienione.
Już bez tych wszystkich ceregieli wydostać się z jednej strony na drugą ok godziny 7, 8.30, 15, 16 graniczy z cudem. I zapewne w innych tez...
Nam pozostaje życzyć cierpliwości...
hej qr_d_ebalance a chciałbys wpisy typu zbudowałem obwodnicę, basen? Sam? Zatkam komin p. W?