Wola
W klubie od: 26.05.2006
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1239
Objazd przez ZŁ zamknięty a tam droga wyglądała przyzwoice jak na nasze warunki drogowe. Ale ulica Sarenek wygląda gorzej niż jaki kolwiek poligon. Przecież tam ciężko przejechać zwykłym autem nie urywając zderzaka albo nie rozwalając miski (którą już raz przez te piękne objazdy musiałem wymieniać). Ciekawe czy nasi drogowcy wezmą się teraz za odśnieżanie ul. Sarenek skoro tam teraz będzie objazd.
Ten most powinien zostać zburzony i obok niego powstać nowy bo strach nawet po nim chodzić a co dopiero samochodem jechać :/
Winę za to ponosi 99% ludzi siedzących na wysokich stanowiskach w zarządach/bankach/sejmach którzy wypychają sobie kieszenie pieniędzmi a nie dbających o dobro zakładu/firmy/państwa.
Nie no chyba ktoś sobie jaja robi. 2 lata temu KSU legenda polskiego punka a teraz o.O. Jakiś Pop - Rock ^^
Ps.
Podobno internauci mieli wybierać gwiazde tegorocznej edycji.
Czy już coś wiadomo kto będzie główną gwiazdą tego wydania ?
Mam nadzieje że będzie to Coma lub Farben Lehre.
Co wy wiecie o Woli?? Mieszkam na woli 22 lata i jeszcze nikt mnie nie pobił ani nie okradł. Często chodze po osiedlu wieczorem z pracy i jeszcze nikt mnie nie zaczepił. Więc co wy wiecie