pscyna
W klubie od: 25.05.2006
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1849
Co za bzdury - jeździj wolniej = większe bezpieczeństwo + więcej kasy dla Ciebie + mniej korków
Popieram Grzesia - zamiast jęczeć może czas rzucić pomysł, co by tu zrobić żeby zmienić taki stan rzeczy ?? Aaaa i jeszcze proponuję krytykantom czytać tekst ze zrozumieniem :-)
no i mam pierwsze zetknięcie z super firmą. Nie odebrali mi workow z segregowanymi oraz nie oproznili kubla. Dlaczego - Kubel stal metr od drogi a worki byly PIKowskie.
Nie zamierzam placic za wywoz, dzisiaj zglaszam reklamacje w urzedzie, ciekawe co wskoram ale pewnie nic.
Nigdzie nie moge znalezc regulaminu jaki obowiazuje wystawiania pojemnikow oraz workow. Nie mam na co sie powolac..moze ktos pomoze ??
Ojeju ale biadolicie. Ten kto nie chce słuchać niech nie idzie i tyle. Ten kto chce ten pójdzie. Troszke tolerancji by się przydało - to wszystkich obowiazuje.
Jestem dumny z Pszczynioków :)
Pozdrawiam Wszystkie Cudowne Aniołki i ciężko pracujące dla nich osoby.............................chyba też Aniołki :)))
Bardzo dziękujemy za Ciepłe przyjęcie. Koncert z Folkowianami to było dla nas bardzo duże przeżycie i niesamowita frajda. Mam nadzieję, że powtórzymy ten wyczyn jeszcze parokrotnie :D (conajmniej parokrotnie).
Ze swej strony zapraszam także do galerii na www.szantana.pl - są tam także inne zdjęcia z tego bardzo udanego występu :)))
Jędrzej - Szantanowiec
A może by tak więcej poparcia dla pszczyńskiej twórczości ??
Witajcie. Od Wielkiego Czwartku istnieje w sieci nasza witrynka www.szantana.pl. Nie jest to może szczyt marzeń, ale tworzymy ją sami i powolutku będziemy ją zapełniać... Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie dotyczące stronki....nas także :)
Zapraszam na www.szantana.pl
Szantanowiec Jędrzej
Ludziska litości :))) Nie mamy z szantą wiele wspólnego, wykonujemy tylko na swój sposób kilka piosenek, które kiedyś tam piosenkami żeglarskimi się mieniły, a teksty nasze to w dużej mierze tematyka związana z dolegliwościami marynarzy. W sprawie płyt to napisz do mnie: xxxniejeden@gazeta.pl. Z adresu email wytnij xxx.
Pozdrawiam Jędrzej
No zgadnij chłopie....to jest CARITAS a nie instytucja rządowa
Zapraszam więc na nasz koncert i grupy "Pod Masztem" - w naszym składzie jest perkusista Hard Rocket'ów :)) - równie interesująco bębni ;)
Bardzo polecam "Pod Masztem" to wyrobiona już marka na szantowej scenie, są laureatami kilku konkursów, ich koncerty są wspaniałe, grali kiedyś klasyczną szantę lecz teraz ewoluują i grają głównie własne kompozycje (i za to im chwała) :))) Mają bardzo ciekawe instrumentarium bez perkusji ale za to ze skrzypcami, harmonijkami i flażoletami- zresztą przyjdźcie i zobaczcie, myślę, ze się spodoba.
Koncert zaczynamy o 20:00 około 1,5 godzinnym występem, po nas wystąpi gwiazda wieczoru: Pod Masztem z Wrocławia.
Przyjmijmy ich ciepło :)
Jędrzej Szantanowiec
Chciałbym się podpisać pod tym, co rzekł mój Szantanowy kumpel Pepan.
Chciałem dodać jeszcze, że my bawimy się tym, co robimy...a, że przy okazji znajdzie się jeszcze ktoś, kto chce tego słuchać z własnej i nieprzymuszonej woli to już cód miód i orzeszki:)
PS
Garów używali galernicy :P
ja mam najnowsze BMW full wypas, silnik 7,2 litra turbo w wyposażeniu srebrny wieszak na złoty łańcuch i przeźroczyste drzwi. Auto jest z powłoką antyfokusową dzięki temu żaden fotoradar mnie nie wykrywa... Jeżdżę z Pszczyny do Katowic 280 km/godz, zajmuje mi to 20 min bo musze zwalniać przed żółwiowymi kierowcami.