pszczyna
W klubie od: 20.05.2006
Ilość komentarzy: 28
Ilość postów: 6
Ilość wyświetleń: 3626
do SZOK
jestem parafianinem...
masz rację z tym że nasz farorz zawsze musi coś od siebie dodać, ale Kazanie, jako Kazanie miał Biskup wiec nie farorz, a on mówił o tym że wielu polaków walczyło w innych wojskach i to nie z własnej woli o czym też musimy pamiętać.
do SZOK
twierdzisz że J.Marek coś tam mówił na kazaniu ...
szkoda tylko że akurat on nie miał kazania, więc nie wiem gdzieś ty go słyszał...
do Armani:
nie przesadzaj, a gdzie policja miała być ??
stać koło tych aut i ich pilnować ??
nawet gdyby wszystkie patrole jeździły po mieście w nocy to nie upilnują wszystkich samochodów.
Nie chce tu bronić policji czy coś ale nie przesadzajmy, wszędzie na pewno nie będą.
do Renia
A co ma Krew wspólnego z paloną gumą ??
bo jakoś nie rozumiem ...
no chyba że Krew wsiąka paloną gumę ;p
Sądzę że gdyby była taka możliwość to były by dwa a może i nawet trzy autobusy do poboru krwi, ale nie zapominajmy że taka impreza nie była tylko w Pszczynie, Motoserce jest organizowane w całej Polsce, na śląsku akcja się działa w 10 miastach i tam wszędzie było trzeba wysłać ekipę która będzie pobierać krew, były busy, autobusy, niestety RCKiK nie posiada aż takiej dużej floty pojazdów by wszędzie wysłać po dwa lub więcej , by to szybciej i sprawniej poszło. Każdy nie chce stać w kolejce i czekać, ale wydaje mi się że w takiej sytuacji warto, bo cel bardzo szczytny.
Zgadam się z Lukrecja_Borgia.
http://www.pszczyna.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art2756,wypadek-na-sklodowkiej.html
Informacje umieszczone na stronie policji są najbardziej wiarygodne
Jaka zbiórka makulatury ??
To nie ta impreza , zbiórka taka przeprowadzana jest podczas imprezy
"rejs na czyste wody" a ta impreza ma być z tego co wiem chyba w połowie czerwca albo jakoś tak
ja z zapytaniem do portalu, bo wygrałem te bilety a tu ... żadnego meila jak to odebrać ... a koncert w piątek
Żadna dyskryminacja. Widocznie do scen które będą kręcić w Pszczynie potrzebują akurat facetów i to takim przedziale wiekowym jaki napisali. szkoda że młodsi tez nie mogą być
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcia do filmu będą kręcone w Pszczynie 27 i 28 czerwca.
Casting do filmu: ""Bitwa pod Wiedniem"
odbędzie się w ”Galerii 13” przy ulicy Bednarskiej 13 (z tyłu Pszczyńskiego Centrum Kultury) w najbliższy wtorek 21 czerwca w godzinach 9.00 - 21.00
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w ostatnich dniach tzn. w poniedziałek i we wtorek kręcono w Pszczynie zdjęcia do filmu o księżnej Daisy przez TVP Wrocław.
osoby które piszą że dziś zaczęli kręcić zdjęcia do filmu "Bitwa pod Wiedniem" się trochę pomyliły i prawą to nie jest!
Mnie niestety nie było na tym, i bardzo tego żałuje bo na pewno było to wspaniale widowisko, oby więcej takich w Pszczynie.
Szkoda tylko ze pless zamiast wysłać na spektakl kogoś z kamerą i zamieścić jakąś krótką relacja na portalu , to zajmuje się m.in. ocenianiem jakiś placów zabaw.
koncert był świetny .... więcej takich ...
a te dziewczyny ... i ich głosy ... coś pięknego :))
koncert był świetny .... więcej takich ...
a te dziewczyny ... i ich głosy ... coś pięknego :))
Żeście się uczepili tej Kamili dajcie już spokój, piszecie tu takie brednie ze masakra !!
jedna osoba nie żyje, reszta nie ma gdzie mieszkać ... a tu tylko kłótnia o jakieś pierdoły
zastanówcie sie dwa razy zanim coś napiszecie .... !!!!!!
[*]
FEEL ... wystarczy że występuje w czechowicach ...
po co on jeszcze u nas ... !!!!!!
do PIK ...
te co ty chcesz do COMY ?
jeśli ty ich nie znasz to już twój problem ...
proponuje abyś posłuchał sobie Antyradia ....
ludzie FEEL będzie na dniach czechowic więc po co oni też u nas ... tak róbmy we wszystkich miastach sąsiadujących te same koncerty tak jest najlepiej ...
porażka ....
niech będzie cokolwiek tylko nie ten FEEL ...
Happisad, Coma, Starcy Na Lachy, Blade Loki, Vavamufin,
TYLKO NIE FEEL !!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Happysad,
Coma,
Akurat,
Strachy na Lachy,
Cool Kids of Death,
Blade Loki
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Happysad, Coma, Akurat, Strachy na Lachy, cool kids of death, Blade Loki .... coś z tego było by super :))
Happysad, Coma, Akurat, Strachy na Lachy, cool kids of death, Blade Loki .... coś z tego było by super :))
Happysad, Coma, Akurat, Strachy na Lachy, Blade Loki .... coś z tego było by super :))