Pszczyna
W klubie od: 19.05.2006
Ilość komentarzy: 96
Ilość postów: 4
Ilość wyświetleń: 16805
...Dive now work later...:-)
...zapomnieliscie dodac na stronie ze "Dania Dnia" dla jedenej osoby nie dowozicie...bo wlasnie dzownilem:P
Re:Wojtas...Zmien dilera...bo za mocne srodki bierzesz...jak przejdziesz z ringiem wazacym 120kg...150m...pochylnia masz u mnie flache:P...ponadto emerycie gorniczy...wlasnie przez takich jak ty wegiel kosztuje 500zl tona nie mowiac o eko-groszku...bo ty dalej bierzesz wegiel choc jestes juz kilkanascie lat na emeryturze i temu on tyle kosztuje...na takich pasozytow jak ty ludzie robia:p
...o to filmik z wizji lokalnej
http://www.youtube.com/watch?v=bc7RZe5M0rM
Karta dotarla wkoncu:Pale tamte rzeczywiscie byly lepsze...a tu tylko Wujek Franek:P...recznie wypisane...;P
...pojedziemy tunelem ale w pazdzierniku z tego co czytalem...wiec prosze ladnie poczekac troche:P
...ilez ta dzialka moze miec metrow co???przeciez to skrawek terenu na bocznej uliczce...i tyle kasy za budynek?watpie ze sie sprzeda...ale zycze POwodzenia...:_)))
Re:Gornik
....nie mow mi ze zarabiasz 2500zl netto w przygotowce jak moj kolega z 2 letnim stazem zarabia w "kolejkowym"2600zl i wiem jak wyglada praca na dole o ktorej zaczynacie,zanim zjedziecie to jest 6.30 potem podziel,jak do szybu jest 6 km to trzeba pociagiem jechac a to znowu kilkanascie minut a nie mwoiac na piechote pare godzin pewnie,potem cos tam porobicie,sniadanie i o 11 znowu na pociag bo o 12 wyjazd z temperatura...skoro jest 30 stopni no nie?.wiec nie wieszaj ludziom makaronu na uszy bo wiem jak wyglada tam rzeczywistosc i wiem jak ciezko sie tam dostac skoro na Pniowku jest 3000podan a 200 miejsc jak zapytalem kobiety w biurze czy jest jakas szansa to mi powiedziala niech pan sam sobie odpowie...a jak masz znajomosci to daj mi namiary...nawet zaplace zeby tam isc do tego syfu...a propos w eszlym miesiacu placili zyski ile dostales????
....szkoda ze obecne pokolenie tak dlugo nie zyje..;-(...Najlepszego:-)))
....szalu nie robia z pytaniami...mi osobiscie podoba sie temat pierwszy...mozna ostro jechac:P...zdawalem mature 11 lat temu ale tematy sa nadal ciekawe;P...powodzenia
...kto na Quadzie jezdzi przed północą???reka do góry....:-)...zbiegl z miejsca wypadku bo był pewnie ...ekniety...:-(....
...teraz piszecie tragedia...a wiekszosc z Was glosolwala na pana Kaczynskiego a kilka miesiecy pozniej narzekaliscie jak to was oklamuje,jak to jest zle w tym kraju...nie ma pracy...a oni sie bawia:-((( dajcie sobie spokoj Sprzedawczyki...
..a Pless sie rozwija...dodaj zdjecie,wydrukuj....kto dodaje komentarz razem ze zdjeciem...bardzo ladnie;-)
....to jak to jest ze wszedzie sa znaki Kontrola Predkosci Fotoradar?...a tu tak myk zza krzakow?...czy to jest zgodne z prawem?skoro na stronie pszczynskiej policji pisze gdzie ustawione sa Patrole?...a na mapie polski mozna znalezc miejsca gdzie sa Fotoradary?wiec jak to jest???
...wszystko fajnie tylko mogli by dawac troszke wieksze porcje jesli chodzi o dorsza z ziemniakami czy tez frytkami oraz nie podawac starej surowki...dopiero po zwroceniu uwagi kelenr potwierdzil ze rzeczywiscie byla nie swieza i udzielil rabatu na rachunku;-(...szkoda niby restauracja na poziomie a tu wpadka:-(
...wszystko fajnie tylko mogli by dawac troszke wieksze porcje jesli chodzi o dorsza z ziemniakami czy tez frytkami oraz nie podawac starej surowki...dopiero po zwroceniu uwagi kelenr potwierdzil ze rzeczywiscie byla nie swieza i udzielil rabatu na rachunku;-(...szkoda niby restauracja na poziomie a tu wpadka:-(
...pewnie rano pod Prynckiem....Policja powinna tam czesciej zagladac a nie udawac sie od razu na patrol czy uciekac do "koszar" po nocnej sluzbie zwlaszcza po 22 albo nad ranem jak "ekipa"wraca z nocnych klubów...
....ja juz wyslalem....do KPP..Rebeliantko cieplutko sie robi:P....żal twpjego zachowania...jesli w ogole tam bylas...:-(
....ja juz wyslalem....do KPP..Rebeliantko cieplutko sie robi:P....żal twpjego zachowania...jesli w ogole tam bylas...:-(
re Gosc:
...jaki Relax?...ta knajpa to Odyseja na os.Wodociagowym...prawie Pszczyna...:-)
...pierd...Konserwator...Koles wylozyl kupe kasy na ledwo stojacy budynek a jakis Du...wpierdz...sie mu z madrosciami...cos podobnego jak z Paleja...najlepiej niech wszystkie stare budynki w Pszczynie szlag trafi!!!