Prezentacja klubowicza

image

Pszczyna

W klubie od: 17.05.2006
Ilość komentarzy: 14
Ilość postów: 26
Ilość wyświetleń: 6832

Formularz kontaktowy

Komentarze (14)

image

zgłoś naruszenie regulaminu »03.10.2012; 11:03
Tak macierzyństwo to coś wspaniałego,wyjątkowego.To jest dar i jak ktoś tego nie poznał, to niech się nie wypowiada.Są osoby które wiele by dały by być rodzicem,są osoby które i doświadczyły straty dziecka,więc to jest temat rzeka.I uwazam ze dalekie to jest od chwalenia się to jest pokazanie szczęścia która akurat do tego kogos jest bardzo ważne.Jeżeli do kogoś oczywiście szczęściem jest dziecko i miłość,bo można szczęście człowieka przełożyć na wiele sposobów,np pieniądze,(oczywiście duże)ciuchy,wypasione bryki,wakacje na Wyspach Kanaryjskich i wówczas ktoś chce przedstawić swoje zdjęcie,bo uwaza że może pokazac ,ale to juz indywidualna sprawa tego kogoś. A co do zdjęcia górnika na wakacjach czy rolnika przy żniwach,jak najbardziej ciekawe tematy.Może ktos pomyśli w kolejnej edycji,bo trzeba szanowac wszystkich a żadna praca nie chańbi,zwłaszcza jak jest uczciwa.

zobacz komentowany news »

image

Ale ktoś jest pusty.Bądz najpierw tą mamusią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

Nazwa również mi się nie podoba,mało marketingowa,ale co najważniejsze,to zastanawiam się ile mieszkańców Goczałkowic nie pracujących w Urzędzie Gminy lub będących na jakimś stanowisku było zaproszonych na kolację.

image

Ciekawe ile osób z Goczałkowic otrzymało zaproszenia na ta kolację:))))

image

No tak widać poziom ktoś chyba uważa sie za idealnego pod każdym względęm!!!!!!A czy osobom o nadmiernych kilogramach to już nie należy się nic????Czyzby osoby takie na wskutek swojej otyłości zaliczały się do gatunku podludzi????Widac że tempota i prostactwo nie pozwoli się komuś zastanowić nad tym,ze ktoś ten swój nadmiar kilogramów może miec nie tylko z obżarstwa,ale i na wskutek choroby,leków.Dobrze ze ja mam te swoje 49 kg bo może bym też awansowała do podgatunku o jakim mowa.Na koniec chce jeszcze dodać,ze oprócz tzw.,,normalnych kiologramów trzeba tez mieć normalny mózg!!!!!!!!Pozdrawiam

image

Do lukioooo popieram też mam nadzieję ze w końcu na terenie gminy mozna dac szansę innym.Trzymam kciuki!

image

Dzięki Suszczanko moze wreszcie jakis nowy powiew zawieje.A tak przy okazji,to jak przejzałam liste kandydatów do powiatu,to..................................

image

O kandydaci do rady gminy Suszec jak przed laty w zasadzie wiekszość bez zmian.Czyżby pozostali spasowali?

image

No tak pomysł dobry,ale dlaczego tak pózno jak juz rok szkolny się zaczał?!!!Nie można było tego wczeniej zrobic?!!!Ja przed rozpoczęciem roku szkolnego specjalnie brałam wolne w pracy by jechać po książki dla dziecka do antykwariatu do Katowic bo jest ich tam sporo ,więc większa szansa że za jednym razem kupię wszystko, a tu po rozpoczęciu roku robią sobie dopiero kiermasz.Wiadomo gdyby to było wczesniej to z pewnością sporo ludzi zaoszczędziłoby czasu i pieniędzy na dojazdy i szukanie książek poza Pszczyną!!!

image

Jest to bardzo szczytny cel.Ja zaczełam oddawać krew od czasu jak pewnej osobie w zagrożeniu zycia była potrzebna akurat moja grupa krwi, no i tak się to zaczęlo miałam taką wewnętrzna potrzebę i po oddaniu czulam się jakbym podarowała komuś cos bardzo cennego.Od tego momentu zaczełam oddawać regularnie,ale przyszedł ten moment że zabrakło mi odpowiedniego poziomu hemoglobiny,no i mnie wrócili.Ale teraz znowu jest wszystko OK i wybieram się!!

image

Ciekawe czy bedzie całodobowe jak w innych miastach,np w Rybniku?

image

Ciekawe od kierdy rozpoczna się prace remontowe?

image

Przychylam sie do exAlfa i jestem za!!!!A co do komentarza edytki to tez własnie się zastanawiałam czemu to nie moze byc kobieta,ale moze rzeczywiscie osobie tej potrzebny jest ktos kto posiada wiecej siły fiycznej,bo np.podnoszenie bądz pomoc w przeniesieniu kogos kto nie jest w pełni sprawny fizycxnie to nie takie łatwe.

image

Przychylam się do jannyta,poniewaz byc wolontariuszem to trzeba chciec i czuc a nie wszystko skupiać do finansów!!Osobiście nie wyobrażam sobie by jakiś czerwonoskóry z denaturatu osobnikk z trzesącymi się rękoma zajmował sie chora osobsa.Ludzie trochę wyobrazni!!!Chociaz nie mówię ze takim osobom nie przydałoby się troche wysiłku,a nie tylko spłodzic dzieci i czekac na państwo bo jemu sie należ.Ale to są zupełnie dwie różne sprawy!!

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul