Prezentacja klubowicza

Millten

Pszczyna

W klubie od: 13.05.2006
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1714

Zainteresowania: Narty, Rower
Ogolnie rzecz biorac kocham gory ;]

Formularz kontaktowy

Komentarze (16)

Millten

Duza sztuka, skakac to kazdy sprawny fizycznie potrafi, ale robic przy tym roznego rodzaju obroty jest ciezko i wymaga to duuzo czasu poswieconego na cwiczenia, takze gratulacje :)
Cwiczcie duzo silowo ;)

zobacz komentowany news »

Millten

Da sie to obgolic duzo szybciej, ale z przygody zamienia sie to w katowanie siebie :)

Najwiekszy problem jest taki, ze albo samemu, albo w ogole. Ale ja mam jeszcze czas na wyprawy rowerowe ;D

Millten

Wielkie brawa. Jednym słowem: wymiotłeś :)

Millten

Chrobry tylko i wylacznie ;)

Millten

Co rozumiesz przez stwierdzenie: 'zmazańców' ?

Uwazasz, ze Dzem to hala, bo nie spiewa 'Let's come dance together', a muzyka to nie 'ucy ucy'?
Fakt, nie najwyzszych lotow jest Dzem, ale i tak widze, zbyt wysoki dla co poniektorych.

Ciesze sie, ze przyjezdza Manaam, a nie Mandaryna, Kombi czy nastepny tego typu zespol (-_-)

Pozdrawiam.

Millten

Tak Alicjo, jestes bardzo niepozadanym gosciem tam. Bylem z kolezanka i kolega odwiedzic nauczycieli, bo obiecalismy, ze wpadniemy poopowiadac jak jest w LO. Powiem szczerze, ze ciezko bylo sie przedostac Oo Faktycznie, kraty w okna i wiezienie, poza tym ostatni raz jak tam bylem, okna byly szmatami pozaslaniane...

Ciesze sie, ze opuscilem PG1, gdy zmienil sie dyrektor.

Pozdrawiam!

Millten

Ja tam wole w gory pojechac na MTB...
Przeciez lackie to jeden wielki syf, jak pisze przedmowca i zgadzam sie z tym w zupelnosci. Nie wlazlem do tego od kilku lat i nie wleze.
Ale pomysl jak najbardziej ciekawy, cos sie dzieje przynajmniej.

Millten

Z tym sie zgodze, czesto przebywam w parku w godzinach, kiedy jest juz ciemno i nigdy nie widzialem spacerujacych Straznikow, chociaz musze przyznac, ze widzialem przejezdzajacy przez park samochod, tylko co to da, jak smigna autem alejka?
Wiecej patroli i monitoring ;)

Pszczynski park najpiekniejszy? Hmm no moze faktycznie, bo inne nie maja go w ogole, ale Park jest niezadbany... to co ja zauwazam, to od czasu do czasu skoszona trawa...
chociaz Zamek sie teraz ladnie prezentuje :)

Millten

Zycze Wam jak najbardziej duzych sukcesow, a zwlaszcza znalezienia sponsora, bo wiem ile rowerowe hobby kosztuje, zwlaszcza jak sie jezdzi na zawody.

Ja tez jestem maniakiem, ale nie lubie sie scigac. Wszystko robie 4FUN, dlatego nie ide w lekki rower XC, tylko wygodnego fulla (Enduro - Giant Reign) taki wyznacznik, tylko musze jeszcze sporo nazbierac:)

Wszystkich zachecam do jazdy na rowerze;) Zwlaszcza w gorach, bajecznie!

Pozdrawiam!

Millten

Nikt Ci do domu zagladac nie bedzie! Kamerki beda obserwowac miejsca publiczne i bardzo dobrze. Mnie one w niczym nie przeszkadzaja, w sumie to nawet zapomnialem o tej na rynku... Policja nie moze byc wszedzie o kazdej porze na patrolu, a kamerka jest 247 i do tego od razu mamy dowod, ze ktos cos zrobil. W swoim domu robta co chceta, w miejscach publicznych obowiazuje pewne zasady.

Pozdrawiam.

Millten

Hehe, tzn. ze ludzie maja jaja ;D Jak ktos patrzy na ankiete i widzi idiotyczna wersje do wyboru, to chocby dla glupiego dowcipu kliknie ;)

Millten

Myslalem, ze obejrze go na zdjeciach, widze, ze bede musiec ruszyc dupsko i sie tam przejsc, albo zmienic plan wycieczki rowerowej i tam sie przejechac.
Pozdrawiam

Millten

Nie wiem co do tego ma stan pojazdow, bo skoro sa dopuszczone do uzytku drogowego (w koncu ktos je zarejestrowal) to nic im nie mozna zarzucic. W sumie PKS moze kupic za kilkanascie milionow autobusy i bedziemy jezdzic luksusowymi autobusami na odcinku Pszczyna-Wola za 15zl...
Nie wiem o co te krzyki, nikt nie ucierpial nikomu nic sie nie stalo, po prostu bylo slisko, ja dzisiaj idac do szkoly poslizgnalem sie na chodniku i omalo sie nie potrzaskalem. Czy to znaczy, ze nie powinienem wychodzic z domu? Zime mamy !!
Przynajmniej chlopaki mieli frajde ;D Wiecej tu plusow, jak minusow.

@Gość: mama
Pani musiala jechac nieprzepisowo, przekraczajac dozwolona predkosc, jezeli tak, stworzyla pani wieksze niebezpieczenstwo na drodze, niz robia te autobusy! Nic nie uprawnia do przekraczania dozwolonej predkosci... za wyj. ambulansu, co tez jest nie do konca...

Pozdrawiam

Millten

Pszczyna mekka sportow ekstremalnych? Jestem za ;D
Tylko sponsorzy by sie przydali ;D Ja narazie zostaje XC, poki nie zbiore kilku tys na jakis powazniejszy sprzet ;]

Pozdrawiam.

Millten

Na razie niezle zaczynaja, licza sie checi, bo jeszcze musza duzo pocwiczyc, nie tylko technike, ale glownie miesnie. Duzo sily i dobra kondycja to w tym podstawa, zeby biegac szybciej, skakac dalej i wyzej. Zaczac wprowadzac elementy akrobatyki.
Swego czasu skakalem z takich wysokosci, na asfalcie potrafilem przeskoczyc 130cm, np. te zielone smietniki :P i wskoczyc na murek; teraz nie wiem, bo sie w to nie bawie :P Dawno nie skakalem, co pewnie sie odbije na skocznosci.

Cwiczcie i nie poddawajcie sie, bo za rok mam nadzieje, ze zobacze film, gdzie naprawde bedzie juz ponad przecietny poziom ;]

Pozdrawiam!

Millten

Co do rampy, nie mozna jej przesunac z ewzgledu na fundamenty (tak mi tlumaczyli)
A po za tym skatepark bedie w czerwcu rozbudowany a w przyszlym roku poszerzony az do skansenu.
(Tak mi kumple z skateparku mowili)

A co do boisk. Sa ul.Makow Iskra Znicz mozna grac.

Na deskorolke jest tlyko 1 skatepark w powiecie. I to nie sa wyrzucone w bloto pieniadze, bo bardzo duzo mlodych ludzi ma gdzie spedzac wolny czas. Czy jezdzac na desce ,rolkach rowerach albo po porostu pogadac
Narazie!

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer