R-ce
W klubie od: 08.05.2006
Ilość komentarzy: 9
Ilość postów: 33
Ilość wyświetleń: 11448
Nareszcie ktoś pokazał że można pokonać kanarinios... FRANCJA - WŁOCHY w finale! ale francja ładnie grała... objeli inicjatywe i wygrali... opłaciło sie
Wg mnie włochy jednak wygrają.. pomimo tego że niemcy grają na swoim stadionie i przy własnej publiczności... trudno jest to powiedzieć... nie wiem sprawa wyniku jest wg mnie otwarta jak i dla włochów i jak dla niemców
wg mnie powinen wystartować... bo wytwoży sie tunel powietrzny w którym powietrze będzie napierać na skrzydła z daną prętkością z którą pojedzie samolot... a tylko wizualnie samol nie będzie sie poruszał podczas startu.. (ale brednie)
Czy ktoś wie kto zawinił? jejQ... dobrze że spłoneła tylko naczepa...
No nareszcie coś dobrego zrobią! :) GRATY dla wszystkich którzy przyczynią sie do tej idei... DZIĘKI <na kolanach> he he he <lol2>
Pozdro i graty dla wszystkich startujących, szczególnie dla pierwszej 10... jak można zebrać tyle pt.? ja mam jedyne 26 :(
Nie no weźcie z takim meczem! To nie na poziom mundilalu.. Sędzia też prze-agent! zamiast czerwonej dał zawodnikowi żółtą! he he he... serio taka spawara, poprostu śmieszne to było.. rzeźnia ja nigdzie!