Czarków
W klubie od: 07.05.2006
Ilość komentarzy: 15
Ilość postów: 9
Ilość wyświetleń: 3996
Masz racje. Ale przebywałem akurat z bratem osoby poszkodowanej więc wiem co się stało.
Tyle na temat.
Elka.. przestań.. światła winą wypadku?
Ale alkohol u sprawcy jest ok?
Brak mi słów na Twoje komentarze.
Śmieszne, że założyłeś to z góry i oceniłeś..
Dziecko było jak najbardziej w foteliku i zapięte. Chyba nie wiesz jaka to siła, gdy zderzą się dwa samochody. Tym bardziej dla dziecka..
Jak już Eszter zaznaczył, kierowca Peugota był pod wpływem alkoholu.
Ciekaw jestem jaka kara dla niego, tym bardziej, że dziecko z Audi musiało zostać przewiezione do szpitala w Bielsku..
Za jaja powiesić..
Świetnie, że są takie imprezy organizowane.. Jeszcze nie słyszałem o HS w P-nie.
Komu się nie podoba to wiadomo.. czwartek niech w domu spędzi i tyle ;)
Do tych co myślą, że to białe rękawiczki, wychodzące z tuningowanego malucha pod remizą na zad**iu: imprezy m.in. Sensation Black, z udziałem Showteka, czy dyskoteka Qlimax, niszczą Wasze d&b czy rave na starcie. Nie podoba się to ostatnie zdanie? A widzisz..
Lubie praktycznie każdy podgatunek muzyki elektronicznej, co nie znaczy, że nie puszcze sobie AC/DC, Brandon`a Flowers`a czy Guns`n`Roses..
Mam nadzieję, że zawitam dziś w stodole ;]
"jak to się mówi" zrobić patent i iść z tym w świat ;)
Ktoś dopracuje i gościu będzie mieć miliony.. nie jak któryś Polak, który wymyślił "wtedy nie potrzebne" wycieraczki do szyb ;)
Przejeżdżam prawie codziennie tą drogą. Jest na co popatrzeć, podziwiam i "sam bym tak chciał, ale mi sie nie chce"..
a sąsiady pewnie siekierki bruszą :D haha.. świecić komuś do okna w nocy :P
No ale jak mówie -> efekt epicki :D Pozdro i piwo na mój koszt dla właściciela ;)
Najpierw niby w zamelu (?), teraz w sądzie... hm.. ktoś się nieźle bawi ;P ..
ale to wszystko do czasu ....
Wypity i nie patrzy jak łazi.. no wiadomo, że w miejscu gdzie nie ma przejścia dla pieszych to powinien popatrzeć w każdą stronę. I to raczej przed wejściem na jezdnie.. A jak wypite to tym bardziej..
No szkoda, że wjazd piątka .... lepiej do grantu jechać :D
Ale jak sie już wbije do loży to nawet fajnie sie siedzi ;)
Żal żal żal... Wszystko pokręcone i źle podane..
Grantu prawie tam nie ma, pokazali jakieś zad****, a przecież Michał Lazar to skąd sie wziął? Z Grantu! TVN coś se kasety poje***o ...