pless
W klubie od: 06.05.2006
Ilość komentarzy: 41
Ilość postów: 472
Ilość wyświetleń: 54954
A ile kosztowała ta kładka dla pieszych po której przechodzą 3 osoby na dobe ? :] bozeee co za kretynizm. Skoro sa tam swiatła to można było tam namlować tylko pasy ........ za 2 tyś zł góra !!! Nie wspone już o rondzie w polu.... !!! Wkurzam się bo to są moje i wasze pszczynicy piniądze z podatków które jak widać są wydawane bezmyślnie... a to dlatego że rzadzą nimi ludzie którzy nas okradają albo kretyni.
E no coś mi tu nie gra.... A CO SIE DZIAŁO TAM PRZEZ PRAWIE PÓŁ ROKU ???? robieraliscie ten most który mozna złożyć w 24h ?
heheh ... żenada i żal mi najbardziej tylko pszczynioków bo zostali nabici w butelke i codzinnie stojąc w śmierdzącym korku żyli nadzieją że tunel w budowie. Co za żal .....
No to ja tez sie dolacze to tych wiejskich gratulcaji :) tylko szkoda ze 60 banieczek bedziecie musieli oddac... no cóż :) moze innym razem głupotka was pomnie :P
to macie namiar do tego kolesia:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Jackowski_(jasnowidz)
Aha sa tez alternatywne metody poszukiwań, wiem ze jest taki koleś który ma jakiś "dziwny dar" potrafi on wskazac miejsce zbrodni itp... z jego usług korzysta policja ...
A czy zostało ustalone miejsce ostatniego logowania do BTS-ów ? skoro ktos do niej dzwonil o tej godzinie i nie odbierała to to wszystko jest w logach, jesli byla w mieście i byla zalogowana do 3 nadajników to można dość precyzyjnie okreslić miejsce pobytu. Coś mi się zdaje że policja dała dupy i tyle ...
ale jak ktorys mega wiesniak powiedział " pszczyna by uschła bez tych ciezarówek" lol ...
Lampy zawsze mozna naprawic ... ciekawe kiedy zrozumiecie ze ciezarowki robia o wiele wiecej szkody ...
aabytakdalej to nie pomysł Imperium tylko teatru ... wiec pogratulować AKTOROM :]
To tam gdzie było te mieszkanie z "klimatem" z resztą dworcowym do sprzedania za ponad 200 tys :] ??
Nie ma bowiem wątpliwości, że profity z eksploatacji złóż byłyby ogromne zarówno dla gminy jak i całego regionu.
OBY !!!
bo zazwyczaj to tylko jeden cwaniak sie na tym bogaci ... i gdyby sie okazało ze faktycznie jest oplacalne wydobycie to wlasciciele dzialek powinni WYDZIERŻAWIC ziemie a nie sprzedawac za grosze ...
Moim zdaniem największa inwestycją była budow kładki nad DK1 z czerwonym światełkiem na górze :) ciekawy jestem ile dziennie osób z niej korzysta :)
Tak to WASZA DYSKOTEKA, poprostu jest ona wiejska bo jest na wsi ... Mysleliscie ze TVN przyjedzie chwalić WASZĄ DYSKOTEKĘ czyli tą rozbudowaną stodołe j??? he he he
Ciekawe co sądzi ta nieznana bliżej Pani o tym ze jest przedmiotem do komentarzy :)
Przepiękna linia telefoniczna która fascynująco kompunuje sie z krajobrazem.
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 06-06-2007 godz. 14:38 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §4
|