Łąka
W klubie od: 01.05.2006
Ilość komentarzy: 20
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 2427
JeStEm SzAlOnA:D:D
<br>
Życzę dalszych sukcesów;];] I serdecznie pozdrawiam panią Urszulę!;];] Z nią historie naprawde da się lubic;];]
Popieram SWIADKA! Nic nikomu się nie stało, spłonął samochód, ale mogło się stac.. Myślę że jednak władze P-ny są na tyle inteligentne ze wezmą to sobie do serca...Mam taką nadzieję!
Co jak co ale zima musi byc zimą a lato latem i tyle.. my tego nie zmienimy..
Chyba fajnie bedzie heh, zawsze jest spokik;]
Oczywi9ście wyruszamy heh;]
Pożar to jedna z najgorszych rzeczy jaka człowiekowi sie może zdarzyc...
To nie sztuka narobic dzieciaków! Jak ma pic to niech lepiuej odda komuś to dziecko, albo najlpeij wcale nie zachodzi w ciąże!
W P-nie i nie tylko jest jescze wiele takich przypadków..
I nie zawsze winna jest matka, czasem oboje rodzicow- powino sie z tym skończyc!
Tupet niesamowity....kwiaty z CMENTARZA-paranoja, za niedługo będą kraśc książki do szkoły!
Policjka w tych sporawach powinna ostro i często interweniowac!
Wg mnie bardzo dobrze! Chodzi tu przedewszystkim o bezpieczestwo ludzi. Nie podoba mi się troche to, że mogą wstrzymac wyciczkę- zawsze może znaleźc się 2 kierowca czy przewodnik, ale mysle że to do uzgodnienia
Dla mnie ślub to rzecz bardzo ważna i nieważne o ile wzrósł przyrost czy coś tam, wżne jkest wspólne małżeńskie szczście! A to że już jest coraz więcej małżeństw?To chyba dobrze że ludzie się kchają;*
Bardzo dobrze, 10 lat to wg. mnie odpowiednia kara! Takich rodzin jest więcej, ale niektórzy boją się np. mężów.
Powinno sie surowo karac takich ludzi!
Brawo dla naszej policji!
Dla policjantów taka kara? Ok, służą dla ludzi i bardzo dobrze, ale karalnośc ich, powinna byc równoważna z każdym człowiekiem.
Za takie wykrocznie taka kara- beznadzieja--
NASZE POLSKIE PRAWO!
Nighdy z tym sie nie pogodzę
Wypadej to jedna ze straszniejszych rzeczy jaką człowiek może przeżyc <czekam na dalsze informacje>
Mam nadzieję że wszyscy są cali
Ja nieststy iśc nie moge<moja choroba:(>
Bawcie się dobrze;)
(Z tymi festynami to fafne pomysły są hyh)
Na plaże lubie jeździc, ale kapac się hmmmm woda jest brudna a więc jak o mnie chodzi, lepiej uniknąc zagrożenia w razie potrzeby i zamknąc kąpielisko
Teraz wszystko już praktycznie można kupic, ale niezła sumka jak na takie coś;D
Według mnie to fajny pomysł, urozmaiceni9e wakacji i puchar do zgarnięcia;)
Co na tym śwcie sie dzieje, po paszport do Biela<wow>!
Nie wyobrażam tego sobie, zapłac i jeszcze jedź po niego!
To przekracza ludzkie granice!