pszczyna
W klubie od: 24.04.2006
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 47
Ilość wyświetleń: 8579
nie zaprosili kobiora nie dla tego ze sie bali bo ten turniej byl planowany predzej niz sie odbyl turniej w hali w goczalkowicach
no to kolejny remis laki i kolejne zwyciestwo pniowka brawo GKS!!<goal> pozdro
re: guma nozna pisze sie przez "ż" a nie "rz" a dzis Iskra znow wygrala 5:1 brawo chlopcy....
na www.90minut.pl pisze ze Pawlowice sa na szostym miejscu...pozdro :)
hahaha ale mnie koles rozsmieszyl i ciekawe jest to co piszesz bo wedlug mnie jezeli klub stac na kupowanie meczy to czy spadlby z okregowki chyba niee...a co do bramek to Łukasz Osemlak Grzegorz Nowak i Grzegorz Kijonka....pozdro:)
hahaha wescie ludzie skaczcie te glupie komentarze pisac "o lksie nic nie pisza ktory jest w czolowce IV ligii" to wezcie i sami napiszcie a nie miejcie pretensji do innych macie takie samo prawo pisania jak oni wiec piszcie czekam:PP <hahaha>
a tak w ogole jakby Iskra miala kase to chyba by z okregowki nie spadli co nie??
ze co ze niby Iskra mecz kupila??niee to wy slabo zagraliscie i nie mow ze moglo byc 2:0 dla was bo Iskra tez miala sytuacje ktorych nie umiala wykorzystac a w ogole wasi zawodnic klocili sie nawet jak byl faul dla was no ale coz....a tak w ogole to jak jestes taki mondry ze gra zamykala sie na 20 metrze to z kad sie braly te sytuacje ktore mieliscie a ta sam an sam z bramkarzem to co?? i tez jakos nasz bramkarz sobie poradzil i to obronil wiec albo on jest dobry albo wy jestescie do dupy...tak Iskra nie ma ciekawszego zajecia i na co kasy wydawac jak na kupowanie meczy brawo za inteligencje<brawo>....pozdrawiam:)
a czy Iskra wygrywa mecze tylko dzieki sedzia koles z kad zes sie urwal?? a nie uwazasz ze gdyby pan sedzia pomagal to wygraliby wiecej a nie z trudem 1:0?? a tak w ogole to kto byl na meczu to widzial ze chlopcy z goczalkowic faulowali i to nie malo:) brawo dla Łukasza ktory strzelil adna bramke:D:D no i brawo dla jednego zawodnika z goczalek ktory odstawil cyrk lepszy niz korona:P:P...pozdro dla wszystkich kibicow:)
Ty kibol wez se jakies inne pseudo bo z twojej gadki wynika ze ja Iskry nie lubie a jest inaczej wiec wez sobie jakies inne pseudo.....