Gilowice
W klubie od: 30.03.2006
Ilość komentarzy: 67
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 4608
just like summer rain.... (*.^)
1,6 promila - to już spory wynik, młodzież jadąca w samochodzie mogła i zapewne wiedziała w jakim stanie jest kierowca, nie reagując zgodzili się na tą tragedie, niestety...
Opinie ludzi zależą od miejsca siedzenia, niestety.... rozumiem tych co CHCĄ - ok - rozwój gminy ?? no może, ale co z tymi co NIE CHCĄ, ba!! tracą domy w imie dobra dla reszty!! może i dostaną odszkodowanie... ale co z tymi którzy BĘDĄ MIESZKAĆ 24/7 z tym smrodem i hałasem? NIKT MI ODSZKODOWANIA NIE WYPŁACI!
Brzeszcze nie chcą drogi ze względu na KOPALNIE, bo będą fedrować 10 lat krócej,
ale jak CZECZOTT zamykali to było ok ? :/
do przyszłych mamuś:
Porodówka działa znakomicie, urodziłam 4 dni temu i bardzo polecam !! nie martwcie się złymi opiniami ja tez dużo takich słyszałam! a jakie miałam mile rozczarowanie... panie położne cudowne! szybko i sprawnie :D ale nie bez bólu :-)
i jedzenie bardzo dobre...
tak szczerze mówiąc to najgorzej jest po 17 kiedy wszyscy z pracy wracają... stoi się na dworcowej jakieś dobre 30 minut :/:/
Po Pszczynie jeździ się beznadziejnie :/ przejazd kolejowy + światła = dobre 20 min wyjazdu z P-ny!!!! jednym słowem masakra....
duzo zdrowia poszkodowanemu... jakoś z tego wyjdziesz!
ps.
"W wyniku zderzenia kierowca hondy w ciężkim trafił do szpitala. "
chyba komuś uciekł wyraz :>
i po co ten kompleks? lepiej by wójt jakąś drugą kopalnie otworzył bo przecież potem trzeba coś zamknąć ;/
ble!!! najgorsze zdjecie jakie mogło wygrać niestety wygrAło...niski poziom...
Bez urazy ale kto pisal ten artykuł? jakos nie składnie i nie za ciekawie...
Na Woli tez dzieciaki podpalaja nalogowo smietniki...
a potem maja wielka radosc ze przyjechali strazacy :-/
KORKA- RACJA!
Ci którzy oceniają cała społecznosc Woli, przez pryzmat kilku łepków niech sie lepiej nie wypowiadają, bo to swiadczy tylko o ich głupocie...
powinni wszyscy isc siedziec !!! bo wszyscy w tym aucie po jednych pieniadzach!!! grrrrrrrrr...... ŚP [']
no i najlepsze jest to ze za tych zadluzonych placa ci ktorzy nie maja dlugow w spoldzielni :/
to co tu sie dzieje w tej spoldzielni to jest cyrk na kółkach!
akurat mam wątpliwą przyjemność mieszkać na tym osiedlu... ale napewno wyniose sie stad jak pewnie wiekszosc mieszkancow...
Na nic nigdy pieniedzy nie maja,
a bloki faktycznie sa szare a na klatkach schodowych pelno POPISOW ARTYSTYCZNYCH osiedlowych gó*wniarzy :/
ludzie mają rację, ale z drugiej strony jasne też jest że powinno sie budować nowe drogi a nie tylko łatać dziury :/
więc jest mały problemik, tak zle i tak niedobrze bo zawsze ktoś będzie poszkodowany...
YHY w pszczynie jest chyba wiecej sklepow niz w krakowie :P no ale .... jeszcze jeden maly housik nie zaszkodzi :>