miedzna
W klubie od: 30.03.2006
Ilość komentarzy: 187
Ilość postów: 173
Ilość wyświetleń: 77134
Tak 16 11 2012 ukazuje się artykuł, a w nim do 19 można składać propozycje hehehe, dobre powinno być artykuł sponsorowany przez gminny beton w Miedźnej. Całe szczęscie panie wojcie ze tak pozno to ogłoszono nie!!! a nóż wieśniaki by szyki pomieszały przy wyborze smieciarza kumpla roku ????
Były montowane kukułki sam widziałem jak zieloni podniecali sie wkładając do środka.
Worker mistrzu Czeczott miał zostać zamknięty więc został i nikogo nie obchodziło czy był czy nie było węgla po-prostu palec trafił na mapie w tą kopalnie i zamknęli, mnie ciekawi inna sprawa jak Czesi wybiorą lepsze kawałki węgla i zwiną interes kto będzie płacił za szkody, bo na pewno nie oni więc???? chyba ten kto dał koncesje czyli Państwo a państwo skąd weźmie ?? ano od ciebie worker i od innych , no i ja zapłacę i Pan i Pani - Społeczeństwo. Więc Szczęść Boże - Do przodu Polsko oo.
Nowe knajpy??? skoro pszczyną rządzi tylko dwóch biznesmenów. Czyli tzw Stare Nowe
kto jej nie spróbował - tej sarenki - niech żałuje pyszne mięsko mmmmmm, ale zazdroszcze kłusownik... ups pomyłka leśniczym - im to dobrze dziennie dziczyzna. A taki pierwszy łowczy RP hrabia komorowski to nie tylko wcina sarenki, daniele etc. ale poluje na nie jak prawdziwy "menszczyzna" ten to ma dobrze. Ja też zostane kłus... sorki Leśniczym kiedyś.
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 06-09-2010 godz. 09:17 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1, §2
|
Pobicia, włamania, kradziee, a ton znowu o kierowcach, chłopie ty masz jakąś manie przesladowczą na tym punkcie. Proponuje kubeł zimnej wody i zrobienie wkoncu prawka, kupna samochodu i wyruszenia gdzieś poza Pszczyne, przyjazd i zdanie prawojazdy za popełnione przekroczenia, które tak tutaj piętnujesz.
Pan krzysztof ma rację, ja też dostałem tam mandat, ten sam kierunek jazdy, nieprzyjołem mandatu sprawa wyjaśni się w sądzie. Trzeba walczyć z tą błazenadą i złodziejstwem!!!
Piasek to tak piękna wieś!!!! a te zapachy od wrony mmmmmmm cudowny zapach, i ta trasa szybkiego ruchu no super. Wieś na Medal.
no ba !!!! firma z krakowa, oni mają w tym wprawe od smoka stajnie tez wyremontowali, a pozatym co miesiąc po nim sprzątaja, to wiedzą co i jak
No na tym zdjęciu to wyszedł, to cwaniactwo, ehhh niech sie cieszy ze nie jestem Policjantem bo by inaczej siedział, ta mordka nie była by taka usmiechnieta i cyniczna. Masz koleś szczescie ze mieszkasz w Polsce, a prawo jest takie marne.
re szarak do tego dodam
6. nie zakładajcie sami xenonów, a jeżeli już założycie to wyregulujcie je!!!
Jestem za, niech wola odłączy sie od Gminy Miedźna, moze wkoncu zarośnie chaszczami, a przyjezdni wrócą do swoich wiosek, hen gdzieś tam w Polsce i jak ich dziadowie będą paść świnie, gęsi i sra..ć przez żerdke. A do nas powróci spokuj, ład, bezpieczeństwo!!!
Grzegorz cos mi sie wydaje ze z 2 lata bedziesz czekał na tunel a na filmik ho ho kto to wie
Jak to czym ich zaskoczyła--Przyjemnym zapachem dochodzącym z piasku i z pszczynki--
Zdrajca Narodu Polskiego przez takich szmaciarzy jak on wielu ludzi straciło życie lub dorobek swojego życia, na pohybel temu draniowi, a ci co go bronią to takie same szuje jak on.
bedzie boisko, bedzie kort, bedzie ogrodzenie wysokie, bedzie strażnik, wszystko bedzie, tylko nikomu nie pozwolą tam grać, a poza tym, kopruchy i tak to zdewastują, jak wszystko na woli.
ta tylko ze 75 % udziałów będzie miała niemiecka firma tego już nie podają, fajnie tak u kogoś wybudować elektrownie węglową w koncu po co ma im kopcić w Niemczech, oni u siebie budują atomówki, ehhh Polsko Polsko dokąd zmierzasz z Platformą Obywatelską
Pytanie do ateistów: "czy straż miejska powinna jeździć przed samochodami urzędasów, przed urzędnikami na pochodach 1 majowych, i innego rodzaju wiecami, pochodami i manifestacjami gejowsko-lesbijskimi, w celu bezpieczeństwa niewiernych??
balance a byleś chociaż na 1 zebraniu?? gmina bardziej broniła sie tym ze będzie przebiegać droga przez środek wsi i za blisko blokowisk, no i przetnie kopalnie na 2 części, przyroda była na ostatnim miejscu
drogi w pszczynie poniszczyli ci co zakładali rury, a policja poszukuje świadków hehhe, a może w koncu ktoś te dziury w pszczynie zasypie?? bo na razie to idzie karpie w nich hodować takie mamy dziurska.
Sebastian S. czyżby to był syn naszego Bercika co zwie sie jak państwo w Europie Północnej, zaliczane do państw skandynawskich. (Sverige)