Prezentacja klubowicza

filor

miedzna

W klubie od: 30.03.2006
Ilość komentarzy: 187
Ilość postów: 173
Ilość wyświetleń: 77134

Formularz kontaktowy

Komentarze (187)

filor

Tak 16 11 2012 ukazuje się artykuł, a w nim do 19 można składać propozycje hehehe, dobre powinno być artykuł sponsorowany przez gminny beton w Miedźnej. Całe szczęscie panie wojcie ze tak pozno to ogłoszono nie!!! a nóż wieśniaki by szyki pomieszały przy wyborze smieciarza kumpla roku ????

zobacz komentowany news »

filor

Były montowane kukułki sam widziałem jak zieloni podniecali sie wkładając do środka.

filor

Worker mistrzu Czeczott miał zostać zamknięty więc został i nikogo nie obchodziło czy był czy nie było węgla po-prostu palec trafił na mapie w tą kopalnie i zamknęli, mnie ciekawi inna sprawa jak Czesi wybiorą lepsze kawałki węgla i zwiną interes kto będzie płacił za szkody, bo na pewno nie oni więc???? chyba ten kto dał koncesje czyli Państwo a państwo skąd weźmie ?? ano od ciebie worker i od innych , no i ja zapłacę i Pan i Pani - Społeczeństwo. Więc Szczęść Boże - Do przodu Polsko oo.

filor

Nowe knajpy??? skoro pszczyną rządzi tylko dwóch biznesmenów. Czyli tzw Stare Nowe

filor

urzekła mnie wasza historia. Jaki serwis takie info

filor

kto jej nie spróbował - tej sarenki - niech żałuje pyszne mięsko mmmmmm, ale zazdroszcze kłusownik... ups pomyłka leśniczym - im to dobrze dziennie dziczyzna. A taki pierwszy łowczy RP hrabia komorowski to nie tylko wcina sarenki, daniele etc. ale poluje na nie jak prawdziwy "menszczyzna" ten to ma dobrze. Ja też zostane kłus... sorki Leśniczym kiedyś.

filor

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 06-09-2010 godz. 09:17 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1, §2

filor

Pobicia, włamania, kradziee, a ton znowu o kierowcach, chłopie ty masz jakąś manie przesladowczą na tym punkcie. Proponuje kubeł zimnej wody i zrobienie wkoncu prawka, kupna samochodu i wyruszenia gdzieś poza Pszczyne, przyjazd i zdanie prawojazdy za popełnione przekroczenia, które tak tutaj piętnujesz.

filor

Pan krzysztof ma rację, ja też dostałem tam mandat, ten sam kierunek jazdy, nieprzyjołem mandatu sprawa wyjaśni się w sądzie. Trzeba walczyć z tą błazenadą i złodziejstwem!!!

filor

Piasek to tak piękna wieś!!!! a te zapachy od wrony mmmmmmm cudowny zapach, i ta trasa szybkiego ruchu no super. Wieś na Medal.

filor

no ba !!!! firma z krakowa, oni mają w tym wprawe od smoka stajnie tez wyremontowali, a pozatym co miesiąc po nim sprzątaja, to wiedzą co i jak

filor

a kiedy przyjdzie czas na xenony??

filor

20,04,2009 symboliczne zamkniecie lopaty w kantorku na długie lata

filor

No na tym zdjęciu to wyszedł, to cwaniactwo, ehhh niech sie cieszy ze nie jestem Policjantem bo by inaczej siedział, ta mordka nie była by taka usmiechnieta i cyniczna. Masz koleś szczescie ze mieszkasz w Polsce, a prawo jest takie marne.

filor

re szarak do tego dodam
6. nie zakładajcie sami xenonów, a jeżeli już założycie to wyregulujcie je!!!

filor

Jestem za, niech wola odłączy sie od Gminy Miedźna, moze wkoncu zarośnie chaszczami, a przyjezdni wrócą do swoich wiosek, hen gdzieś tam w Polsce i jak ich dziadowie będą paść świnie, gęsi i sra..ć przez żerdke. A do nas powróci spokuj, ład, bezpieczeństwo!!!

filor

Grzegorz cos mi sie wydaje ze z 2 lata bedziesz czekał na tunel a na filmik ho ho kto to wie

filor

ludzie tuska działają, jaki rząd takie zarządzanie!!

filor

Jak to czym ich zaskoczyła--Przyjemnym zapachem dochodzącym z piasku i z pszczynki--

filor

Zdrajca Narodu Polskiego przez takich szmaciarzy jak on wielu ludzi straciło życie lub dorobek swojego życia, na pohybel temu draniowi, a ci co go bronią to takie same szuje jak on.

filor

GarbatyAniołku za niedługo sie dowiesz wielu rzeczy.

filor

bedzie boisko, bedzie kort, bedzie ogrodzenie wysokie, bedzie strażnik, wszystko bedzie, tylko nikomu nie pozwolą tam grać, a poza tym, kopruchy i tak to zdewastują, jak wszystko na woli.

filor

i tu sie z laktacja zgadzam.

filor

Dlatego wolałbym atomówkę niż węglówkę.

filor

ta tylko ze 75 % udziałów będzie miała niemiecka firma tego już nie podają, fajnie tak u kogoś wybudować elektrownie węglową w koncu po co ma im kopcić w Niemczech, oni u siebie budują atomówki, ehhh Polsko Polsko dokąd zmierzasz z Platformą Obywatelską

filor

Pytanie do ateistów: "czy straż miejska powinna jeździć przed samochodami urzędasów, przed urzędnikami na pochodach 1 majowych, i innego rodzaju wiecami, pochodami i manifestacjami gejowsko-lesbijskimi, w celu bezpieczeństwa niewiernych??

filor

balance a byleś chociaż na 1 zebraniu?? gmina bardziej broniła sie tym ze będzie przebiegać droga przez środek wsi i za blisko blokowisk, no i przetnie kopalnie na 2 części, przyroda była na ostatnim miejscu

filor

drogi w pszczynie poniszczyli ci co zakładali rury, a policja poszukuje świadków hehhe, a może w koncu ktoś te dziury w pszczynie zasypie?? bo na razie to idzie karpie w nich hodować takie mamy dziurska.

filor

Sebastian S. czyżby to był syn naszego Bercika co zwie sie jak państwo w Europie Północnej, zaliczane do państw skandynawskich. (Sverige)

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul
w klubie od: 2025.04.13

adam756

pszczyna
w klubie od: 2025.03.29