Prezentacja klubowicza

Milus

Pszczyna

W klubie od: 26.03.2006
Ilość komentarzy: 89
Ilość postów: 4
Ilość wyświetleń: 7818

Formularz kontaktowy

Komentarze (89)

Milus

żeby jasność była ... to nie żadne polskie wojsko tylko armia bolszewickich pomiotów stalina ... trzymali nas w swoich brudnych łapach przez 50 lat

- oni i ich Tajni Współpracownicy ...

ani jednego brzydkiego słowa nie użyłem ..... choć uważam że w poprzednim poście wyraziłem się bardzo przyzwoicie w stosunku do tych bolszewickich pachołków

zobacz komentowany news »

Milus

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 05-06-2009 godz. 15:20 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1, §4

Milus

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 05-06-2009 godz. 15:09 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §4

Milus

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 05-06-2009 godz. 14:53 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1, §4

Milus

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 05-06-2009 godz. 14:33 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1

Milus

to nie jest masyw leśny tylko kompleks leśny jak już ... tępoty

masyw leśny .... hehe

Milus

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 05-06-2009 godz. 14:21 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §2

Milus

słów mi brak ... zostawiam bez komentarza.

rondo, szkoła ... co za wazeliniarze kościelne ...

ciekawe pod wezwaniem jakiego świętego, biskupa, ekscelencji, eminencji i innej czarniawej będzie tunel ...

... proponuję świętą inkwizycję ...

Milus

Chodzi o tę fanatyczkę religijną co to własnego wnusia w pomyjach kąpała ???

Moje gratulacje wazeliniarstwo inaczej dupolizerstwo w trym kraju nie ma granic.

Jak za komuny stawiano mosty imienia pierwszego sekretarza tak teraz byle świętym i innym kościołkowym. Co wam to da?? Odpust zupełny??

Jeśli wasze małe zarządowe-drogowe głowy nie mogą nic wymyślić, to pomogę.

- rondo Hohbergów
- rondo Promnitzów
- ------- Anhaltów
- ------- Daisy
- ------- Karola Miarki
itd
itd

Mogę wymienić jeszcze z 30 osób i rodów związanych z Pszczyną, które przyczyniły się dla miasta i Ziemi Pszczyńskiej.

Już jacyś kr...ni, nazwali szkołę imieniem tej biednej, zwichniętej umysłowo, kobiety

Milus

Akurat w tym przypadku nie będzie chyba problemu ze wskazaniem winnych urzędników. I pewnie poniosą karę za bezprawne działania kosztujące nas wszystkich 500 tyś . zł. Sprzedają domy, nieruchomości i ruchomości. Pójdą sprzedawać się na ulicę, sprzedadzą swoje organy i spłacą dług.

O kurcze ..... zapomniałem, przecież urzędasy to święte krowy i za nic nie odpowiadają .... to ci państwo .... czyli my, podatnicy, znowu naprawimy ich błędy i niekompetencje.

A im potrącą po premii .... 50 zł ...

żal

Milus

A czy jak mam mercedesa diesla to też mogę przyjechać, bo tam napisali że tylko benz ... :-D

strasznie obciachowy samochodzik swoją drogą

Milus

A -- kameraden marsch -- będzie ... jak patriotycznie to patriotycznie ... :-D

Milus

żadne kontrole nie pomogą jeśli jakiś alkoholik zaśnie z petem we własnym łóżku. pal diabli jak sie sam zjara ... ale przez takich giną dzieci.

Wiem że do takich domów trafiają nie tylko menele ... ale wystarczy jeden ....

Milus

za sam wygląd jedna 5-tka a za telefon druga. co za debil

Milus

Ale jaja .... okazuje się że w złotówkach też są podwyżki. A przeciwnicy wprowadzenia waluty euro w Polsce twierdzili że jak już euro się u nas wprowadzi to podwyżki będą. Może panowie z PIK - u nie wiedzą tego i za wcześnie podnoszą ceny.

Właśnie w taki sposób różni cwaniaczkowie robią wodę z mózgu większej części społeczeństwa.

Wiem odbiegam od tematu ... ale się mi tak skojarzyło .... :-D

Milus

Niestety przepisy, zwężanie dziurawych ulic i mostów (Jankowice), ograniczanie prędkości na dziurawych drogach ( co zdaje się być sposobem na najtańszy "remont") ... nie zasypią przepaści cywilizacyjnej jaka ogarnęła nasze miasto i kraj. Zacznijcie w końcu budować i przestańcie pie......ić panowie urzędniki .... system przetargów stał się zmorą i hamulcem inwestycji, niby wszyscy to widzą, ale co z tego skoro na przetargu każdy może zarobić ... nie?. A myślicie że właściciel firmy która wygrała przetarg najtańszą ofertą utnie sobie zyski ... :-)? Niestety nie, zaoszczędzi na jakości robót i materiałów ... co widać na remontowanych co 2 miesiące ulicach ... kazdy zarobi ... nie? .... Ku.wa .... patrzę na to wszystko i czuję się bezradny jak dziecko ... :-(

Milus

rajca - kretynie - to są dane z całego powiatu ... niestety wioska głosowała za polską bo Korfanty krowy za free obiecywał ... ja piszę o mieście - czyli elicie społeczności powiatu.

Milus

rajca - o które słownictwo Ci chodzi (to wskazujące na zawodówkę) i które to jest to najlepsze LO? ... a Twoi dziadkowie gdzie się rodzili? ... e tam dziadkowie. mamusia z tatusiem ...

Milus

rajca ... ty debilu ... przecież Pszczyna była zawsze niemieckim miastem, tylko na chwilkę dostała się Polsce w latach 20 i 30 - całkiem nieszczęśliwym przypadkiem. w plebiscytach 90% Pszczynian (miasto) głosowało za Niemcami. Pamiętaj pszczyna w przeciwieństwie do Twoich rodzinnych Kielców nigdy nie był polska.

Moi dziadkowie też dzielnie walczyli w Wermachcie i jestem z tego dumny. Do końca swoich dni wierzyli w to że polski Śląsk to tylko chwilowy sen wariata i wkrótce się skończy .... niestety

Milus

Labtec kretynie ... Jadwiga też jest swiętą .... i podobnie u niej było z inteligencja jak u ciebie - Fanatyczka religijna i schizofreniczka. Potrafiła w religijnej ekstazie katować nawet swojego wnuczka Bolesława Rogatkę. Chłop dzięki niej miał skręconą osobowość do śmierci ... piękny przykład wychowania dzieci i jakże piękny wzór do naśladowania .... ja bym wywalił historyka z tej szkoły, chyba jakiś niedouczony (jeśli protestował przeciw tej kandydaturze to przepraszam)

Milus

gardzę tą hołotą ... pomijając fakt "odsuwania" trupa który przeszkadzał w zbieraniu ... ten towar do kogoś należał ... to był zwykły szaber ... jak jakaś wschodnia dzicz ...

Milus

To chyba typowe u nas. Jedni pszczyniacy (Ślązacy) obrabiają rozbite ciężarówki z pomarańczy, odwalając przy tym ludzkie trupy - co by nie przeszkadzały w zbieraniu, inni pszczyniacy (Ślązacy) rozwalają głowy psom siekierką w centrum miasta. toż to sielanka. Mnie w mojej Śląskiej rodzinie inaczej wychowywano ... patrzę z pogardą na ten motłoch ...

Milus

a Kwaśniewska uczyła jak jeść beze ... było uroczo ...

Milus

Ja pójdę dalej ... proponuję organizować spotkania z kulturą żydowską co tydzień. Będziemy mieli okazję zacząć zbierać na 200 mld dolarów, które to, jak twierdzą, słusznie się im należą w ramach odszkodowań za coś. Cóż moi drodzy ... wyciągnąć oszczędności, posłuchać klezmerów i płacić, płacić, płacić .... Jak zaczną nas kroić to się Wam odechce ich kultury .... pięknoduszki.

Milus

Dobrze że chłopaki ze szkoły nie będą musieli naśladować jej chłopa ... hehe

Milus

Ciekawe czy Ci którzy wybierali patrona szkoły wiedzieli o tym że w/w Jadzia miała nieźle zryty beret. Lubiła kąpać swego własnego wnuczusia, Bolesława zwanego później Rogatką, w wodzie w której wcześniej myły swoje szwajfuski wszystkie zakonnice zgromadzenia. A nożęta te nie grzeszyły nigdy świeżością - hehe. A wszystko to ku chwale Pana ...
Biedny ten Bolesławik ...
Plusem jest to że nie była nigdy komunistką.

Milus

Fundusz PARAFIALNY i fundacja BATOREGO !!!! A co to za komitywy z masonami !!! Porządny katolicki fundusz i masoni !!! Ups ... sory ... nie doczytałem że idzie o kase a nie o ideologie ... ;-)

Milus

Tak jest ponieważ nikt w Straży Wiejskiej ani na Milicji o tych przypadkach nic nie wie. W/w służby patrolują park przez cały czas, ale wtedy nic się nie dzieje. Ten niecny proceder musi odbywać się pomiędzy patrolami !!! Poza tym w/w służby cierpią na braki kadrowe i finansowe!!! Obywatelu !!! Opodatkuj się dobrowolnie na Straż Wiejską. Będzie milej .... Straży ....

Milus

Krakus słuchaj ... w bractwie jest jeszcze Supervisor Kowalski, jego łaskawość Fujarski, jego jaśniepańskość Piekłasiewicz, mój - na szczęście żyjący jeszcze Ojciec nieśnięty Albertus, jego excelencja i ekscelencja i ekselencja w jednym, Filon Magnus-Pałkiewicz, sales manager Pisiurka i mgr Kozitrąbski .... paranoja.

Każdy powinien prowadzić swoje kółko zainteresowań za własną kasę, na własnym placu i już.

Milus

Skandal !!!!
Gdyby krowa nazywała się WANDA to nie oddałaby się na pohańbienie niemieckiemu buhajowi. A tak co, taka Zośka to każdemu za przeproszeniem, buhajowi. A gdzie patriotyzm !!!??? Czyżby buhaj, dajmy na to Józef, był gorszy od Romala (a może Rommla - to już jest sprawa do IPN - u). Sodomia i Gomoria !!!! ... za znanym serialem.

PS Czy jałóweczki mają niebieskie oczęta ?

Powrót

Nowi klubowicze

nk1

Suszec
w klubie od: 2025.01.05

Edek243

Jastrzębie- Zdrój
w klubie od: 2025.01.05

daro121

Wola
w klubie od: 2025.01.01