Wisła Wielka
W klubie od: 17.03.2006
Ilość komentarzy: 31
Ilość postów: 40
Ilość wyświetleń: 12116
www.autotechsc.prv.pl
Słuchaj Miluss chyba lepiej późno niż wcale.
P.S. (uwazaj trudny skrot)
po co te nerwy?
No ja wiadomo pszczynioki zaś płaczą bo im drogę robią, a jak drogi nie robią to też płaczą, że dziury itp itd matko co za naród.
Ciekawe czy był chociaż jeden temat na tym portalu gdzie ludzie nie narzekali bo wydaje mi się że nie.
Na pewno w Gliwicach znajdziesz takie "okazje" i innych większych giełdach
Nie rozumiem jak można w samochodzie zostawić tyle kasy. Gościu sam sobie winien.
do uczeń
nastympny borok co ploty sieje zamknom to chyba ciebie w rybniku i nazwą Zespół Boroka Ogólnego
Jak widza tych darmozjadów rumunów to mie krew zalywo! Nic ino ich na sybir powywozić i roboty nauczyć a nie kraś i żebrać bo to im najlepij wychodzi!
re: toma
Chłopie dzisiaj nic niema za darmo nie wiem kto Ci to powiedział ale wykłady są w cenie całego kursu, przynajmniej tak mi się wydaje bo nie wierzę że wykładowca za darmo wykłada :P
Pozdro:)
Co za różnica czy te mandarynki pozbierają ludzie czy przyjedzie ładowarka i połowe z nich rozjeździ a i tak je wywalą na jakiś gnój bo do sklepu się już nie na dają, więc chyba dobrze ze je pozbierali.
do komper:
Cyber Game to turniej gier komputerowych dla gimnazjalistów organizowany w ZSZiO w Woli. Nauczyciele zgłaszają uczniów i potem z nimi jadą, jak wygrasz dosyajesz nagrody a jak przegrasz to nie masz nic proste nie?? POZDRO:)
Hehe stare czasy się przypominają z III edycji :D fajnie ze jest dalej organizowane a nagrody WYPAS :)
Boże drogi po kiego czorta tam światła mało ich już jest w Pszczynie?? Ruch w może jest tam wzmożony ale w miarę płynny a jak dowalą światłami może jeszcze tymi z przyciskiem dla pieszych to już w ogóle będzie katastrofa
re: Stasz
Bo po wojskowej da się pierdzieć tylko na baczność :P pozdro:)
Do dominikb :
To idź do kościoła i się pomódl za nas wszystkich a nie siedź na necie i pierdołami się nie zajmuj
Jak to nie było samobójstwo to pewnie następny z playerem w uszach bo kto normalny o tak sobie wejdzie pod pociąg?
AUTONOMIA DLA ŚLĄSKA!!! ODŁĄCZMY SIĘ OD WARSZAWY!!! TYLKO HERB ŚLĄSKI
Wszyscy co narzekają to po prostu lenie co nie chce im się segregować śmieci. Ciekawe ,że mi się mieszczą w pojemniku i w worku. Jest nas w domu 5 i mam pojemnik standardowy. WYSTARCZY SEGREGOWAĆ
Do sick:
chłopie czytaj dokładnie gruz wysypali żeby zasypać dziury po kładach a nie jeździć objazdem tylko nie pomyśleli żeby to rozdrobnić. P.S na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.
Witam jestem mieszkańcem Wisły Wielkiej i często jeżdżę tą drogą i po pierwsze gruz na ścieżce nie znalazł się tam dlatego że ktoś go sobie wyrzucił tylko został tam wysypany żeby w ogóle dało się przejechać bo całą droga była rozwalona przez szalonych quadowców a po drugie ktoś dobrze pomyślał żeby to zasypać tylko mógł to rozdrobnić i zasypać jeszcze żwirem a nie zostawiać całych cegieł.
P.S odcinek można bez problemu ominąć objazdem przez las, jest tak prosty że nikt się nie zgubi pozdrawiam
No gratuluje współpracy! interia według mnie to najlepszy portal jaki jest w necie polecam!
Wszytko fajne tylko mogło by to jeszcze działać:( Wiadomo w tym kraju nic nie działa