Prezentacja klubowicza

Ktosik

London

W klubie od: 12.03.2006
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 90
Ilość wyświetleń: 20917

Formularz kontaktowy

Komentarze (5)

Ktosik

Re.: Andrzejek

Nawet będąc 1000 mil od Was to jednak przez wiele lat byłem jednym z Was. Niestety nie ma transmisji na żywo z Waszych meczów w żadnej stacji telewizyjnej, więc pozostaje mi sprawdzanie wyników na Pless'ie :p

Pozdrowienia ze słone.... <hmmm> może po prostu z wysp :D

zobacz komentowany news »

Ktosik

Jeszcze jedno:

Relaks wystawia 2 składy po raz drugi w historii PALF. W sezonie 1996/1997 występowały drużyny Relaks'u i Bad Boys'ów. Podobna sytuacja miała miejsce za sprawą drużyny DH Pod Żubrem, której zawodnicy zostali podzieleni na 2 zespoły (DH Pod Żubrem i Żubry). Jednakże w pierwszym przypadku obie drużyny połączyły się po zakończeniu sezonu. W drugim przypadku tylko kilku zawodników wróciło do pierwszego zespołu. Pozostali stworzyli nowy klub - Podstarzyniec.

No to chyba tyle - przynajmniej tyle jeszcze pamiętam :D

Ktosik

Kilku z tych "czeresiów" gra w lidze od samego początku. Kilku z nich grało przeciwko mojej drużynie jeszcze zanim rozpoczęliśmy starty w lidze (jakieś 2 lata przed kwietniem 1996). To Oni razem kilkoma innymi drużynami tworzyły tę ligę (P. Wieczorek był jednym z współorganizatorów pierwszej edycji PALPNP - późniejszej PALF). Można krytykować, oceniać ich grę, ale powinno się to robić z szacunkiem dla ludzi, którzy nie tylko grali w lidze, ale i pomagali przy jej organizacji.

Re. Iwonka: Zgodnie z najnowszymi badaniami to właśnie piłka nożna jest jednym z najzdrowszych sposobów spędzania wolnego czasu. Dla wielu z nich jest to jedyna forma aktywnego wypoczynku więc lepiej, że spędzają go na boisku niż przed telewizorem. Oczywiście Tobie także polecam taką formę relaksu - zgodnie z regulaminem nie ma najmniejszych przeciwwskazań abyś zagrała w lidze. Z tego co pamiętam to w PALK'u występowała dziewczyna i nawet dobrze sobie radziła. Może jak Ty spróbujesz swych sił w PALF'ie to będziemy mieli w końcu możliwość organizacji kobiecej ligi :D

Pozdrawiam organizatorów, piłkarzy jak i obserwatorów.

Ktosik

Z chęcią bym to zrobił, ale ...

dzieli nas jakieś 2000 kilometrów, więc nie dam rady być na każdym meczu.

A i uwierz mi - ja już swoje dla PALF-u zrobiłem :D

Pozdrawiam

Ktosik

Do xxx:
Moja propozycja jest następująca:
1. Znajdź osobę, która przez kilkanaście ygodni będzie spędzać swój czas na boisku oglądając wszystkie mecze i zrobi z każdego z nich 10-20 zdaniowy komentarz.
2. Niech zrobi to całkowicie za darmo !! - lub sam mu za to zapłać. Co najwyżej znajdź sponsora dla niego.
3. Jeśli dwa pierwsze punkty wydają Ci się nierealne do wykonania, to sam spróbuj swoich sił jako "komentator" piłkarski.
4. Opisując nie zapomnij choć jednym słowem wspomnieć każdego zawodnika.
5. No i oczywiście nie wolno Ci zapomnieć o tych którzy, z różnych powodów (oczywiście wyjaśnij z jakich), nie zagrali w danym meczu lub całej rundzie.
6. Dostarcz wszystko na czas (najlepiej w tym samym dniu) do osób odpowiedzialnych za prowadzenie stron poświęconych tej Lidze.
7. Jeśli nie jesteś w stanie wykonać w/w punktów, daj sobie spokój z komentarzami, które nie wnoszą nic w organizację rozgrywek PALF.

Do Andrzejka:
Cóż można powiedzieć - oby tak dalej :D.

Ogólnie: (do wszystkich :D)
Tak jak Pan/Pani xxx chciałbym przeczytać więcej na temat poszczególnych meczy. Niestety wiem, że jest to mało realne ze względu na to iż nie ma wielu osób zaangażowanych we współpracę z Andrzejem i Łukaszem. Sam niestety też nie jestem w stanie oglądać Waszych spotkań, dlatego to co jest podawane na stronkach jest jedyną dla mnie informacją dotyczącą PALF-u. Jeśli ktoś chce wiedzieć/przeczytać więcej na temat rozgrywek, swojej drużyny czy nawet swoich znajomych, to wydaje mi się, że Andrzej chętnie przyjmie każdą pomoc w organizacji rozgrywek.

Pozdrawiam wszystkich uczestników jak i kibiców :)

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul