Pna
W klubie od: 05.03.2006
Ilość komentarzy: 6
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 2305
".. A ta moja dziołcha w różowej halce, chciołech jom pomacać obejscała mi palce.."
"..Prowda jest yno jedna, Myyy nie fandzolymy.." Fa-Kty :D
no i prosze bardzo :) kochany ks. Marek az serce sie kraje jak widze tate Kojaka (p.Wojak) "inna wiara" hehehe ktory wypowiada sie na temat cmmentarza, a ktorego balkon nawet w snach wzrokiem nie siega na cmentarz ktory mialby tam powstac, no ale coz, jedno jest pewne dla mnie, mi to nie przeszkadza ale jestem przeciw :) ale wiara jest w radiu Maryja i ich zwierzchnikach :) ryDzyk FizYk
no do czego to doszło ludziska ze moja familja je na plessie łopisano, a swojom drogom impreza byla fess udano :D
moim zdaniem ładna kapa tam ostatnio była i czuje cos ze teraz znow tak bedzie, imprezki poprostu ich przerosły, ale rozumiem nie mieli w tym doswiadczenia, a druga sparwa: jak wchodze na imprezke placac za nia np 7 zl to oczekuje swobody i kulutury w zabawie, a nie ze jakis kolo podbija, obija, ledwo chodzi, i jeszcze ma jakis problem o to, no to tyle, szkoda tylko dj'ow ktorzy odwalaja kawal dobrej roboty, pozdrawiam
wygrołech hehehe, szacunek dla konkurentow bo tez byly gut wierszyki i szefowie mieli chyba trundy orzech do zgryzienia :), moze jakas chetna osoba na koelacje bo zech jest som :/ hehe cos sie znojdzie
Wenecja nie umywo się do Romy,
Napoli ze szpinakiem w Pszczynie momy,
Jest Rimini majster łod Bambino,
A do Primavery targo kożdy z uchachanom minom,
Zmłucisz tyż LaSpezia z tomatym no i z kyjzom,
Bier tyn kwiotek, dziołcha i na Warowno targej gipko.
Moim zdaniem PLKS z taką formą jaką dzisiaj zaprezentowano lepiej żeby wygrał z Jaworem(z wiadomych przyczyn- rewanz) ale z kolejnym rywalem chyba nie mamy co sie rownac tymbardziej w 1 lidze nie radzic sobie. Brak środka (ataku), totalna klapa w zagrywce (nawet stacjonarnej), brak stabilnej rozgrywającej (nie mam do nich pretensji bo grają na tyle ile im pozwalaja umiejetnosci), brak sily ataku (żadna zawodniczka nie ma cieżkiej ręki), moze lepiej tym samym skladem a nie zmienionym jak co roku sie ograc i to dobrze i nastepnie zawalczyc na tyle na ile ich stac bo stac ich na duzo. ale czy trener pozostanie, sponsorzy, zawodniczki, 3mam mocno kciuki zeby ta druzyna zagrala lepiej w przyszlym tygodniu i wszystko to co napisalem okazało sie błedem. ....Ale za to niedziela ale za to niedziela była dla nas.. kto ma wiedziec ten wie