Pszczyna
W klubie od: 10.02.2006
Ilość komentarzy: 2
Ilość postów: 33
Ilość wyświetleń: 6066
Wg mnie to jest po czesci wina szkoly..poniewaz malo jaki nauczyciel,psycholog czy pedagog rozmawia o tym z uczniami..bo przeciez trudno bedzie jakiemukolwiek uczniowi isc do nauczyciela czy jakiejs starszej osoby i powiedziec o swoim problemie mimo iz tak powinno byc..co nie tlumaczy tego co zrobila..ale powinno sie zrobic jakies lekcje z pedagogiem i rozmawiac o takich sprawach..to po co matce takie leki itd jest nie wazne..i nie jest tez jej winą ze ich nigdzie nie ukryla bo przeciez w wieku 14 lat wie sie co to jest i co powoduje nadużycie..chodze do tej szkoly i widze jak ten tamtego na przerwie popchnie ten tego wyzywa no ale coz..gdy sie o tym dowiedzialam pomyslałam ze gdybym wiedziala kto ja tak tempil to bym zatłukła..wiem ze to nie tak powinno sie sprawy zalatwiac..wyslac ich do psychologa..porozmawiac..oczywiscie jakas kara tez im sie nalezy..no coz..tak niektorzy maja nawalone w glowie..zycze tylko tej dziewczynie do powrotu do zdrowia i poradzenia sobie z tym problemem..mam nadzieje ze w naszej szkole zacznie ktos wkoncu myslej nad takimi problemami..
Nooo takie imprezy mi pasują :P zeby tylko na tym nie poszedł taki wał jak na harley's party:P